標題: 脫絲襪的感覺 [打印本頁]

作者: ringo2ph    時間: 2009-5-30 13:56     標題: 脫絲襪的感覺

個人感覺, 有時除絲襪真係有D唔捨得, 因為太正囉...由其全日都著住,除個陣真係好似有D野損失左咁...  m1 C+ b% l# ]8 T1 P2 A
唔知你地有冇咁既感覺呢...
作者: 楊乃武    時間: 2009-5-30 14:29

有吖,不過唔捨得都無法
- [9 R& ~- R( m7 M絲襪始終都會有除低既一刻
作者: phboy    時間: 2009-5-30 15:17

我也有這種感覺,有時候要除絲襪也掙扎好耐
作者: pcll    時間: 2009-5-30 18:06

wear them everywhere
作者: sghk_abcd    時間: 2009-5-30 18:49

一陣間著番咪得..1 @+ z% Y, l$ |5 }! {$ k- K

作者: mmlee    時間: 2009-5-30 23:38

脫果刻會覺得唔捨得 % u; M8 b+ q( [( {. Q/ ]
但過一陣又會回復正常>..</ U3 B9 W- D; k! N8 a3 l
這就是回歸現實......
作者: 1677    時間: 2009-5-31 14:06

尤其是除絲襪果陣,對腳冇左果種又滑又暖o既感覺. k* f" ~& I" f. _% X/ e$ C
心諗:幾時再著番?
作者: ringo2ph    時間: 2009-6-5 19:49

引用:
原帖由 1677 於 31-5-2009 14:06 發表 ! `! V+ g  j  o, J0 z( p
尤其是除絲襪果陣,對腳冇左果種又滑又暖o既感覺
% V9 z2 i# f! U0 {心諗:幾時再著番?
! f9 L- K! z- Y+ p; V  C# l
' ?" k9 p8 U6 _8 L1 \" \. U) Ayeah! 就休呢個感覺, 冇野可以比到我....
作者: ringo2ph    時間: 2009-6-5 19:52

引用:
原帖由 楊乃武 於 30-5-2009 14:29 發表
- x$ o# N9 O" {+ @% J! E有吖,不過唔捨得都無法
$ ~/ C; {+ g. a, C2 i1 d2 R絲襪始終都會有除低既一刻
' X' E7 _) m  i$ b. p5 D$ ^; z5 v7 j  \- Q6 Z. O- q# E" \
係呀...不過我只有更加愛上它 , 期望有朝一日我地男仔可以著係外面咁出街 , 你都知我地中國人表面開放, 不過都係有限度架啦..
作者: joey221    時間: 2009-7-29 22:17

我都同意妳的說法,有点不拾.
作者: zone999    時間: 2009-9-12 14:20

絲襪同白襪都係∼
7 L6 f7 U5 k  c* G真係唔想徐架
作者: xxx1001    時間: 2009-9-14 01:44     標題: 回復 1# 的帖子

我通常脫完冇幾耐又再著返...時時都係咁,著住d感覺真係幾特別,幾WARM.....哈哈
2 |+ i- Y! r, P0 b( U' C# _( Z4 z- X8 ]$ T! c" \8 ]
作者: fetg2    時間: 2009-9-20 01:05

yes ar....the feeling of lossing
作者: Jay    時間: 2009-9-29 19:06

好唔捨得咁感覺啊!
作者: tim.ch    時間: 2009-11-21 23:13

白痴呀... 沖涼後再穿嗎
作者: pantyhosemancc    時間: 2009-12-1 22:00

同大家的感覺差吾多,吾捨得滑滑絲襪
作者: yuko    時間: 2009-12-1 22:11

都有小小+. E) x- D( c3 D2 a3 z) r- R& T
不過一陣有會再著返
作者: 776439    時間: 2009-12-23 21:19

脫絲襪的感覺,比不上穿絲襪的感覺。但喜歡女人脫絲襪的感覺
作者: johnny1496    時間: 2009-12-23 23:06

喜歡脫思襪的感覺
作者: england4ever    時間: 2013-9-25 20:43

細個的時候,唔識打飛機,每次除絲襪時都好唔捨得,唔知幾時先有機會再著!
3 V0 J) K) |. c& q: [. L! V2 `
8 w6 `9 i: t  J! o; W但大個之後,每次著絲襪,我玩一兩個鐘後一定會打飛機,打完後就會即刻想除(因為打完飛機後已經無晒之前果種舒服感覺)
/ J' b( e% \9 Q+ N
  l  L7 |& w" ^2 n, w4 C: x不過假如有一次,我忍得住唔打飛機(基本上無可能)而又我要除絲襪時,我一定會好唔捨得!我係直穿絲襪,著果d絲襪係sheer to waist, 即全對絲都係透明滑滑的絲襪質地), 每一寸肌膚都受到對超滑的絲絲觸摸住,其係當滑滑的絲襪覆蓋著JJ, 真的很爽很舒服!呢種被絲襪包裹住既滑溜感覺真係好正,好想永遠享受住!
作者: Kelly2016    時間: 2016-4-11 00:16

有啊。我一般四季絲襪不離身,尤其系沖涼訓教先除,除果陣真系有d唔捨得咯,系一滑一滑咁

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0