標題: 16cm漆皮超高跟長靴,絲襪配裙 [打印本頁]

作者: chillyez    時間: 2015-12-10 04:18     標題: 16cm漆皮超高跟長靴,絲襪配裙

悶悶地就換左套女裝玩
) E* P" s' s* N& c5 K+ y/ V( ~- M仲有好多對高跟鞋,長boot 有人想睇就upload啦
% D/ N8 o$ p* X- l+ M歡迎大家討論 ! U9 k/ D' d6 v$ a+ t

; @/ x1 Y( s- A7 B- G$ Z* ]* ~+ M) s3 C7 j
2 W! ~9 r1 z# r( {7 t! y: j  B
' G. l7 |) D  t7 s7 c* q8 y! n

. [8 R* t8 A2 M* Z  P/ ^8 Q[ 本帖最後由 chillyez 於 2015-12-18 03:04 編輯 ]
作者: shuinu    時間: 2015-12-10 06:07

長boot好靚 高跟好高好細踭 但右腳高踭唔見咗?… 第二張黑悶悶 睇唔清…
作者: wadee    時間: 2015-12-10 12:34

最愛高跟過膝長靴 你呢對係邊到買?
作者: chillyez    時間: 2015-12-10 15:14     標題: 回復 2# shuinu 的帖子

右踭可能係銀色關係 所以睇得唔清楚
作者: chillyez    時間: 2015-12-10 15:20     標題: 回復 3# wadee 的帖子

我都超中意  仲有幾對係到 有 無踭過膝長靴, 芭蕾舞踭過膝長靴 防水台過膝長靴 對對都過16cm 著住周圍行 好正既feeling 9 T' `$ {3 l9 m- A0 J/ C+ ~. ]
全部都係係taobao買 有d有得訂既過膝長靴會更貼腳
作者: kippaboy    時間: 2015-12-10 15:35

長boot 很焗嗎?
作者: chillyez    時間: 2015-12-10 15:53     標題: 回復 6# kippaboy 的帖子

唔會太焗  加上而家冬天的關係 著左可以保暖
作者: misslady    時間: 2015-12-10 16:07

wild..
作者: cdelli629    時間: 2015-12-10 22:54

漆皮高跟 特別吸引
! ^% w9 y! ~) Z7 m支持加圖
作者: 20846    時間: 2015-12-10 23:06

最愛高跟過膝長靴 你呢對係邊到買
作者: chillyez    時間: 2015-12-10 23:45     標題: 回復 10# 20846 的帖子

係taobao訂嫁 合腳d
作者: 布萊恩    時間: 2015-12-11 01:06

boot 超 好看!
作者: Babygun    時間: 2015-12-11 14:55

Nice dress!!!!
作者: jojoxxx999    時間: 2015-12-12 03:30

好似冇防水台
作者: chillyez    時間: 2015-12-12 04:12     標題: 回復 14# jojoxxx999 的帖子

係呀 有成16cm高  所以行起路上黎好爽  超中意
作者: wadee    時間: 2015-12-12 09:57

引用:
原帖由 chillyez 於 2015-12-10 15:20 發表   
1 e4 d& a: v3 b我都超中意  仲有幾對係到 有 無踭過膝長靴, 芭蕾舞踭過膝長靴 防水台過膝長靴 對對都過16cm 著住周圍行 好正既feeling ! B6 T4 o" i1 _$ C
全部都係係taobao買 有d有得訂既過膝長靴會更貼腳
( Y5 l$ F/ C/ ?) O- `
我都係 現在大多數靴都是在taobao買 香港好少有大過40號靴 就算有都貴 所以都係淘寶好 又不用現身 等收貨比錢就可以 款式又多 碼又齊
作者: chillyez    時間: 2015-12-12 19:54     標題: 回復 16# wadee 的帖子

我大多係苦月亮個到買 店主幾好人
作者: Carol0122    時間: 2015-12-13 17:08

嘩,對boot 好正呀
. C; O4 w1 ]' W9 u6 d
) {9 o2 L7 c' d* U4 o又靚又夠高
作者: penguin_wai    時間: 2015-12-15 16:29

引用:
原帖由 chillyez 於 2015-12-12 19:54 發表     r" L" Y/ c  U: g  K3 [( a& d
我大多係苦月亮個到買 店主幾好人
! P" p- \9 h# A& p) p

