標題: 邊度有晚裝裙賣? [打印本頁]

作者: kidnappedyvonne    時間: 2015-10-25 11:37     標題: 邊度有晚裝裙賣?

最近想入一兩條晚裝裙玩,想問各位姐姐知唔知邊度有晚裝裙賣?
作者: suedemi    時間: 2015-10-25 11:43

TST 百利商場
作者: rebecca    時間: 2015-10-25 13:24

二手有冇問題吖!
2 u: R  b( f! c  f- A$ Z) ]5 S
$ i( h( Z3 q# y5 k長沙灣元州街,東京街付近有間2 Y% F/ R3 l. d9 m- }2 z- U

- Z- M  f" e( Q/ S5 P" h0 t社區二手店都有晚裝都只係幾十蚊) o* ^' z4 \' S) e% b4 M  ?( g' N: |& I
4 U: g8 k; N. b5 ?, y
我都買過四,五條
作者: willy    時間: 2015-10-25 18:09

唔知SIZE去到幾大?
作者: kidnappedyvonne    時間: 2015-10-25 18:47

二手店會偏細,未必O岩我地size,但係如果係夜冷店就有機會執到O岩size,我知旺角有檔夜冷店有時都有O的晚裝裙賣,之前呢度有post話上水都有,想睇O下仲有冇多O的地點提供
作者: willy    時間: 2015-10-25 19:31

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2015-10-25 18:47 發表   3 B3 [$ I1 c& b  [1 H1 V
二手店會偏細,未必O岩我地size,但係如果係夜冷店就有機會執到O岩size,我知旺角有檔夜冷店有時都有O的晚裝裙賣,之前呢度有post話上水都有,想睇O下仲有冇多O的地點提供
2 S4 Z( G9 z' {& c% y9 W, A/ I( x6 I5 L

. R7 t, m0 {# @4 A9 [# w個檔我都見過, 不過唔知SIZE如何所以無買到.....
作者: tracy4    時間: 2015-10-25 23:25

我30腰唔知有無機會買到???
1 n( k1 A2 N- j我近年都係玩淘寶,幾十蚊有交易,貴D又有: e+ D' ~* o* `5 x" d
但幾十蚊個D質地好差
作者: fowlerau    時間: 2015-10-26 01:11

上淘寶啦
作者: 梁山伯    時間: 2015-10-26 17:55

花園街啦,我以前都買過
作者: cdelli629    時間: 2015-10-26 23:43

金都 聯合 旺中
1 O' }7 @' K$ f! x( y' d" O$ R! Z/ ?: {0 N" V1 m" K
有時我唔肯定o岩唔o岩size
' c: P" i( ?  t0 ?! H* ^1 I5 U會趁人少少唔多覺 (或者已唔理其他人眼光)拍上身度
3 }6 t* w" Q! V; J: S或者叫sale度下件衫
& C& \2 W( X  n; T# M# }1 m
$ u* T' F( \& f! i* j( X$ E; ^  [" ~9 m[ 本帖最後由 cdelli629 於 2015-10-27 00:25 編輯 ]
作者: kidnappedyvonne    時間: 2015-10-27 00:14     標題: 回復 9# 梁山伯 的帖子

花園街有?可唔可以講個大約O既位置?
作者: 梁山伯    時間: 2015-10-27 13:35     標題: 回復 11# kidnappedyvonne 的帖子

源記行個d啦,其實好多舖都有,自己慢慢搵啦
作者: bigpig    時間: 2015-10-27 14:38

旺角有檔夜冷店 address please?
作者: kidnappedyvonne    時間: 2015-11-14 11:40     標題: 回復 13# bigpig 的帖子

九龍維景酒店向旺角方向行前少少就見到,不過上個星期去冇乜女裝賣
作者: willy    時間: 2015-11-16 19:10

引用:
原帖由 tracy4 於 2015-10-25 23:25 發表   4 W0 J/ S$ x% w+ Y& j$ X* m
我30腰唔知有無機會買到???
: ?3 y2 d; f5 ?+ n我近年都係玩淘寶,幾十蚊有交易,貴D又有
1 V# C4 o5 n0 P) R& k" E2 p# E/ w3 C但幾十蚊個D質地好差
( V/ P' v" s2 c7 h' \, Z- h: \- l- `
淘寶的確有唔少好野, 之前睇岩D衫,如果一次買要唔少錢~
作者: kami    時間: 2015-11-21 19:13

平平地又可以親手摸既~~我會去10蚊成衣個D鋪~好多入邊都有~但記得買完洗過先著~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0