標題: 有沒有CD/TS仲好鍾意啲男人野 [打印本頁]

作者: alexbb    時間: 2016-1-14 06:07     標題: 有沒有CD/TS仲好鍾意啲男人野

如題,譬如睇波(藍球足球),踢波。鍾意跑車。大家分享下∼9 V9 j3 |# B( r. d% h( r2 }" f

w  V2 ?0 i. U  ]% u1 h1 ]+ q我就好鍾意睇足球嘅。踢都想嘅,不過就冇人陪我踢。
作者: suedemi    時間: 2016-1-14 08:45

引用:
原帖由 alexbb 於 2016-1-14 06:07 發表   
# A/ D$ l# ~1 J如題,譬如睇波(藍球足球),踢波。鍾意跑車。大家分享下∼$ F0 ^, u2 y9 n; m+ G8 f: }
$ ~5 |: ?  a7 x' w
我就好鍾意睇足球嘅。踢都想嘅,不過就冇人陪我踢。
0 i& }( B0 T( e; c* I0 e) y: A: X; U1 \3 w9 P& h  T: t7 d1 E
你意思係女裝去踢波?
作者: kelly1983102    時間: 2016-1-14 10:37

CD只是其中一種興趣, 男生玩的玩意可不少啊
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2016-1-14 11:40

我份工作本身就只有男性先會做∼
作者: alexbb    時間: 2016-1-14 11:41     標題: 回復 2# suedemi 的帖子

踢波就著返球衣啦!不過而家都有好多女裝球衣cutting 好好。
作者: alexbb    時間: 2016-1-14 11:42     標題: 回復 4# jzx100chaser1jz 的帖子

請問小姐做邊行呢?
作者: karen0129lai    時間: 2016-1-14 12:12

會睇波, 踢就無~ 驚又整粗D手腳...
作者: applechoi    時間: 2016-1-14 12:52

睇波我都有,球技就不要提了9 a2 H1 a9 w! {1 @
車...由細到大都愛
" @/ m' u& J) K其實上面兩項都不太男性化,我身邊不乏有車牌/會研究車的女士及女球迷
作者: alexbb    時間: 2016-1-14 13:10     標題: 回復 8# applechoi 的帖子

踢波真係少啲女仔會踢,一來都容易受傷,二來,真係會整粗手手腳腳。
+ [0 C6 W" K: ~
5 x- {! Y2 ]( J% _1 O3 ?4 b而家路上都好多女車主,但係會鍾意到自己訂件返來改,研究,又好少。
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2016-1-15 00:38

我既工作就係開重型車輛" M5 o& Z, H7 Q- p7 m* K0 o; k& [0 }

1 E1 b7 A# d. W[ 本帖最後由 jzx100chaser1jz 於 2016-1-15 00:40 編輯 ]
作者: fowlerau    時間: 2016-1-16 01:05

我陪你睇波踢波
9 e1 c. O& L  O: Y4 o% f1 @' L" [) ^0 j% |
作者: suedemi    時間: 2016-1-16 08:18

引用:
原帖由 alexbb 於 2016-1-14 11:41 發表   
+ O+ {# S  i0 a' z踢波就著返球衣啦!不過而家都有好多女裝球衣cutting 好好。
0 j, Q" C0 {" [1 h0 `. ~6 L; x
- B: t" n0 l3 s) ~  j" J! u球衣有女妝的嗎? 可否著件來看看?
作者: yoda0806    時間: 2016-1-16 14:33

格鬥遊戲...街霸,鐵拳,GG,DOA...係唔玩拳皇...
作者: alexbb    時間: 2016-1-17 02:01     標題: 回復 13# yoda0806 的帖子

格鬥game我都鍾意。拳皇我都有玩
作者: 2206    時間: 2016-1-17 17:33

引用:
原帖由 jzx100chaser1jz 於 2016-1-15 00:38 發表   
' t  Y: e3 E& t" d& [- H! D我既工作就係開重型車輛
/ C1 K+ q( R3 D& b- R- b我做呢啲既維修架
作者: alexbb    時間: 2016-1-18 01:06     標題: 回復 15# 2206 的帖子

可能你兩個本身認識嘅
作者: 820plastic    時間: 2016-1-18 23:25

飛機大炮車都有D研究
; ]' [6 w0 L. o# e2 l' z0 p$ i' T2 y; O

作者: slutsar    時間: 2020-8-11 09:34

其實都有女仔鐘意呢D野..
作者: Rachel    時間: 2020-8-11 09:46

波、車都無興趣. F7 H. Q. u+ m; e! U) l

) O6 U9 A/ g( y8 }( v  f. j/ j! r2 T" d反而飛機、船、火車就有...都會女裝去影 XD
作者: Eva0313    時間: 2020-8-11 13:02

引用:
原帖由 suedemi 於 2016-1-16 08:18 發表   
# @7 p- {# H- Z* q! x! J" f, G' k
6 w" z. g, b) p' ?
: e. d3 U& y" ~% z9 Y, I) x  b球衣有女妝的嗎? 可否著件來看看?
2 P  X' s, y0 S3 j0 j. C& Y
你知唔知有樣嘢叫做女子足球...
作者: pandalo123    時間: 2020-8-11 13:53

男性化D既興趣玩下band算唔算呢 (雖然呢個年代babymetal都唔知算係女仔野定男仔野XDD), 0 p3 ?1 o9 w; L$ o1 R6 G
) n" H. w* L( _
踢波打籃球果D就唔敢lu, 除非天生隻腳好幼
作者: siying    時間: 2020-8-11 15:50

一齐睇波踢波啊

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0