標題: 大家有無試過咁? 絲襪全身包 [打印本頁]

作者: asian4adam    時間: 2015-11-3 19:43     標題: 大家有無試過咁? 絲襪全身包

我個台灣絲襪朋友成日咁樣.. 絲襪笠頭一直到腳.
3 g5 b3 W' k; b" B; U
7 _% ]$ l- z$ d' g4 G( ^2 h# f0 c4 P覺得如何?
9 P7 |4 x! e0 q1 G3 r) L( o  J3 P" Z% h& Z
http://qwerty00093.tumblr.com/image/126091541641: i4 P' m3 u$ z. M& |
http://qwerty00093.tumblr.com/image/126091517416% w' ?: ]; W- I, Q
http://qwerty00093.tumblr.com/image/126091570916
作者: 1677    時間: 2015-11-8 03:30

成身包實晒好似好正咁,
; V5 n( Z& }- G, t8 m但點解佢對絲襪咁有彈性?
作者: asian4adam    時間: 2015-11-10 10:45

引用:
原帖由 1677 於 2015-11-8 03:30 發表   
$ `1 D1 B0 ?. E$ q成身包實晒好似好正咁,$ D/ d5 u: L( F6 i
但點解佢對絲襪咁有彈性?
0 H+ u  l; f6 [4 g0 V4 m+ D
: y" @! a0 d. i  w9 c3 s. r8 I
我就試過一次,全身包晒真係好正。4 Y% \" Y( j" P/ l/ K: S) h( T

' }5 S6 c$ l6 B+ w. N佢我就唔知,但係美國啲絲襪 size 係大好多,我 183CM, 都可以拉到好高。
作者: citty2007    時間: 2015-11-11 13:20

我通常已着連身絲襪打底,頭以下是全包襪。瞓至在頭上套上長筒絲襪褲。
作者: asian4adam    時間: 2015-11-12 10:33

引用:
原帖由 citty2007 於 2015-11-11 13:20 發表   
; O8 V/ f. r, T$ K5 s. g" y: G! g我通常已着連身絲襪打底,頭以下是全包襪。瞓至在頭上套上長筒絲襪褲。
! Q3 c/ K. l& ^2 M# {有無相可以交流吓? PM 我呀 or Line我
作者: 1677    時間: 2015-11-12 13:13

我之前買左一對連身絲襪,
" C: \' P" F# L1 s/ l0 a4 v; @不過彈性麻麻地,好似好易爛咁!
作者: beyond23    時間: 2015-11-17 18:25

good good good... 欣赏支持啊!1 L% o0 }, D) X" N) m
; j% X8 B' o. x
作者: asian4adam    時間: 2015-11-18 15:26

引用:
原帖由 1677 於 2015-11-12 13:13 發表   
5 i% K/ A+ e  m) [" @我之前買左一對連身絲襪,
, l% c3 q! E0 {. @: h- [不過彈性麻麻地,好似好易爛咁!
+ _; s8 d4 d3 N6 G0 S$ E/ [! C: W; ?* a
2 e9 {' v6 w& I
需唔需要帶D美國絲你試吓?
作者: asian4adam    時間: 2015-11-22 15:46

我尋日終於試過用絲襪包晒全身, 用咗三對.
作者: lgwslave8    時間: 2016-1-25 00:25

good good good
作者: 123456cd    時間: 2016-2-20 10:03

我試過一次,全身被CC包住的感覺超有feel.
作者: citty2007    時間: 2016-2-20 10:29

最近淘寶出咗可包何B仔。我已訂咗。上次美國訂啲全身絲襪著万到現在。
作者: cdleilei    時間: 2016-2-21 18:18

I want to do so
作者: analmefai    時間: 2016-2-22 13:53

我試過一次
作者: lgwslave8    時間: 2016-4-24 16:52

good to share
作者: citty2007    時間: 2016-4-25 08:41

今週訂的全包膠衣連腰封到了。直穿很難著,先著全包絲襪有J J套果款,再
作者: citty2007    時間: 2016-4-25 08:49

今週訂的全包膠衣連腰封到了。直穿很難著,先著全包絲襪有J J套果款,再著膠衣,超緊。
作者: web88    時間: 2016-4-25 09:35

戀襪狂?
作者: wahkaka    時間: 2016-4-25 15:02

我試過一次,好興奮。
作者: citty2010    時間: 2016-4-29 11:11

早陣子我朋友話,咁至人好玩。
作者: asian4adam    時間: 2016-4-29 17:38

有次我係我酒店host咗個全身絲襪包聚會, 六個人出現.  佢地全部自己帶絲襪上來換,每個人都有絲襪由頭笠到落腳.  本來只係坐埋一齊睇戲,之後唔知邊個手多多摸吓摸吓,最後連戲都睇唔成.  大家攬埋一堆.  天光先瞓覺
作者: royroy8888    時間: 2016-4-29 18:48

我都超級鐘意,全身包J絲襪,或者上下各一對T檔絲檔帶埋長手套加四骨絲笠頭,有時仲會用口塞再笠多一隻再笠自摸,又或者和同好笠絲為佢地口部服務,前後夾攻……正呀
作者: tights4lover    時間: 2016-5-4 18:30

pantyhose encasement  外國好多人有挽 用3對絲襪整到 想知可以係YouTube Search: Sarka Encasement
作者: joe07250825    時間: 2022-6-7 00:50

超喜歡絲襪全包

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0