標題: 大家好, 我是新來的校服fans [打印本頁]

作者: 校服新手    時間: 2016-5-2 11:42     標題: 大家好, 我是新來的校服fans

我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.
# D5 e# J- y/ S3 L) H& X* R2 [! M
% r1 \: j' o. m/ a# ~8 x$ ^  I" UML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;# o; t2 k, J8 u" K; M0 F5 V; s, H

; `0 A, l% U) @8 W打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身係綠色格仔, 射左落去都唔怕黃, 8 [- i  Q  j. q4 p1 V$ s
仲有條裙SIZE 係SLIM FIT, 一路打, 一路隔著條裙摸乳頭, +埋 手鐐D鐵鏈聲,
4 `# f8 m3 Z& [7 p: I次次打一陣, 就忍唔住要射
0 N7 z6 \! z' ?& }
3 r% q7 Y( W8 V8 h) K2 _' |有朋友鍾意 校服+手鐐/腳鐐 一齊用  嗎?
作者: kidnappedyvonne    時間: 2016-5-2 11:51

我都鐘意咁做!我鐘意著盛嘉,陪導,扮被打劫或者綁架,用繩或者手腳扣將自己自綁,膠紙封口~
作者: kin_321    時間: 2016-5-2 12:03

hello 你好1 v6 R! C, E0 g2 r
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
" N- y5 s, Y7 l& y7 i) Z" C  t有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
作者: kingphone    時間: 2016-5-2 12:09

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   
( T+ E% H: e0 S3 `4 Qhello 你好
' O+ o! {  m$ Z! q我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服
+ r& |6 G* G+ C1 s6 E2 x1 I有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
" W! v: r) ], b8 O' L/ C
咁邊個幫你打先?
作者: kidnappedyvonne    時間: 2016-5-2 12:12     標題: 回復 3# kin_321 的帖子

我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機
作者: 校服新手    時間: 2016-5-2 12:14

有呀, 有時我會用3M 皺紋膠紙 痴隻 震蛋仔 係JJ 度, 再反鎖雙手
作者: kidnappedyvonne    時間: 2016-5-2 12:19     標題: 回復 6# 校服新手 的帖子

好正呀,凌辱學生妹
作者: 校服新手    時間: 2016-5-2 12:50

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2016-5-2 12:12 發表   # k7 V: ^) S3 u3 `) e
我又冇咁諗,反而自綁之後會搵其他方法打飛機
) N& s& E0 @/ }: U, `. |* i" B( b
C兄, 請問你自綁後 有咩其他方法打J
作者: isuzu4.3    時間: 2016-5-2 12:58

原來有人都喜歡著校裙鎖鐡鏈,我今晚著校裙鎖住訓教
" S5 X. R2 q6 H2 t仲有打j,鎖住訓教
作者: kidnappedyvonne    時間: 2016-5-2 13:25     標題: 回復 8# 校服新手 的帖子

爬O係地下,身體壓住 jj 同地下磨
作者: concord    時間: 2016-5-2 14:14

你點樣有手鐐同腳鐐?
作者: 校服新手    時間: 2016-5-2 14:50

引用:
原帖由 concord 於 2016-5-2 14:14 發表   
) E: C9 p0 n& {4 r5 {你點樣有手鐐同腳鐐?
0 f: i% l$ \; j唔係真正手鐐同腳鐐, 只係粗身不鏽鋼鏈加活扣. 當然淘寶有"真"既 不鏽鋼手鐐 / 腳鐐 / 頸圈賣, 但價錢貴好多.
7 L. S1 B& Z3 i" i$ o* q
8 F' _  j% B2 `1 I' u4 vE家我買3mm粗的 304號不鏽鋼鏈先 幾蚊@米, 買前 計好 每段長度, 叫埋賣家cut(免費) , ) k' v/ R1 w8 z! T: i+ E
咁就可以自由組合成 手鐐 / 腳鐐 / 頸-手-腳鐐 / 腰-手-腳鐐, 點玩都得
作者: TYRONE_0113    時間: 2016-5-2 16:23

5 W  X: @5 i* {- i* d) i
3 R% x5 D8 B( l1 I. H我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒2 b" k. d* u8 ]% k3 b; G$ |7 K
一粒震J,其餘兩粒震lin,high死; t8 E; [: T, O
/ s1 R$ C+ K5 e! G
有冇姐妹想震下0 ]4 `/ ^" s3 c4 ~2 e/ O
+ C0 V. |8 S0 {: ?7 C/ C$ l" n
作者: shkathy    時間: 2016-5-2 16:52

Wow' F! }* f5 A# L' o) C
Three eggs in one time
8 h( R1 g4 i+ E( E' qI 'm the Queen in the world
作者: kin_321    時間: 2016-5-2 18:13

引用:
原帖由 kingphone 於 2016-5-2 12:09 發表   
( D5 k6 {+ p6 s# k3 |' ]
2 A- N- A6 G" u咁邊個幫你打先?
5 y. g& A- x- J6 n, a- P
邊個唔重要 最緊要手勢好,甘先打得舒服∼
作者: 校服新手    時間: 2016-5-2 18:21

引用:
原帖由 TYRONE_0113 於 2016-5-2 16:23 發表   
' L) _+ e0 V. A( }5 h! j0 c4 k' U; E4 R2 v) V0 }

