標題: [ 有圖 ] 戀上衛生巾 [打印本頁]

作者: 44533678    時間: 2016-10-26 09:31     標題: [ 有圖 ] 戀上衛生巾

第一次接觸衛生巾,當然是攞呀媽果啲,果時剩係覺得好奇,但大個啲,對性有咗認識同興趣,用衛生巾就好自然地變成了用來打飛機,最後仲自己開發了一種用衛生巾打飛機的方法( 呢個有機會再分享,實有機會 )8 a/ p+ A; U" j( I6 V
玩左幾年,漸漸又變成鐘意衛生巾包住跨下,被輕輕磨擦著,好似一直被撫摸的感覺,當然,除咗上面所講的效果同用法外,仲有一啲用衛生巾但可以講出來,唔使收收埋埋的理由,過去的四、五年,對衛生巾的感覺同需求都不停下降,近呢兩年已經好少用,甚至好少諗起7 i3 I. O+ p/ w  Q: n
但近期因為一次接觸平腳小褲褲(我由細到大都係著三角小褲褲),果種被撫摸的感覺突然衝晒出來,最後都係忍唔住,又再次行番入去/ s( ~# t! n/ W* J5 E, P
寫文之際,用緊兩塊,係兩塊 KOTEX 親膚棉面草本抑菌 41cm 的衛生巾,棉面好過網面好多,同埋呢隻衛生巾有少少香味4 w$ S4 T" H, ~
一塊就正常貼法,第二塊就前後掉轉,用原本屬後面的大面積範圍來包住條JJ/ ?0 Q* r1 q4 ?: g" c# D! i+ B
睇圖最實際,以下歡迎討論
/ W! @8 @1 [  [* t+ z6 f/ q; R! s* p8 u4 |* @$ `0 K* G: Q
作者: 44533678    時間: 2016-10-26 09:42

出唔到字的問題已解決了
& L" ^6 Q5 R# X2 i) b& v+ {8 G
" L$ w( @/ C2 m2 C! [5 y) G[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-26 13:14 編輯 ]
作者: Jade    時間: 2016-10-26 18:42

好像聞一聞好醒神、索一索舒筋活胳
作者: yan-1995    時間: 2016-10-26 23:50

應該好舒服
作者: yan-1995    時間: 2016-10-26 23:55

有無瀨尿落去???
作者: 夏天    時間: 2016-10-27 04:22

可不可以一次購買不要買八次....
作者: 44533678    時間: 2016-10-27 07:45

引用:
原帖由 yan-1995 於 2016-10-26 23:55 發表   1 P  T5 S7 u. R- v/ v& Y
有無瀨尿落去???
0 A$ R* D5 ^5 J# b無!
, ~3 t1 O! [1 I9 p5 y/ b我唔想整污糟塊衛生巾,我要果種被包住,被撫摸的感覺
2 L$ L* Z9 A9 |4 ~4 y4 e: F平時番工都係坐多,但琴日下午突然要跑來跑去- D2 u, E8 ^0 r
出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
作者: 44533678    時間: 2016-10-27 07:46

引用:
原帖由 夏天 於 2016-10-27 04:22 發表   
/ `* P& G/ U, K可不可以一次購買不要買八次....
% j; l2 H! p4 C# W* H1 h1 @
唔好意思,我都唔想- M2 I* K% ]+ T6 n2 f1 f5 Q
我用唔到[free][/free]呢組html碼
/ ~" I2 I! i4 N6 H( j8 h' ^被迫要大家逐張買
作者: wendy    時間: 2016-10-27 12:02

引用:
原帖由 44533678 於 27-10-2016 07:45 發表
5 a) L# t" l$ v$ C/ ?出左汗的胯下同塊衛生巾產生的磨擦...我都唔識寫出來
1 V0 m, t! e+ v8 \% Q

4 s8 F7 D- @+ C4 O7 Q7 g& Y這個我很有同感.
作者: attacc    時間: 2016-10-27 13:06

我覺得換上衛生棉在內褲上會讓我有當女人的感覺
作者: 44533678    時間: 2016-10-27 14:02

引用:
原帖由 wendy 於 2016-10-27 12:02 發表   
; E; l" M2 \9 y% j) i. u
) m- P5 G4 ^; e. K) @4 k- F$ R) z1 d( X( Z4 i
這個我很有同感.
; U9 _' c3 M1 x6 Y2 W之後做完野去廁所放水
1 m" [/ n! X. x條JJ一攞出來就有考珀液流出來
% P6 s- Z' t8 d  s由頭到尾我都無性興奮,條JJ都無硬過
2 t1 J+ x4 g3 }( y) `% N  [! s但費時佢一陣會硬,最終我都係打左次飛機(無射落衛生巾)/ f1 Z0 j  N* @, [9 X4 M2 f
等條JJ進入聖人模式,軟綿綿地回到塊衛生巾的擁抱中
作者: 44533678    時間: 2016-10-27 14:08

引用:
原帖由 attacc 於 2016-10-27 13:06 發表   0 ~4 q- I2 M8 W( c+ c8 i
- }4 G. X0 D3 E+ n) x
我以前細個都有攞女仔底褲同胸圍打飛機,只係想達到性興奮,宜家已經少之有少( y, Z0 Q2 |* F9 \$ y, C8 u, H$ K. ?: I
我都係鐘意做男仔,鐘意尸口巾西的感覺- f/ w% H3 l- K, f
衛生巾只係日常用來撫摸我的胯下而已% D/ I, M1 K' ?5 k6 A, z3 v