0 x0 ^& S: d8 }$ h  l. k苦月亮店主係幾好人 但我覺得QUALITY麻麻地4 v  |! F; }! H' |* A
次次買番黎D BOOT好快就爆哂皮
6 _& q  {& n3 a- ~不過又真係好平既
作者: chillyez    時間: 2015-12-15 16:46     標題: 回復 19# penguin_wai 的帖子

買返黎d質素可能冇咁好 但都可以平時著黎玩下 就算爛左都唔心痛
7 t. i( [4 r% p% j得閒可以一齊交流下  我有幾對都係佢到買
作者: wai8899    時間: 2015-12-15 17:33

you are so sexy
作者: penguin_wai    時間: 2015-12-18 14:56

引用:
原帖由 chillyez 於 2015-12-15 16:46 發表   5 ?% x5 C0 G/ o3 g4 G/ j5 L( x  [
買返黎d質素可能冇咁好 但都可以平時著黎玩下 就算爛左都唔心痛
$ Y4 \9 p$ Q! r6 U. O$ _: Q5 x4 ]8 _得閒可以一齊交流下  我有幾對都係佢到買
. L' D, v8 L1 _( k3 b1 c
岩呀都係三百幾蚊 岩岩買左對真皮既 千六蚊LOL
作者: chillyez    時間: 2015-12-18 21:27     標題: 回復 22# penguin_wai 的帖子

1600咁重皮   如果係d有牌子既就ok 但如果係taobao貨就唔值 . V' u7 f# I2 V% x
BTW 有冇相睇下  大家開心share
作者: penguin_wai    時間: 2015-12-18 22:27

引用:
原帖由 chillyez 於 2015-12-18 21:27 發表   
  r# T9 `3 s+ r! U4 {% q( P; D1600咁重皮   如果係d有牌子既就ok 但如果係taobao貨就唔值 4 A8 i& h: X" x1 D  f
BTW 有冇相睇下  大家開心share
" \: J" ^. E2 F
http://world.taobao.com/item/356 ... &_u=ibqjkvlecf3: a% l0 Z* K4 a5 b6 ~
都係豪一次炸...唔會再買啦冇錢呀
作者: chillyez    時間: 2015-12-18 23:06

我之前都有睇過呢對 呢對唔錯呀  不過我覺得佢唔夠高跟 因為我真係著慣超高跟   不過應該著上腳會好舒服
作者: penguin_wai    時間: 2015-12-19 09:06

引用:
原帖由 chillyez 於 2015-12-18 23:06 發表   / {" }6 X5 C1 ^; H
我之前都有睇過呢對 呢對唔錯呀  不過我覺得佢唔夠高跟 因為我真係著慣超高跟   不過應該著上腳會好舒服
9 b4 ~& L. h6 {9 T
著到16CM真係伸唔直膝頭哥行路架WOR HAHA
作者: ericso    時間: 2015-12-19 15:40

嘩個鞋踭好幼, 行到嗎?
作者: chillyez    時間: 2015-12-20 02:34     標題: 回復 26# penguin_wai 的帖子

哈哈 都行到既 之前著對ballet boot先難行
作者: penguin_wai    時間: 2015-12-20 10:02

引用:
原帖由 chillyez 於 2015-12-20 02:34 發表   
$ {& B8 B( V: Q4 |7 U哈哈 都行到既 之前著對ballet boot先難行
+ W" g3 f# V9 l0 B" k我都著過BALLET BOOTS!真係行到幾步ONLY
作者: chillyez    時間: 2015-12-20 21:28     標題: 回復 29# penguin_wai 的帖子

但係感覺好爽好高
作者: penguin_wai    時間: 2015-12-21 01:35

引用:
原帖由 chillyez 於 2015-12-20 21:28 發表   : p6 h' ]2 z: u. [) f7 w. R% s
但係感覺好爽好高
% T) t2 V6 |" z. f& r- ]2 b著高跟鞋最正個感覺就係高左好多XD
作者: chillyez    時間: 2015-12-21 02:16     標題: 回復 31# penguin_wai 的帖子

係呀  同埋著完上去個後跟凸起個種感覺好中意
作者: penguin_wai    時間: 2015-12-22 01:33

引用:
原帖由 chillyez 於 2015-12-21 02:16 發表   + R& o  e0 F. F, F7 y& B
係呀  同埋著完上去個後跟凸起個種感覺好中意
' y0 x- [+ _0 L
可惜我唔會著出街 只可以係屋企著
作者: chillyez    時間: 2015-12-22 02:46     標題: 回復 33# penguin_wai 的帖子

