標題: 我想識D會化女妝既CD或者生得似女仔既CD [打印本頁]

作者: 田一本    時間: 2016-11-9 01:25     標題: 我想識D會化女妝既CD或者生得似女仔既CD

我想識D會化女妝既CD或者生得似女仔既CD
. @% {! D4 }. B' M我因為第一次識CD所以想搵D唔太MAN既開始先% `* R& _, v" X( _: @' A
有意既可以PM我或者留WECHAT 我今年20 175CM 小肥
作者: under1    時間: 2016-11-9 17:38

好攪笑(≧∇≦)
作者: 田一本    時間: 2016-11-9 18:03

點解攪笑?
作者: under1    時間: 2016-11-9 18:08

引用:
原帖由 田一本 於 2016-11-9 18:03 發表   : i2 N& f: l! d2 F" @
點解攪笑?
* @* |3 t* P( {% u我因為第一次識CD所以想搵D唔太MAN既開始先
' B) R% ~& K+ r8 P  ?姐係可以越識越man
作者: 田一本    時間: 2016-11-9 20:31

唔係咁既意思係我接受唔到太man既cd 想搵到似女仔既
作者: fanbellayuki    時間: 2016-11-9 21:44

做個朋友:Chingchingsadako
作者: adam5354    時間: 2016-11-10 04:36

哈哈!看我的簽名圖啱唔啱睇!
作者: 火狐子    時間: 2016-11-10 04:45

我好man 的  吾岩你 % q6 o" e1 Q1 H% M0 |# A/ b' H

: k6 c1 v' s- q; g& r7 L- D[ 本帖最後由 火狐子 於 2016-11-10 06:33 編輯 ]
作者: Rachel    時間: 2016-11-11 00:16

引用:
原帖由 田一本 於 2016-11-9 20:31 發表   1 f) z5 w+ _6 `
唔係咁既意思係我接受唔到太man既cd 想搵到似女仔既
# e3 k+ G* {( m. O! ^
似唔似女仔好主觀既.....女仔都好多種樣 XD
作者: 田一本    時間: 2016-11-11 00:42

所以我諗識化妝既應該會似女仔啲
作者: 6c11    時間: 2016-11-11 02:16

有意 WeChat傾 $ T6 |3 B# n) [( F+ J5 x# I. a) r4 E4 B
但唔識化裝
作者: 田一本    時間: 2016-11-15 03:15

仲有無人想同我傾下呀?
作者: AnnieAnnie    時間: 2016-11-15 09:46

我都想識姐姐學化妝,我176高瘦黑,唔識化妝出唔到街
( {. n1 a* `1 t, Z" Z& E  ^Wechat: AnnieAnnieGirl
作者: TIFA    時間: 2016-11-15 10:02

唔知我合唔合格呢 我都好man下! N9 Z! Z6 \1 x$ ]: s
http://www.tudou.com/programs/view/KNdOsIdS5iA// n6 I" X, Z* y% {5 p* n1 ?
Pw 112233
作者: 田一本    時間: 2016-11-15 19:34

我想搵啲女仔啲既試第一次
作者: 田一本    時間: 2016-11-17 11:18

你地都唔覆我既 仲有無cd姐姐?
作者: zz67098    時間: 2016-11-17 12:27

你咁高要求,呢度冇乜人可以合格!
- s8 ?9 W- H$ H5 a- M& k要女識個真女好過啦
作者: Joesphine    時間: 2016-11-17 16:03

第一次係指你係想插CD 定係比CD插?
作者: 田一本    時間: 2016-11-18 17:59

插同被插都想
作者: annachan    時間: 2016-11-21 20:01

一開始就說愛愛甚麼的~~沒情調喔…
作者: annachan    時間: 2016-11-21 20:02

引用:
原帖由 zz67098 於 17/11/2016 12:27 發表   
& N! r2 q" Z' r你咁高要求,呢度冇乜人可以合格!
# p; ^: E8 J  ]" a/ a& z0 |要女識個真女好過啦
/ C+ S/ _1 o; }5 X$ l2 L說了嘉怡想說的…XD
作者: under1    時間: 2016-12-2 14:33

引用:
原帖由 annachan 於 2016-11-21 20:01 發表   
, \! X2 x6 J* W) m% A- v2 ?( h一開始就說愛愛甚麼的~~沒情調喔…
4 o! B5 h# y6 w; m/ e
嘉怡最注重情調

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0