標題: 今天 [打印本頁]

作者: cecichan    時間: 2009-5-31 15:17     標題: 今天

經網友勸說, 也想清楚後果後, 放棄了到回收箱取衣物的念頭.6 u" v  F  u2 ?  }! n, `& {

& P* G$ ~" p3 K8 p) v今天經過垃圾收集處. 見到一個女裝手袋, 看似滿滿的. 關了拉鏈, 不知道裡面是什麼.
9 M# E, X$ y$ p1 ]. t5 j; Y刺激了我的視覺感觀. 這種刺激, 就像平靜後, 一秒間激發了性衝動.% O5 a! X; U* n. `1 r, n
/ t' Y3 G1 q; Q5 D1 V: j% B
我走回頭, 看看附近有沒有人. 沒有; 拿起, 發覺有點重量, 手袋是軟軟的.
& r7 }7 R4 O5 ~/ h- X拉開少少拉鏈. 看到面頭有一雙鞋. 一件綿質衫. 果然和我估的一樣., F2 B0 ]2 c, K2 x
& N/ G% y# P) z) m
跟著走到附近的公園, 周圍有些阿伯. 便找個少人的seat坐下.
) d2 c! D  \/ ]; F打開後, 還有幾件衫. 全是女裝衫. 可惜不是我喜歡的類型.
  P0 p/ ]- V' t( f, }6 ]% D: l7 E7 Z- b' E: N7 x' K/ \
鞋就一定不要了. 心想, 家中沒有人. 咁我就帶回家再篩選了.
7 {* H; ^3 {+ [1 S6 \0 ?* Vtotal 3件衫, 1件窄身連身裙, 1條絲襪.
& T9 m3 ^8 h/ q8 r& b' J件連身裙本來不錯. 穿上後, 慶幸有帶回家試. 但是長袖. 比較佔地方. 還是不要了.
. U+ D# ]6 a% f$ f" r( \8 a+ u* S& r; |
最後用了件衫打飛機, 便丟了...
作者: BSoD    時間: 2009-5-31 16:02

唔犯法就得啦/'/'/'/'/
作者: ringo2ph    時間: 2009-5-31 17:11

> total 3件衫, 1件窄身連身裙, 1條絲襪.
* K" E, ^) r, v( w' E( f" K% e7 f% m3 i! f# }  M
襪襪嗎? 小心有味...臭味, 有菌...
作者: 楊乃武    時間: 2009-5-31 18:54

咁又真係幾刺激喎,
! ~8 e0 y; y' N+ `1 R如果打開左拉鍊見到個人頭仲刺激
作者: cecichan    時間: 2009-5-31 21:04

可能少穿的關係. 條絲襪很新.7 G5 @+ `6 T1 ?. n' ~; Z$ {+ ]" ~

3 {1 n  B* C9 Z6 c0 a9 R
引用:
原帖由 ringo2ph 於 2009-5-31 17:11 發表
4 y4 S- |/ ^7 A% p7 v) C> total 3件衫, 1件窄身連身裙, 1條絲襪.
9 c$ f; G- z( b- {: {3 K3 n5 |) M3 j
襪襪嗎? 小心有味...臭味, 有菌...

作者: cecichan    時間: 2009-5-31 21:16

個手袋雖然唔係貴野. 但外表幾靚. 唔烏糟. 沒有臭味.無想過這樣野 4 d' S6 I, R( K$ L# M  N7 v

; g6 e/ Z1 m( V, g. Zbtw, 咩住個手袋時, 也很開心. 覺得個袋好靚. 鐘意用膊頭咩袋. ( l% f' y" _/ f
光明正大是沒有這機會, 最多只能咩環保袋.
& r' B9 U4 E# v5 c/ G
/ s5 ^2 j6 A4 t! x- A$ h 我又失守了. 本想戒左戀物.
  K% m4 I( T% E! U. x
引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-31 18:54 發表
" z- O' k/ J+ k" Y1 {' K; @6 I咁又真係幾刺激喎,( i+ A: k5 M3 @+ j8 v5 L
如果打開左拉鍊見到個人頭仲刺激

作者: shinobu    時間: 2009-5-31 22:11

以前好細過就會執....
5 E0 r* W; _+ C( |但當依家知道好唔衛生 (依家d 菌好毒)後
8 |" t+ }! S" \( E1 J* R就情願儲錢買好過.... 起碼係自已鍾意得黎, 又衛生
作者: sghk_abcd    時間: 2009-5-31 22:12

唔佑吔事??
作者: 1677    時間: 2009-5-31 23:37

引用:
原帖由 cecichan 於 2009-5-31 21:16 發表 ( S" H. Y, l" P' N! P
我又失守了. 本想戒左戀物
' ~; v  x# @  F

$ h- v' \/ k: \4 E戀物唔一定要戒,但偷野就要戒!
作者: cecichan    時間: 2009-6-3 00:00

想戒, 是因為怕別人眼光. 感倒好孤單.# S5 A5 v5 C: b$ ^) X3 c: [
就好像這裡也沒有人認同我吧.& g2 r" F1 K' F9 j' F/ X% }

8 m# b: M7 ?- P# C' `4 c
引用:
原帖由 1677 於 2009-5-31 23:37 發表
  Y- F" g8 }% X8 g
/ }. c- V8 U& O! z1 w5 R$ Z' D, k' l9 @. T/ m
戀物唔一定要戒,但偷野就要戒!

作者: ringo2ph    時間: 2009-6-5 19:53

都好既, 可以滿足你既性慾, 但係小心有菌....
作者: joey221    時間: 2009-6-6 11:20

咁又真係幾刺激喎 thk
作者: BETTY    時間: 2009-6-10 01:23

去尖咀加連威老道有好多好平的 , 大大方方入去買好過啦 !!
作者: gourment    時間: 2009-6-10 01:31

係???
, c/ {5 q( o6 d4 ~' ^介唔介意你係邊度見到丫???
作者: lok9696    時間: 2009-9-8 23:43

我都試過一次過將所有絲襪丟棄,但好似好浪費,所以放在樓梯口,過左陣後悔想拎番,已經無左踪影
作者: 776439    時間: 2010-1-4 21:18

不會去回收拿東西的,我只喜歡褲襪,都買新的來穿,連家人(女生)穿過的褲襪都不會拿。有一次想戒掉戀褲襪的習慣,丟了三十多雙不同花樣的褲襪,就是丟在回收箱。經過一星期心裡好後悔,現在褲襪也累積五十多雙^^||||||||||||||  戀物的習慣真的好難戒掉。
作者: woodywoody12000    時間: 2010-2-5 13:15

我通常唔會就咁掉左佢,通常最後都會用對絲絲打埋最後一轉,打晒落對絲襪度就會掉喇!
作者: alanlee7611    時間: 2011-9-12 00:23

引用:
原帖由 cecichan 於 2009-5-31 15:17 發表   
7 T5 K6 w1 j3 N( m; v經網友勸說, 也想清楚後果後, 放棄了到回收箱取衣物的念頭.* ^( E" p4 k  a! v6 @  S
4 w4 s8 h6 l9 H8 S
今天經過垃圾收集處. 見到一個女裝手袋, 看似滿滿的. 關了拉鏈, 不知道裡面是什麼.2 I' U  T' r3 F. b9 f0 ^9 N' s7 B
刺激了我的視覺感觀. 這種刺激, 就像平靜後, 一秒間激發了性衝動.7 I9 Q0 q$ p6 i, C
...
: p/ W1 o7 z/ \打過一次就弄,嘥唔嘥d呀

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0