標題: 想租迷你倉放野 [打印本頁]

作者: dogdogcom    時間: 2015-9-30 14:35     標題: 想租迷你倉放野

唔知各位有無租迷你倉放校服,內衣同裙呢?大家會租邊間同租幾大?
作者: cdelli629    時間: 2015-10-5 03:16

我都睇緊!
) V5 n. [7 J" c5 b9 z' N" ]1 W- k放野應該租儲物櫃夠~0 ?! Z& w0 w$ m$ ^9 }
依時同當代較平,有無人用過?
作者: Ashly    時間: 2015-10-9 21:25

引用:
原帖由 dogdogcom 於 2015-9-30 14:35 發表   0 y3 q$ j: g. k' A9 H  v
唔知各位有無租迷你倉放校服,內衣同裙呢?大家會租邊間同租幾大?
* U& r/ ]; h1 m- q2 [# c3 [租緊,開頭一個膠盒都有位剩,買下買下變左一座山
作者: willy    時間: 2015-10-9 22:05

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-9 21:25 發表   " o+ @3 w- U6 A, Q4 T$ t. J) M
6 _" H1 {- V8 ?2 }
租緊,開頭一個膠盒都有位剩,買下買下變左一座山
" E5 C# @( b! K# D& g; {7 ^3 p5 O( L% a- J; _( @6 {
; A) P& c4 h8 |  O
我都租緊, 開頭一個LOCKER大把位, 宜家有個倉都唔係好夠位, 就來要租大少少的倉放野......
作者: cillaQQKN    時間: 2015-10-10 23:39

但係放完衫之後又點CD呢?
作者: cdelli629    時間: 2015-10-11 15:47     標題: 回復 6# cillaQQKN 的帖子

打算一些係屋一些係倉
作者: Ashly    時間: 2015-10-11 19:06

引用:
原帖由 cillaQQKN 於 2015-10-10 23:39 發表   
) S1 Y* P; ~, I& I. u但係放完衫之後又點CD呢?
% N5 F& G  a4 {7 w想CD咪帶番屋企(短時間only, 長時間放有安全隱憂 )
作者: sezmok    時間: 2015-10-14 17:01

可以大約報一報價嗎?
作者: cdelli629    時間: 2015-10-29 22:56

同問,可否透露邊間尺寸幾錢9 ^- \- m5 S  b2 F
同有無聽過依時同當代評語 (主要衛生)
作者: 快樂女    時間: 2015-10-31 09:38

係倉個廁所換完直接出街咪得...多數倉都係工廠區, 夜晚條街冇乜人....
$ M  C  a; A5 z0 _6 o$ _# C2 k/ ?當然你著到成個辣妹咁既話回頭率係100%...
作者: Ashly    時間: 2015-10-31 22:41

引用:
原帖由 快樂女 於 2015-10-31 09:38 發表   
/ L9 A3 k' D! \/ q$ ?  d) h. j係倉個廁所換完直接出街咪得...多數倉都係工廠區, 夜晚條街冇乜人....5 A) X3 [* F3 o  d% [1 R
當然你著到成個辣妹咁既話回頭率係100%...
; k! v; y$ }' C/ _3 O- P
個倉樓下有個食Q....上樓要登記....出街OK,番去就麻煩
作者: cdelli629    時間: 2015-11-5 22:52

我想擺野而已 不是到該處變裝; }4 G. F, N2 m0 |/ R" V. n! w
有無推介 有無當代或依時經驗?
作者: willy    時間: 2015-11-16 19:12

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-31 22:41 發表   
( B2 P' V3 B% V+ j" @  J
- ]0 i7 D) B; i5 @4 U+ Q個倉樓下有個食Q....上樓要登記....出街OK,番去就麻煩
7 a7 ^/ g9 o% K  R, h7 l" \9 i

0 P, [; e2 s  v! t+ t+ b' h/ r) d* T: W' j. U/ @5 Z! u! `
應該唔洗登記BOR~
作者: Ashly    時間: 2015-11-18 18:57

引用:
原帖由 willy 於 2015-11-16 19:12 發表   8 j4 Y  s+ f5 S. u

4 x3 m* r, y8 J% e, c0 G3 A0 S+ j4 Q- h" Y0 C9 j8 P

5 y/ W2 Z% N- v+ s應該唔洗登記BOR~
% l! \. D7 N5 H# ^
我果間晚上7-8pm後出入要
作者: willy    時間: 2015-11-21 20:25

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-11-18 18:57 發表   8 m. s0 H. l; @/ ~2 o# T
+ o' t( {4 H0 p  }4 I
我果間晚上7-8pm後出入要
+ p6 d  h& v9 Q6 A7 _
, ^& m8 g4 V( v0 h4 G
原來如此, 禁我個間似係2300-0700要登記, 實際唔記得, 因為我從來唔會太夜去, 最夜個次都唔過1815入去.
作者: tkglobe    時間: 2015-12-2 13:04

我租緊約半個人高既,約400一個月
作者: comndtfwe    時間: 2017-3-4 21:12

組面積最小的已經夠
作者: Charlotte_Tse    時間: 2021-1-27 00:37

其實2、3個啱傾姊妹夾分在旺角、深水埗租一間唐樓劏房,放女裝兼可有地方化妝、換衫,似乎更划算。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0