# H4 A+ |( V8 P[ 本帖最後由 44533678 於 2016-10-27 14:10 編輯 ]
作者: wendy    時間: 2016-10-30 22:54

[quote]原帖由 44533678 於 27-10-2016 14:02 發表   
" h' E! M+ K( N0 m8 O( m9 o: [' s5 {: T9 \* s
之後做完野去廁所放水
* H0 ?/ V7 E/ }5 L條JJ一
作者: 美車    時間: 2016-10-31 00:24

加油" H) Y' k5 d# k# d4 x( ~) {
照樣真的很舒服
0 }3 L  v( k- _6 D0 X" t9 f. R2 g但是這種內褲翅膀好貼嗎?) r7 l4 ~' ?* B& G
我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉" f$ f5 f: ?! |8 l8 v! O9 U
比較服貼股溝4 w  I' l8 `; J9 O; x5 R  E  n3 j
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
作者: 44533678    時間: 2016-10-31 09:29

引用:
原帖由 美車 於 2016-10-31 00:24 發表   
1 r3 v( k  [* c9 A加油
# Q+ f% M- l; C4 A4 Q4 e照樣真的很舒服
) Z: H8 H4 L* S  P# V' }$ E但是這種內褲翅膀好貼嗎?
+ }! A2 {/ m: J' R3 k我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
% Z5 `" l0 H- p- g' J8 I比較服貼股溝6 I: l# q. V  j% o0 G2 f) g  M# c
看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
' k( z% k. F) D! E( |) K翅膀都黏在一起,但對感覺上又沒有什麼影響
: T. T4 s  i8 y% H2 E3 I2 b看起來股溝不太貼服,其實那個位置的接觸感最好
作者: wendy    時間: 2016-11-1 14:26

引用:
原帖由 美車 於 31-10-2016 00:24 發表   
) N3 U3 b* y8 h9 e0 p加油. |0 i1 h! I% F) e+ s9 g0 s; z( m
照樣真的很舒服
& |& D' D0 W( T" e) P, Z2 N3 N但是這種內褲翅膀好貼嗎?
- r' S: r$ [3 N/ \/ D% d- g我還是比較愛生理三角褲貼衛生棉
8 C, u) J1 h. l3 d. ]2 W! `( A$ p# Y比較服貼股溝
# {  }+ K6 q, O6 L3 |看你屁股溝衛生棉沒有很服貼
3 c2 L3 A: F0 a8 X

5 x. z; A+ V& n喜歡有藏翅膀的生理褲還是不藏翅膀的?
作者: tork    時間: 2016-11-26 10:56

我都系隔日用!- a6 H# f4 L6 R7 r
但我會貼住訓!5 L: O! D9 b. B! y1 c. i
第二日换巾先射落M巾
作者: 44533678    時間: 2016-11-28 20:00

引用:
原帖由 tork 於 2016-11-26 10:56 發表   4 C- |# S; x- I* w7 Q
我都系隔日用!
, K$ X0 h% j" F但我會貼住訓!
4 ~6 {; `) {/ K; g第二日换巾先射落M巾
* y/ @; G% P8 `; C0 N) Z
貼住瞓,我就無咩可能做到了!
作者: 葦阿    時間: 2016-11-28 20:57     標題: 我喜歡位生棉

你目前在線上嗎?
9 e* ]$ q1 ~- T/ ]4 W! {! q想聊聊
作者: 44533678    時間: 2016-11-29 18:22

引用:
原帖由 葦阿 於 2016-11-28 20:57 發表   
# s4 y" e. A2 |- _( g- v你目前在線上嗎?/ Q. R1 G7 ]; @1 d& D9 ?
想聊聊
" O# L1 G* I4 R8 s* e你想聊什麼?
作者: jay953751    時間: 2017-8-19 01:52

作者: newstar2007    時間: 2017-8-29 14:34

; p) ?4 k( B/ a+ D/ ]+ Z棉面很舒服  可以網面比較吸 夏天流點汗的話
$ ~& y: R0 Y+ [* z9 C2 j4 S會跟女生月經期一樣 網面會有點咬
作者: 44533678    時間: 2017-8-29 23:36

網面會磨擦到JJ,會痛痛的
  T1 \2 f8 R" q  X所以我鐘意綿面!
作者: ladycici    時間: 2017-9-2 19:14     標題: 回復 23# 44533678 的帖子

用巾前先加點KY,會感到先涼涼後濕濕又不磨損一試可防
作者: jiunnjyi    時間: 2017-9-27 23:03

換上生理褲會更貼合
作者: 44533678    時間: 2017-9-27 23:24

引用:
原帖由 jiunnjyi 於 2017-9-27 23:03 發表   
8 H2 @" ^3 r3 C8 L& s' M換上生理褲會更貼合
8 ]: p1 b6 d5 p$ \
我都有試過,但平腳我更鐘意!
作者: 看不到的柔軟    時間: 2017-10-22 23:53

入門都係同你一樣, 家人的
/ s0 V% T# ?) M1 g3 x3 R  u( r現在還沒有膽去買
作者: 44533678    時間: 2017-10-23 19:34

引用:
原帖由 看不到的柔軟 於 2017-10-22 23:53 發表   " D9 a9 x# U8 d% l
入門都係同你一樣, 家人的
5 J7 K' u3 ^( z6 N- ^( G. C現在還沒有膽去買
2 B' q" S8 m, [; t( E網上購物就可以了!
作者: weisang1231    時間: 2018-8-19 12:45

這種內褲翅膀不好貼,硬貼還會跑掉

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0