標題: 想認識喜歡校服的中學生>< [打印本頁]

作者: ice123    時間: 2016-8-17 13:12     標題: 想認識喜歡校服的中學生><

想認識鐘意校服的中學生 我今年15歲
( {1 m$ d5 `' l 希望可以一齊傾下計
6 ]. b* o% N, `( [9 E! g  Q  w 我鐘意保良 東華系既校服
" l9 f$ U  c& h% _ 想買好多校服 6 h# i& H& V5 a+ @! `! ^
可以留低 wechat / Line
作者: kin_321    時間: 2016-8-17 13:37

我雖然唔係學生,不過我都好鐘意校服
' [( e; K5 W% Y) Q$ o' T9 H尢其係東華。
2 k6 o' N, U. N白色裙真係簡單得黎帶點優雅,而圓領設計簡直係強調女生特質,至於裙袋既設計屬實與別不同,另外再加上紅色腰帶與白裙所形成既顏色對比真係冇得頂!!!
! r8 U2 o- @. h總結,簡單而脫俗
作者: jacjac    時間: 2016-8-17 13:49

我比你大十歲左右 也很喜歡保良校服
! J9 g# {  A% X9 J5 V簡單純樸也很可愛
作者: Suki_siu    時間: 2016-8-17 16:14

wechat Suki_siiu
作者: Misscarolchan    時間: 2016-8-17 18:27

我都鍾意。
作者: yannis1104    時間: 2016-8-17 19:16

我都鍾意
作者: nhll1210    時間: 2016-11-24 22:46

我都钟意校服,我唔系香港学生
作者: ckt    時間: 2016-11-24 22:58

我鐘意保良系多d,圓領+腰帶+領呔:good: :good:
作者: ktyeung    時間: 2016-11-25 12:55     標題: Wechat me please

Ktyeung001
作者: leetszsuet    時間: 2016-11-30 21:40

whatsapp 53002914
作者: Vtom    時間: 2016-11-30 21:59

Wechat       c668854321
作者: leetszsuet    時間: 2016-11-30 23:57

校服控hi  :)
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2016-12-1 00:17

引用:
原帖由 kin_321 於 2016-8-17 13:37 發表   
$ G1 o- A& ^; A- |6 r9 t/ e  }! A4 X我雖然唔係學生,不過我都好鐘意校服
  ^& X7 {, [4 ?! m/ u尢其係東華。
9 R9 v7 t4 S0 U白色裙真係簡單得黎帶點優雅,而圓領設計簡直係強調女生特質,至於裙袋既設計屬實與別不同,另外再加上紅色腰帶與白裙所形成既顏色對比真係冇得頂!!!% w; P) z; j5 C7 G7 q- m
總 ...
' x7 r. b. Y' r# T
$ G0 |* Y! f2 G
同保良一樣,我鐘意

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0