標題: 啱啱淘寶瘋狂購物 [打印本頁]

作者: sucker0929    時間: 2016-3-8 15:00     標題: 啱啱淘寶瘋狂購物

今次買左連新義乳加假陰衣, 好貴, 唔知著落係咪真係真既一樣.
7 |/ A" ^$ s  O1 q可以收埋JJ之餘, 仲可以插入既添, 諗起如果好似真女人咁, 比人插入嚟
0 m: o; u3 ?' F$ V
0 y: T9 O0 e: r9 f仲買埋假髮, 化妝用品, 同埋啲衫褲高踭鞋, 內衣褲等等/ u+ O) `% x  `2 ~

" q  {0 x% T* c. j9 W9 u1 M/ d好快就可以好似真女人咁行出街見人啦
作者: alexbb    時間: 2016-3-8 15:15

比條link來睇下
作者: rockman772    時間: 2016-3-8 17:33

小心沉迷淘寶!  不能自拔!
作者: bobo_sister    時間: 2016-3-8 21:52

全套好貴喎
作者: 123456cd    時間: 2016-3-8 22:50

好想睇下效果如何
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2016-3-9 02:40

我對假陰衣有興趣,想睇吓!幾錢?
作者: sucker0929    時間: 2016-3-9 09:03

係呀,超貴
5 l: O* [, B3 O我搵返條link再share比大家* z/ M0 {- V: N  |! ]) G/ {5 Q
應該星期六日有實物睇
作者: kami    時間: 2016-3-9 19:47

等貨到~~好好奇衣服如何運作
作者: willy    時間: 2016-3-9 20:56

期待看到圖片~
作者: under1    時間: 2016-3-9 21:05

引用:
原帖由 sucker0929 於 2016-3-8 15:00 發表   ! {0 {3 I: p' f$ d5 W
今次買左連新義乳加假陰衣, 好貴, 唔知著落係咪真係真既一樣.% e5 s. n0 i& H! o5 J# h9 C/ G
可以收埋JJ之餘, 仲可以插入既添, 諗起如果好似真女人咁, 比人插入嚟
/ I* v" z0 f. V  n; X/ f/ {4 \' h" ^# f! m2 \% s
仲買埋假髮, 化妝用品, 同埋啲衫褲高踭 ...
  Q+ A6 a  e4 ]- X  T+ e假陰衣 千幾二千蚊 咁都寫得買
作者: under1    時間: 2016-3-9 21:06

化妝用品 建議唔好用大陸果d= =  好多假野  係香港sasa買就得
作者: under1    時間: 2016-3-9 21:08

[quote]原帖由 lovegirlstuffcd 於 2016-3-9 02:40 發表   
/ Q% N* n2 X9 n我對假陰衣有興趣,想睇3 B' n* ^9 f& U5 c( V
0 w1 d3 @" k' ~% J
千幾二千蚊hkd 好似條褲咁 , 用左穿唔到短褲裙 , 因為會路出來# b) Z, E! @- h5 V: u: E
; |, t  A& f! D2 p
作者: sucker0929    時間: 2016-3-10 08:47     標題: 回復 10# under1 的帖子

唔止: I; `+ N* T/ Y. U2 [+ B1 g
因為係全身) j: v* e% V  x4 K7 o$ w8 _
由頸到大腿位
作者: AnnieAnnie    時間: 2016-3-10 09:10

等睇實物圖。。。
作者: as7_star    時間: 2016-3-10 12:21

前後駛左幾多錢?
作者: sucker0929    時間: 2016-3-10 12:57

引用:
原帖由 under1 於 2016-3-9 21:06 發表   
& n2 _, x) s9 H9 S. |+ y* {  m# {2 T化妝用品 建議唔好用大陸果d= =  好多假野  係香港sasa買就得
$ t8 w9 M+ t' P6 p2 ]9 B9 w8 F& V9 K9 p3 G) R4 a1 q5 H- A# o' P1 G
化妝品買唔到, 唔運得香港( p$ K( L) _& S  t; }
莎莎買又驚唔識買邊啲好
作者: sucker0929    時間: 2016-3-10 12:58

引用:
原帖由 as7_star 於 2016-3-10 12:21 發表     Z: i7 `$ R8 H9 R( E2 @8 i' W
前後駛左幾多錢?
2 j4 I. B( ~' O, x' g! q& m  L

, J1 |0 p) ?; b好甘....6-7千左右吧
作者: sucker0929    時間: 2016-3-10 13:00

引用:
原帖由 AnnieAnnie 於 2016-3-10 09:10 發表   ( ?3 m: a! \. e9 K9 f8 V
等睇實物圖。。。
1 v. c6 o, z6 p. S% @) L* G& E% p) Z( b. K3 l- |& u& Y- R- I8 Q( q
淘寶啲貨等齊應該要下星期先齊,嚟緊可能先影住少少比大家睇先- [) Q! G8 y8 v- W6 a  ^' O
因為有啲穿崩位喺腳度, 所以要等埋絲襪先出到全身相呀
, R/ K: I5 A5 z/ X& |
7 E0 O4 |. v( L, A) p希望假髮同少少內衣褲可以趕到啦3 }3 M  R. w+ C: M- f* {* h
因為我要星期日先可以影相
作者: icewong    時間: 2016-3-10 14:32

果d胶衣很焗,又有臭膠味,穿上身後會有膠味停留在皮膚上,洗澡用很耐時間清洗異味。' Y* v0 Z) j1 O7 u
, h9 o2 \! k. Y4 [
作者: Joey123    時間: 2016-3-10 22:54

我都想睇下效果呀
作者: AnnieAnnie    時間: 2016-3-11 00:02

期待。。。
作者: cd_kana    時間: 2018-4-18 00:36

話說幅圖0 P0 ^& W8 B* \9 o" Z  c. E
至今都仲未放上嚟俾大家睇
作者: pigpigpigpig    時間: 2018-4-18 01:58

期待
作者: Terry9543    時間: 2018-4-18 18:16

有冇實物圖
作者: kwong0444    時間: 2018-4-19 21:42

期待有實物圖嗎

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0