我都係 唔敢比人見到
6 t& h/ R- L7 G3 G係屋企玩算
作者: cymcahk    時間: 2015-12-24 21:46

wow~~ 好鬼正呀!!
作者: chillyez    時間: 2016-1-18 03:12

有冇姐妹想約出黎酒店玩下
作者: samou    時間: 2016-1-18 09:18

引用:
原帖由 penguin_wai 於 2015-12-18 22:27 發表   $ V+ U8 D* {; J2 Y2 h7 A

2 `3 ^2 u: h) k1 Ehttp://world.taobao.com/item/356 ... &_u=ibqjkvlecf3- R6 Q7 c& u3 U9 i& k; S5 q
都係豪一次炸...唔會再買啦冇錢呀
: o& U- j+ ]- }
, p2 N- B; S# M4 _+ w" M0 t鞋款看來是不錯的,鞋跟夠高12CM,但不夠細,最大40國內碼,穿不下,可惜。
作者: Knoise    時間: 2016-1-19 14:41

對靴真係好靚,不過太高,冇信心著到
作者: sexcoco    時間: 2016-1-19 16:48

16cm真係一好高難度挑戰
作者: Carol0122    時間: 2016-2-13 05:13

引用:
原帖由 chillyez 於 2015-12-20 02:34 發表   
4 i  X$ `! D& }. @/ Z! r' W哈哈 都行到既 之前著對ballet boot先難行
2 h0 z2 j2 g+ G: H7 A: q
0 j0 W( w  e+ |, U( x, ^, m4 B: J- ^' E
其實練習下都OK. X4 e1 J/ [" B% D$ A
習慣左就其實同平常一樣
作者: Carol0122    時間: 2016-2-13 05:19

引用:
原帖由 penguin_wai 於 2015-12-22 01:33 發表   - ]& A0 ~4 e3 k2 G% E- @4 U

7 ]/ o$ x) S1 {可惜我唔會著出街 只可以係屋企著
& s1 @/ q; o: W+ }; o- p% G
& Q  m! L3 s- H, J( b2 o+ ^
. ^4 T3 q9 \$ [9 J% R8 G# K
引用:
原帖由 chillyez 於 2015-12-22 02:46 發表   0 M1 \! j, A' K
我都係 唔敢比人見到
6 U* E8 v! n4 ^$ N6 y4 D係屋企玩算
( e( O2 W. {2 I' m& L* d) }- G2 @% Q4 W: Y1 A) ~# `

8 n$ z: Z% X" `+ v$ {$ T6 w我出街最多都係著五寸,因為真係行得好暢順3 b1 i, \; e5 ], }; x! X2 v. M0 Y
再高的我也有好幾對1 B6 |& e( n! }4 V9 y
出街未必係行唔到,習慣左都OK6 D% Y% G  ^: e, k' U8 ]1 H+ O1 l- C" M
不過始終可能有少少異相
1 Q3 X) W2 ^8 i6 o6 R所以多數都係屋企著4 @' r1 \9 V7 o+ Y
1 \' V3 o  l' g" J7 |$ s& J' ^2 C
但最近都有新嘗試,- n2 W3 @7 r9 O5 P# W! n
1. 著住16CM 或者BALLET HEEL收外賣
9 n5 w9 s1 G0 h開門收野,佢介乎睇到與睇唔到之間0 O# v! O& y, r& T) o9 A! M
2. 著住16CM 或者BALLET HEEL落大堂信箱拎信
5 z  r" o; b4 d/ p當然唔會揀peak hour 5 u( l5 W! a+ x9 b
但一上一落,雖然都係幾步同超近,但好刺激
作者: analmefai    時間: 2016-2-22 17:07

又靚又夠高
作者: joe@joe    時間: 2016-2-23 16:19

呢對高跟靴真係好正,好閃
作者: march886    時間: 2016-3-5 02:20

對BOOT玥高啲就好
作者: naruto6226    時間: 2016-3-9 01:33

靴子真的太美了  必須推一下
作者: kimlin0212    時間: 2018-11-27 23:49

過膝長靴
作者: kamqq    時間: 2019-1-22 21:10

這對高跟鞋真是很正呀
作者: hongkongfootjob    時間: 2020-9-14 15:40

樓主長腿性感喔

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0