8 W3 I# y( E2 L/ ?  q我剛買左呢款震蛋玩,一拖三粒
5 A( c* Z! {( N& `; a一粒震J,其餘兩粒震lin,high死
) _0 R' `. ~6 N# Z5 k) |) v' w# g' V9 [, w8 F
有冇姐妹想震下
# b: l) V" [4 ~. T" I* G# n
太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬
作者: TYRONE_0113    時間: 2016-5-2 19:11

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 18:21 發表   0 r' A  ]* \; O  t+ e! v3 \

% S5 S8 i8 {# A& [! W; e太邪惡 如果震lin頭 ,我多數用有夾的蛋,但我最鐘意人手打圈咁摸 或者 手指上下咁撥,人手咁摸,lin 頭最快硬
0 v! \  U1 \! P0 n/ x3 g" E$ j
用人手摸或掃lin係hi D既
% J7 ^7 B4 \, c0 C7 ^/ y5 h" R4 o0 [6 E9 q
我有個邪惡玩法,先將蛋蛋塞入J頭入面,再用BB膠痴J皮口。
, I4 b/ h2 K/ t( i0 E事前用保記腰帶(物盡其用)綁手,口塞,蒙眼。
9 `9 w, j; M2 t7 j- ~& {+ V+ y1 N
4 b& @/ ?5 t. f4 u6 m這樣玩荒淫無比!!0 ~' p! ]/ c7 }; @
' u3 }% M, Q7 J
作者: Benjamin3310    時間: 2016-5-4 23:12     標題: 我中意校服

已買左求恩冬夏季旗袍,重有東華夏季
作者: jg400hk    時間: 2016-5-10 09:18

引用:
原帖由 校服新手 於 2016-5-2 11:42 發表   
4 w0 b* Z4 B( p- R- a6 G我最鍾意著校服裙, 鎖著手鐐/腳鐐 尼 ML / 打飛機. 暫時得兩條校裙, 1.宣道中學 ; 2.白約翰會督中學.  c' R" f# L9 j$ O

' o  Q+ ~+ Q9 M4 JML 時多數著 宣道, 因為SIZE 大D , "旭" 起上尼, 唔會掹;, w+ {) p9 }, p1 o, q7 \( j0 O

& k& a1 F! ]1 V; U2 W, ?, T打飛機時就著 白約翰會督 , 因為條裙下半身 ...
+ s1 g5 y, y7 w( q/ v/ T
! ?) p$ Q: P# O2 I
我都鍾意,不過我更鍾意襪褲,所以揀冬季著,
! c' h: H8 w; t8 b以前未用手銬腳鐐就係用鐵鍊鎖起自己既。
作者: loolool777    時間: 2016-5-10 17:24

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-5-2 12:03 發表   
) u, U/ V8 f# k) F7 m- phello 你好2 j8 r/ Y: ~" K0 h. p' X
我都係校服fans,最鍾意著冬華&旗袍校服5 t* e7 n2 m; L  h! s2 C7 O5 l
有冇念過比人鎖住之後,人地幫你打飛機?
  g! h, p( H6 V$ ]- n! R, [
我最鐘意"打"學生妹:)
作者: youmaker12345    時間: 2016-5-10 17:45

不管是校服裙還是手銬腳劉都很喜歡阿
( R: @( c* T7 H3 d不過最好加個口塞和鼻溝
作者: sec2x    時間: 2016-5-10 22:28

上了手銬的話如何自己打 有人代勞?
作者: alex326    時間: 2016-5-10 23:25

我都中意東華夏季
作者: freeman1999    時間: 2016-6-17 11:10

我都係中意聖家多D
作者: xxx123    時間: 2016-6-17 17:36

會跟女友一起穿來ML..
作者: cherry7962    時間: 2019-1-12 19:25

去淘寶買個QQ銬- ?1 X" o' C/ b- T( A
束縛感一流
/ P( N8 S$ K  U9 l3 J+ a鎖上後插翼難飛) j- X. u9 {+ M+ k
鎖匙掉入去夾萬入面啟動時間鎖
0 g4 z1 E8 J- M用盡各種辦法也不能擺脫枷鎖
/ F' m) y& v2 V, ]/ |* b8 wYoutube上的甚麼甚麼髮夾汽水罐開鎖法,4 h4 a1 B0 C( z* k- h
全部宣告失敗,5 c+ E9 [( m/ v' N" B
只好坐左鏡前欣賞下自己被禁錮的模樣,
, H* L7 M* x; J) N# U一時好enjoy,一時又覺得好煎熬好辛苦,1 c& W8 f! t& x, o
就這樣渡過一個周末才能重獲自由。! l; Z4 x  V: e

% x( M! r( f/ Y' s2 o我係咪有精神病?
* w( L2 U* |/ C9 J3 {$ {- m不過我真係好享受。
( M( ?+ h4 [- m6 L- M
- R! ~4 J- Z$ f; Z4 Q[ 本帖最後由 cherry7962 於 2019-1-13 17:42 編輯 ]
作者: hf-1141    時間: 2019-2-27 02:13

未有校服,想試下協恩,聖家同dgs,不同風味
作者: mark0617    時間: 2019-5-7 11:58

就像我穿上護士服也會超興奮
作者: js2307    時間: 2019-5-10 21:09

WeChat joe2307
作者: aaa111aaa    時間: 2021-1-20 20:16

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0