標題: 想識多D同好,甚至輕度調教都得∼ [打印本頁]

作者: 中四kary    時間: 2016-11-3 16:22     標題: 想識多D同好,甚至輕度調教都得∼

小妹玩咗變裝好多年啦,由初初全套二手學生妹校服連鞋襪底裙bra底褲扮學生妹,  {/ L  H9 x. ]
到今日初熟半OL裝(都係幫真身女仔買嘅二手貨),希望識多D同好交流,或者多個方法搵真身妹妹入手二手衫啦!4 ]+ H1 ^! z  W
& u# y: }6 A; d; J' z) Q+ v: }
近來迷上了調教,當然係全副二手女裝跟住幻想比人調教。調教就係新手,多多指教呀。9 |: u4 O: M' z, k+ Q" }* y

0 z# D$ d0 G0 V% S! `9 V6 t- _8 J0 }有興趣嘅哥哥姐姐弟弟妹妹,可以PM我再私信啦∼
作者: AnnieAnnie    時間: 2016-11-3 16:44

我都玩左好又多年。。。想找人一起學化裝呢。。。
作者: 5438g    時間: 2016-11-3 18:21

我也想學化妝
作者: attacc    時間: 2016-11-3 20:03

化妝跟調教一直是我想嘗試的也希望多多認識朋友喔
作者: Jade    時間: 2016-11-3 22:31

不知道真的沒甚麼經驗
作者: moby008    時間: 2016-11-4 02:53

有人著過既唔係仲正嗎??
作者: EH3273    時間: 2016-11-5 14:28

純男試玩輕調得唔得?
作者: zabinawang    時間: 2016-11-7 14:22

互相輕調?我自己已經有點重口了⋯⋯5 F$ Y' r( c: f' k6 ]% l

1 d0 s, a& w: z/ ~2 y& M. l* M) q2 i1 C) cwechat: zabinawang
作者: ghostqueen    時間: 2016-11-14 00:32

期待有機會同你傾計

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0