標題: 女生學生鞋 [打印本頁]

作者: shinobu    時間: 2009-5-7 20:58     標題: 女生學生鞋

其實最大可以去到幾多號呢?; T9 k; ^. o7 [9 V/ X8 s% ~
個碼同唔同男生鞋既呢?
. K; [( {/ Y$ O5 D(睇唔明置頂)
作者: 楊乃武    時間: 2009-5-7 21:36

shinobu大大
6 @5 K1 U( S, x/ K淘寶有得訂做架麻,最大去到45碼
- X( Q* v0 h/ b5 x: P, |同男生鞋相比應該係同碼的* y7 h" F  v. X8 W; x" R5 S& C
因為唔係高踭尖頭鞋 ) ?/ S- {( B" X- c. v; e
(睇唔明置頂)
作者: sghk_abcd    時間: 2009-5-7 21:50

其實大家喜歡邊一種
作者: shinobu    時間: 2009-5-7 23:58

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-7 21:36 發表
- c% B3 J; c& x  b" B" P, N" z+ Cshinobu大大0 \! N  ^. W* s9 l* C/ i
淘寶有得訂做架麻,最大去到45碼* B  h( Y+ y( y7 e- u
同男生鞋相比應該係同碼的
5 c, q6 A4 s% U' t9 y; t0 U' @因為唔係高踭尖頭鞋
) F+ Q+ M, ?* r# B, s" I(睇唔明置頂)
" y% g) [1 `% j
8 d2 Y* P" y+ I6 o, ~7 |: `
因為我見我屋企附近有得賣...仲有白色添...都唔算好貴: J) F' j! V/ |0 f: W
因淘寶要另外畀運費, 如果差唔多既, 我買現貨好D 喎
作者: 楊乃武    時間: 2009-5-8 00:23

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-5-7 23:58 發表 5 A! N; J1 p! R! p

$ H( D6 q5 r, g$ `7 F9 z6 @2 @# J# T2 S" h. Q
因為我見我屋企附近有得賣...仲有白色添...都唔算好貴
! `" i4 t( {8 d, j/ W) G9 I因淘寶要另外畀運費, 如果差唔多既, 我買現貨好D 喎
+ n  X5 k+ H4 P3 ~! w+ I0 F$ a
" z3 d  S4 ~5 {( w( J

- ^: F: A+ N4 j& o" }: O. r喔! 這個情況一定是買現貨好啊
8 c  @) D, }5 _. v0 I4 `) q4 Q不過鞋的碼數是否合適?+ t. A" i6 O3 p* N9 V4 G
如果不合的話那也沒用呢
作者: kevin428    時間: 2009-5-8 00:55

一般的鞋店不會有賣那麼大的女鞋吧- O- ?0 C0 ~4 L, d6 w. R! e
大尺碼的一般要訂做或是在網上好找一點喔
作者: DCSHOECOUSA    時間: 2009-5-12 13:10

我係MK買的 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~# W) N, R) @% M! b3 q( H
不過最大都係40/41左右~~~~~~~~~~~~~
作者: 啜皇    時間: 2009-5-26 21:25

元朗鞋店有我41碼
作者: 艾琳娜    時間: 2009-7-7 16:30

作者: tenychung    時間: 2012-6-21 18:42

作者: 993523999    時間: 2012-6-22 00:40

女學生鞋d碼多數唔同男生鞋.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0