標題: 感覺這裡好多直男哦 [打印本頁]

作者: 林小可    時間: 2016-2-18 22:59     標題: 感覺這裡好多直男哦

想問為什麼那麼多直男喜歡找CD?. G' ^! c+ Q: ?$ _  R
CD也是男的啊~只8 m2 f5 a" S% i0 r0 @1 a
$ }: C8 |" B7 G3 v0 I' f
那我可不可以也找個直男贊助我啊~
! `4 |5 i% v) T0 e% d3 D. R3 L% X% @0 k% p# @$ W0 X% I
作者: zz67098    時間: 2016-2-18 23:39

他們那麼窮,那會贊助?
作者: 林小可    時間: 2016-2-18 23:58     標題: 回復 2# zz67098 的帖子

哈哈~我只是搞不明白為什麼直男會喜歡看CD?
作者: suedemi    時間: 2016-2-19 01:29

你想佢哋贊助你乜嘢?
# D  t7 `6 N) _0 d話時話,我都鍾意直男望我架
作者: luiwahhim    時間: 2016-2-19 04:05

讚助其實正常ar~我都想揾個CD讚助 世上冇免費午餐~何況如果大家覺得好玩都有下次嫁啦~你都想個CD打扮得靚D玩~
作者: Hihibaby    時間: 2016-2-19 09:58

贊助的話有買有賣.. 你要想清楚後果哦
作者: 林小可    時間: 2016-2-19 20:30

贊助買衣~買裙給我咯 呵呵~一聽到說後果...  會有什麼後果?
作者: silksocksboy    時間: 2016-2-20 19:36

直男要搵CD,因為搵唔到真女。
作者: isuzu4.3    時間: 2016-2-20 22:44

溝唔到女嘅可憐蟲,轉移cd埋手
作者: ken0107    時間: 2016-2-21 05:45

唔一定架。直男都可能會有老婆/女朋友。有的姊妹化左妝仲靚過真女人。
作者: silksocksboy    時間: 2016-2-23 00:49

引用:
原帖由 ken0107 於 2016-2-21 05:45 發表   
! H+ h: N1 {8 v4 F/ I9 K唔一定架。直男都可能會有老婆/女朋友。有的姊妹化左妝仲靚過真女人。
/ Z6 z7 y% G/ \& D- l& ]$ K( R2 |  ^7 c+ N8 ^) U0 V: c, `1 Z! y3 \8 ?
咁即係話佢老婆 or 條女.........

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0