標題: 條街有人扔衣櫃 見到入面有…… [打印本頁]

作者: aaabbbcccddd    時間: 2015-6-29 11:06     標題: 條街有人扔衣櫃 見到入面有……

岩岩起天樂里發現 入面仲有女人內衣褲……/ Y& d1 S3 o  j' ]  E
3 |  ^0 K2 w" b7 \. C; D
作者: JoJo1217    時間: 2015-6-29 11:19

咁你快啲跳入衣柜变身啦
作者: 123jay    時間: 2015-6-29 18:12

有D恐怖(個人認為)
作者: siumingyo    時間: 2015-6-29 23:58

係咪個心好想囉泥睇下,但係冇勇氣去拎?
作者: misslady    時間: 2015-6-30 00:29

oh no..
作者: alan2872    時間: 2015-7-16 21:51

夠膽你就拎起佢放入袋
作者: cchin5714    時間: 2015-7-17 00:11

有冇拎到呀??
作者: shithole    時間: 2015-7-17 01:27

唉,我都就黎要掉
# l8 t' b! {. J0 i/ _- o有無人40,41 鞋
( M: J: y% `. v! w" J: d: u5 @M L 40 42 裙碼% \" ^" }3 e( {* f- p, \0 _( p  N
34A
! e, i9 K! \% g" k- W4 ]8 {遲早要$50   以下賣走D H&M   鞋 裙 內衣. M; m7 ?  j' U$ W* m; z' o0 [
想保住D校服都未必得
作者: aaabbbcccddd    時間: 2015-7-17 02:03     標題: 回復 7# cchin5714 的帖子

冇呀…   做緊野經過 又多人
作者: time966    時間: 2015-8-3 01:13     標題:

有得睇冇得冼
作者: Cynthia`    時間: 2015-9-2 18:23

其實執左佢都唔怕喇,好快手咁拎起之後袋落袋就得喇 之前番學果時無錢買鞋/衫,成日都去鞋舖執人地換出黎果d舊鞋或者人地換季掉出黎果d舊衫
% S4 w  Y; g. P不過要考慮下係邊個掉出黎,如果上手係吖嬸就GG喇
作者: 梅超風    時間: 2015-10-25 20:44

你想執最好諗清楚,因為可能件傢俬係有問題(例如有木蝨)至拋掉,如果唔係帶咗木蝨或木蝨卵返去惹到成屋都係就大鑊
作者: web88    時間: 2016-3-11 23:26

引用:
原帖由 梅超風 於 2015-10-25 20:44 發表   
! o& u) p/ R9 P4 |! |/ w你想執最好諗清楚,因為可能件傢俬係有問題(例如有木蝨)至拋掉,如果唔係帶咗木蝨或木蝨卵返去惹到成屋都係就大鑊
8 p" A4 M. G2 A0 S
同意……要去公廁洗洗好d……
作者: f14dtomcat    時間: 2016-5-20 16:27

引用:
原帖由 time966 於 2015-8-3 01:13 發表   
3 ]' M5 }9 j. ?( c. \8 R有得睇冇得冼
; z2 }% Y7 ]* I: W0 ^
我都試過, 曾見一套粉紅色bra同under, 但條街當時太多人, 執唔到, 得個恨字.
作者: kawei2    時間: 2016-5-31 20:09

見到都唔會執。害怕有人見到

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0