標題: 唔知你地會唔會咁呢.... [打印本頁]

作者: gourment    時間: 2009-5-23 02:29     標題: 唔知你地會唔會咁呢....

可能你地會覺得我好變態.......
# o. a5 i3 t: H: V. ?' k2 [7 e唔知幾時開始, 我就好中意大肚婆...
' u3 O8 q: k& M8 o4 ?# A自己中意cd之後, 仲會自己扮大肚自拍
) e9 D5 Z/ z# u6 m, g你地覺得點呢....; ^$ c7 F+ ?/ ~4 x
作者: 思欣BB    時間: 2009-5-23 13:45

無什麼變唔變態,最緊要唔影響人又自己開心!
作者: grilboy    時間: 2009-5-23 15:41

個人喜好而已,唔影響人地我都覺得冇咩問題
作者: sghk_abcd    時間: 2009-5-23 17:10

引用:
原帖由 gourment 於 2009-5-23 02:29 發表
* J* l1 h3 w4 F: b3 r# d5 o可能你地會覺得我好變態.......( Q7 X  M: t9 \; a* i9 v9 h$ @
唔知幾時開始, 我就好中意大肚婆...7 e, e, ?* C0 N$ U. f4 S
自己中意cd之後, 仲會自己扮大肚自拍
% ?  q8 s; j: A2 Q1 s. k; h* d% @$ J你地覺得點呢....0 I8 q" V4 q% R# i# k! G
' e) V- J2 e7 o& ~. c/ `- A1 J
你想有女朋友...之後結婚有咗你BB
作者: shinobu    時間: 2009-5-23 17:21

引用:
原帖由 gourment 於 2009-5-23 02:29 發表
# G- q3 q9 d8 R可能你地會覺得我好變態.......
, X( `; |6 Y) N+ T- d, k+ A  b唔知幾時開始, 我就好中意大肚婆...
, i5 a* q8 F. e+ B2 {( `自己中意cd之後, 仲會自己扮大肚自拍
: u2 ^$ y: B- M5 x. m你地覺得點呢....
! W3 J# Z! E( X, r1 Q2 H& T- D6 _% q1 B分享下....不過唔好寸我呀
9 U0 u1 f8 s1 s* r; J9 W- C9 E
雖然我唔係咁* P; c" a3 i( n) J# E
但覺得冇問題架, 最重要知道你自已做乜
作者: cyt611hk    時間: 2009-5-23 23:38     標題: 回復 1# 的帖子

我鐘意大肚婆既絲褲,想試下
作者: kof_1998    時間: 2009-5-24 01:10

可唔可以話我知你點變? 因為我都有興趣呢~嘿嘿
作者: 1677    時間: 2009-5-24 03:12

中意乜唔重要,最重要係:
" [0 B2 x+ M/ N3 D8 o8 _1--唔好影響人% ?# n' v& r5 C9 J  w" m, a
2--唔好犯法
作者: mmlee    時間: 2009-5-24 23:22

無咩變唔變態
; [, t7 U, o, \  a你喜歡就得了% s- ]2 V' l" H  ^! |, k7 P* k& S
(但不要影響到別人......)
作者: s200110621    時間: 2009-5-25 10:46

用咩東西做到大肚的效果
作者: gourment    時間: 2009-5-25 16:29     標題: 回復 7# 的帖子

你都有興趣???3 O4 e: G6 z9 u* g% f" `
我只不過係用初整一個波咁...
作者: benbenben140    時間: 2009-5-25 16:50

張相好靚bo
作者: wendywong    時間: 2009-5-26 10:22

咁得意想扮大肚婆?? 我真係無咁諗過呀.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0