標題: 有幾多人無剃腳毛就著絲襪? [打印本頁]

作者: sheepkiwi    時間: 2016-11-19 01:09     標題: 有幾多人無剃腳毛就著絲襪?

其實我成腳都係毛,女友唔俾我剃。呢個係我鍾意cd一大缺點。* L( b: c, o. q$ g# I
我依排鍾意玩下絲,可惜只可以自己玩。$ }; w+ c+ @/ Y' j. x3 h% r' F
有無姐姐都係咁?
作者: sec2x    時間: 2016-11-19 06:43

本身毛不太多⋯⋯腿毛的問題不大
作者: suedemi    時間: 2016-11-19 09:01

飛左佢咪得囉.....
作者: 晴寶貝    時間: 2016-11-19 09:35

腳毛不太多  用薄黑絲搞定/腳毛太多 用厚黑絲搞定/想要改肉絲  還是刮一下吧!
作者: ffbyebye    時間: 2016-11-19 12:03

著厚黑絲應該冇問題
$ h7 c' X+ s  o! x- L; X* }利申腳毛不多沒此問題
作者: w684534    時間: 2016-11-19 18:30

剃光光就跟女人一樣了~
作者: Yoshihk    時間: 2016-11-19 19:58

用深色絲襪去遮腳毛同無腳毛穿絲襪既感覺是兩件獨立的問題.
! G% a& F8 K  c, |) F0 D. P: n# [. }但剃哂腳毛完穿絲襪既感覺就真係一試返唔到轉頭.
作者: carmen_mina    時間: 2016-11-19 21:20

家人問題不能剃,就算著我求其著條黑/肉就算
作者: 20130312    時間: 2016-11-19 21:23

表示剃左會比屋企人問長問短所以先著絲襪
作者: annachan    時間: 2016-11-19 22:15

個人不能接受…
0 M  D& ^5 a2 S& ]7 k1 B) D( ^
7 T) [6 Q+ h6 T' s/ e! K2 c: y5 w# U8 p! m嘉怡最初以為媽會很大反應但沒有…
& t, E% H5 L9 u3 B
* [: X  L4 w* o0 W感覺女裝還是得清好體毛吧…1 B; {9 N  f# I
# I: a' l5 a* b# K. q
不過如果因為另一半的因素那也沒法…% ?- b/ T0 p4 x9 o- g+ o
: [( T0 T0 c; @9 o
還好嘉怡喜歡男生~~不會禁止剃毛…
作者: MICHE    時間: 2016-11-20 08:39

靜靜雞剃左,屋企人都無留意到
作者: annachan    時間: 2016-11-20 12:49

引用:
原帖由 MICHE 於 20/11/2016 08:39 發表   
3 \# f4 A, l$ w- z靜靜雞剃左,屋企人都無留意到
, R; V& D9 r; R0 Y1 L) a7 z6 v5 Q: q, k9 v
應該要本身不多才能偷偷剃掉沒被留意…@.@”
作者: Joesphine    時間: 2016-11-20 13:50

我成日用veet, 用得多毛孔就會細5 N; j, m+ @4 v/ Z8 t6 ]. Y8 T
勤啲就唔覺
2 z5 E- s6 U! v; m. w, j6 |+ A9 z如果女友已經知你多毛. k4 M8 Q9 O+ P9 k' m
不如先找個契機光明正大脫毛
5 ]. b$ G2 b7 Z7 h& n& t例如Halloween 扮小魔女etc.
作者: ladysarah    時間: 2016-11-21 13:28

不能接多毛著絲襪!
作者: Carol0122    時間: 2016-11-22 21:14

確實剃毛真係最好的方法
3 s* |  h; _, a/ ~/ Z4 ^
. v& p3 V) F* {8 K! _/ O但我也明白
. u7 ^, z& z# a6 E/ q3 D& ^當有D 性況確實不容許
' I4 q5 }) u/ c% \0 Q其實著黑襪褲係唔覺既
作者: Yukiyoru    時間: 2016-11-23 00:05

剃怕唔怕愈剃愈粗6 ~5 s& a1 n$ M5 @/ l9 t
平時都係厚黑絲睇唔到就算
作者: ericchan    時間: 2016-12-2 19:16

我都係著厚絲就算
) H* d8 }% ~* I' w
; g+ L. j3 G1 T0 i6 x/ _% H& t( h免得比屋企人問長問短
作者: fiona    時間: 2016-12-3 00:17

引用:
原帖由 Yoshihk 於 2016-11-19 07:58 PM 發表   + ^( a* Y- \- m% [) r9 K) y
用深色絲襪去遮腳毛同無腳毛穿絲襪既感覺是兩件獨立的問題.' C3 K* |* \6 F( V  F3 M) g8 R# B* {
但剃哂腳毛完穿絲襪既感覺就真係一試返唔到轉頭.
. z+ }: t" ~- d7 F: {3 Z) ^2 ]; j0 c
都係家人,運動關係唔剃得。。。著厚黑絲係可以遮到
) c. b$ y6 g$ u6 b! t% H9 f但近期鐘意左薄黑,肉絲
% s% D5 {- t$ u好耐之前剃過一次,深深體會剃哂腳毛先穿絲襪既感覺
作者: Trilfun    時間: 2016-12-24 02:11

腳毛不算多,對我無礙
作者: 陳真    時間: 2016-12-30 11:20

我通常穿在長褲內,沒必要剃腳毛
, B& j4 }0 i- J7 _: ?" w# S" T7 \; ]- L. z" @2 q" m; d7 m
加上,作為一個男人,我愛我的腳毛
作者: aerospace55g    時間: 2017-1-1 22:02

我都係著厚絲就算; f  O, q; b- y
& M$ j5 W3 r" p' I7 z. k
+ o+ H1 L4 O# F/ M3 D免得比屋企人問長問短
作者: Charisse    時間: 2017-1-7 17:12     標題: 回復 13# Joesphine 的帖子

想問下你用veet邊隻產品可以收毛孔  Y6 D; M* _8 }0 t
/ X2 _' R/ L6 H& I; F  t( ^2 P" o' x
作者: ycyjwh    時間: 2017-1-8 14:35

腳毛不太多  用薄黑絲搞定/腳毛太多
作者: qpwoei    時間: 2017-1-11 20:22

所以我多穿黑絲..
作者: pantyhosemancc    時間: 2017-2-13 18:46

我只愛著絲襪,無剃腳毛。
作者: 星月藍    時間: 2017-2-13 19:13

腳毛不算多,影響不太大
作者: comndtfwe    時間: 2017-2-13 20:09

我腳毛太少,幾乎沒有腳毛
作者: fatduck    時間: 2017-2-23 12:03

我都冇剃,費事女友問做乜剃腳毛唔識答

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0