標題: 想成為一個曳曳Xt. Xary's Xanossian名校妹喲 [打印本頁]

作者: 中四kary    時間: 2016-11-5 18:52     標題: 想成為一個曳曳Xt. Xary's Xanossian名校妹喲

大家好,大家可以叫我阿雪。
, o! ]6 {1 _0 j+ [( ~# E
: z& a: k! q: ~5 s7 ]小妹每晚沖涼後都會換上全女裝,衫褲裙bra底底全部都由一位20初少女入手,直至入睡。
. }- a1 O$ @5 H# }% W
/ u4 d& a5 o6 B3 }) m) K而最期待CD後飾演做一個Xt. Xary's Xanossian嘅中四學生妹。套校服由一位真學生入手,有齊校呔,藍色膠腰帶(Junior),藍色校冷仲有白色風樓,有埋吊帶底裙卅背心底裙,白襪,但可惜仍未有合惜返學鞋。' B! F6 `, I3 o* n: b/ l3 H

1 ?% t% X, X) ~有無姐姐妹妹,哥哥可以借卅比假髮小妹試下(理想長度為到膊頭卅或長到去腰),學生妹妹鞋,更想幫小妹化個淡學生妹妝,令小姐成為個真真正正嘅中四名校妹吖 ) e. m+ D$ Z* F) M7 J  l0 Z; Z

% J  d1 \0 Z) I/ l' g, `$ H' e最終小妹可以為哥哥卅CD姐姐妹妹做任何事,大前題係我唔除身上任何衣物,包括校服拉鏈,bra扣都唔可以解,底褲仔打底褲都唔比除,你可以問仲有咩做先?阿雪仲有成個口成塊面比你地玩架嘛 # W) o; h: ~" S  J/ L; S

% X$ [; X6 a  m9 s我要做一個好大反差嘅名校學生妹喲,大家幫我完成個心願好嗎?7 {5 q  Q3 w0 I0 m* k
! D3 }5 ]" w/ r0 q+ N
如想幫阿雪完成心願,可否add阿雪skype: schoolgirlkiller) x% W- }4 \+ e
% j5 k* |; z: b
等緊各位哥哥卅CD姐姐妹妹
" y4 Q' P% \, X+ N3 H7 ^
) ~7 ~) W" b# e) L- c2 a" K[ 本帖最後由 中四kary 於 2016-11-5 19:04 編輯 ]
作者: misslady    時間: 2016-11-5 22:52

this uniform is pretty.
作者: Jade    時間: 2016-11-5 22:52

good student
作者: willis761424    時間: 2016-11-5 23:02

不如我想送個假髮比你0.0我都想睇下之後會點5 I( v) }  U4 x4 N. C% y: S
如果你受Pm我啊~
作者: 中四kary    時間: 2016-11-5 23:51

PM左你了
; F$ j0 y! k8 \  E3 H  }- V7 I5 F& g4 Q  k
引用:
原帖由 willis761424 於 2016-11-5 23:02 發表   , _) D: n' X* M5 f1 ]# Q2 Z2 K
不如我想送個假髮比你0.0我都想睇下之後會點
# e  P( Z) }9 b5 U& U如果你受Pm我啊~

作者: regina1010    時間: 2016-11-6 02:06     標題: 回復 5# 中四kary 的帖子

我都送,妳嚟沙田請個麥當勞妳啦。
作者: ryb    時間: 2016-11-7 13:59

有無微信牙
作者: AnnieAnnie    時間: 2016-11-7 14:47

姐姐有微信嗎?
作者: carmen_mina    時間: 2016-11-9 14:08

我都想著住校服一齊玩
作者: wilsonkit622622    時間: 2016-11-10 14:20

不停深喉,充塞住?
作者: 中四kary    時間: 2016-11-17 00:35     標題: 回復 10# wilsonkit622622 的帖子

想想地架
作者: straight123    時間: 2016-11-17 18:12

可惜你HK
作者: suen00    時間: 2016-11-23 15:02

可以 wechat 嗎?
作者: ghostqueen    時間: 2016-11-24 18:13

揀個短髮假髮送你得唔得架 哈哈 有wechat嗎~?
作者: uniformx    時間: 2017-1-4 18:02

Shoe size?
作者: icandysweetie    時間: 2017-1-5 10:45     標題: HiHi

你好。你是在香港CD嗎?2 [) I3 M5 {& C; v" W/ C5 I
我是戀物者。有私人地方可給姐妹易服。我也識調教和縛綁。4 [* a* E! F6 y" o4 h
wechat : chat_me_hK6 R6 C( |$ `5 K7 q( U6 {
希望做個朋友
作者: 1980718    時間: 2017-1-5 20:40

校裙愛好者wechat: cd_kitty

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0