標題: 你老祖 你出街亂黎 係累緊呢度所有人 [打印本頁]

作者: hehehe1402    時間: 2016-11-3 15:08     標題: 你老祖 你出街亂黎 係累緊呢度所有人

5月呢條友已經黃過一單 唔識死 仲要強攻銅鑼灣商場
$ Z0 w4 h8 j. e# d% m8 l5 j5 k9 Z" j  V
9 X( K6 s0 F+ W0 T$ J稍有常識都知 入女廁 入學校 就即拉即坐 係禁區黎 點解咁都可以做?- T2 ~) g' `8 B) n
9 v" A' B/ q+ H' ^3 E: K* C5 e; x
知唔知係累緊呢度所有人? 以後街上面見到呢度有人扮得唔似就更加有動機報警?, U5 y6 v; |0 _# G/ ^* A* h

% Q- d0 E& b- q1 s  p' W) n% C; }" f差佬見到會點? 你唔犯禁區都塔你上警車溶左你啦!3 [2 |; ~2 F% z! q- ^! O4 _! H

; H9 s/ `) M& g) u可唔可以珍惜下係街行唔係奉旨?
& r& p8 R+ k1 _- H
% n; \+ A) h& u( O! B以後校服更難買係咪唯你是問?2 [& H- P( S" T! S: }2 d* Q. R0 p

& p8 g( V$ e+ W; _7 B小!
4 ]/ }% @! F$ h. p1 L+ R
+ E) B8 _6 s6 A: vhttp://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1106285/
作者: uniform    時間: 2016-11-3 17:32     標題: 回復 1# hehehe1402 的帖子

有無人可以起佢底睇
作者: cindyhk    時間: 2016-11-3 18:44

一粒老鼠屎整臭一窩粥。
作者: uniformx    時間: 2016-11-3 18:50

已導致窗已封
作者: hehehe1402    時間: 2016-11-3 18:56

引用:
原帖由 uniformx 於 2016-11-3 18:50 發表   & [2 e, G, _  c. M2 c& X* v
已導致窗已封
# `, K/ c. L, ^6 p4 g
. U; y3 B5 k) ^6 d! c) u
就快金已封 世已封 昌已封 約已封
作者: prettygirl    時間: 2016-11-3 19:04     標題: 回復 1# hehehe1402 的帖子

Crazy and should be died.
作者: willy    時間: 2016-11-3 20:40

真係多得佢唔少..........
作者: 346    時間: 2016-11-3 22:04

另一方面睇可能好事
" u  Q1 l" z5 Q隔一排,風聲減退先再出動
  g7 H1 [% D, V: e$ ~3 V但強烈反對佢的行為
作者: Jade    時間: 2016-11-3 22:33

So Crazy how come
作者: jayjay05385    時間: 2016-11-4 01:00

呢條友真係.....
作者: sec2x    時間: 2016-11-4 01:37

唉⋯⋯無論是甚麼人,最重要的都是自律 :(
作者: wendy    時間: 2016-11-4 01:51

累街坊啦真係....
作者: fatbaby    時間: 2016-11-4 10:35

攪到啲校服越黎越難買
作者: Yukari    時間: 2016-11-4 18:23

雖然我只會著ol衫出街0 A/ H- d8 Q; a: V
8 O9 s1 @8 n3 G
但香港cd形象已俾條友徹底破壞9 H0 @' U7 A% f% ]9 Z: X

2 ]5 w( [! s8 s$ D4 }) [& p點再跟人坦白自己易服...
作者: uniform    時間: 2016-11-4 18:29     標題: 回復 14# Yukari 的帖子

所以奉勸大家就算CD出街都唔好著校服同制服。
作者: ladycici    時間: 2016-11-4 19:21

男人穿女裝出街不算犯法,但入女廁或偷竊,那就不可為。
作者: uniformx    時間: 2016-11-5 00:10

引用:
原帖由 uniform 於 2016-11-4 18:29 發表
3 d$ A$ \5 t1 V9 g- R所以奉勸大家就算CD出街都唔好著校服同制服。
所以奉勸大家就算CD出街都唔好著 ^^真實^^ 校服同制服。1 I5 H& T/ I: |# c2 H) a
仿製但不迫真並不到相對的私人地方/附近,不入女廁/更衣室,其實又冇話唔得既
作者: mizuho    時間: 2016-11-5 14:43

arrested already!!!
$ j7 H8 n- e- K5 l0 V4 N: b- _( y. e! s+ H" U0 P
作者: gomer    時間: 2016-11-5 15:12

頂盡高彷便可了, 挑走個校輝/章. 加件套頭冷三.
作者: 好奇者    時間: 2016-11-5 22:19

入女廁呢d行為會影響人,而且比人感覺cd吾正常 3 \* M& S# @& c, f  U4 ^. `
真係比呢個人害死~% j9 X& H# _* D# i+ J
相信更加難買校服
作者: YukiMinakami    時間: 2016-11-6 10:38

個問題都唔係校服度, 但就比D人搞到校服難買左咁多!
作者: AlexiaTang    時間: 2016-11-7 02:53

d智商成個混吉老豆黃小妹甘
作者: Carol0122    時間: 2016-11-14 09:44

其實都係冰山一角
, T8 V4 ?1 b! T* B! [) A8 D除左著校服入女廁$ B& V$ G! M. f! t+ q: b! x( @
仲有好多事每天發生
% ]: c. `# L' R; v- P  g6 |: [影響左整個社群! C% s+ k, [# {, s8 D' v( c2 @
令一般巿民對我們有極大錯覺
作者: yoyo520    時間: 2017-7-18 01:37

咁都得

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0