標題: SM情侶想找偽娘3p(更新) X唔要直男X [打印本頁]

作者: lemongintonic    時間: 2016-12-11 01:00     標題: SM情侶想找偽娘3p(更新) X唔要直男X

So sorry,因為之前手機排錯版upload唔到相又收左大家錢
+ v- l: p# U' D* r% {& y" Q而家免費送番相比大家作補償
& S2 i6 v+ a2 C0 ]) D! U, r) s- _( m+ r7 v1 S, i$ b
! q" l* f' r# ^
我同女朋友今年20歲: D7 f6 c! R' r
我係S,佢係M
/ }2 H4 F: \0 f; u- V想搵25歲以下既M奴 CD或者女仔試下sm既3p(唔要直男)
8 b' h( I3 x4 ~$ Y9 X# a1 B9 s- D如果有興趣請add我skype or wechat 詳談
% z/ U; L. d$ S8 o8 ~4 k& dskype,wechat id: lemongintonic
作者: wilsonkit622622    時間: 2016-12-11 06:12

從相中見唔到S與M,祝玩到啦。
作者: wilsonkit622622    時間: 2016-12-11 06:13

之前比咗lo元但係張相1元都唔值。
作者: squirrel99    時間: 2016-12-11 10:02

你女友睇落好正 有無多d 相 ?  揾埋我男友玩4p 得唔得?
作者: carmen_mina    時間: 2016-12-11 11:02

能被夾成三文治嗎?
作者: 雪雪子    時間: 2016-12-11 15:03

一个m两个s就比较好玩,如果两个m一个s感觉比较累呢
作者: w684534    時間: 2016-12-11 20:31

女僕裝耶) z5 L7 y0 x, t
真是有夠硬~~~
作者: PatentLeather    時間: 2016-12-12 15:29

女僕裝 幾好呀6 M# h, Y* `( c  J* L" N+ P( K3 a
我都想要套
作者: dreamingbeyond    時間: 2016-12-12 16:03

感覺就很好玩的樣子
作者: 變裝家務奴    時間: 2016-12-12 20:41

係咪要著住女僕裝比你同你女朋友隨便呼喚??

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0