標題: 開發前列腺 [打印本頁]

作者: cindychan    時間: 2016-12-14 00:14     標題: 開發前列腺

各位兄弟姐妹有冇試過或者心得呢
1 S$ ~) D0 j9 M好似聽人講好爽咁( V" F3 ]. z7 {' r- f( p2 [
不過又要用到好多工具,應該去邊度買好?
作者: karta3102356    時間: 2016-12-14 02:37

唔洗用好多工具
( X6 j9 F6 [0 Y5 n: Q如果唔怕髒用潤滑劑加手指就得
0 D. t0 U( n& N* u! M4 D5 X假如有人幫你整/ H* _, ~; @) b3 ]# v8 h% q; U
一邊整一邊打飛機唔洗一陣包你爽死
作者: samou    時間: 2016-12-14 08:40

試下玩哩種,不要電動的。
作者: jie0204    時間: 2016-12-14 11:10

我用這個  還不錯玩(卅∇卅)
作者: cddchkhkhk    時間: 2016-12-14 11:25

good good good
作者: carmen_mina    時間: 2016-12-14 13:57

我還是feel不到有快感
作者: x7657    時間: 2016-12-14 15:26

試過有短暫快感 之後無
作者: bird332359    時間: 2016-12-14 18:12

大家都好厲害喔2 t5 w" A" T% Z1 N; y
求心得分享
作者: swcharlotte    時間: 2016-12-14 18:48

我試過幾次都唔成功
作者: misslady    時間: 2016-12-14 23:54

引用:
原帖由 samou 於 2016-12-14 08:40 發表   
& k0 M9 p1 a5 C% P9 c; \" d試下玩哩種,不要電動的。
) [- ~! ~/ x( D% B% y) S1 t
/ |6 {& \; P1 i5 n: Y+ Y$ ythis can really put inside ?
作者: cindychan    時間: 2016-12-15 00:32

好似香港買會好D?
作者: shawndochan    時間: 2017-3-15 12:34

let me help you~!
作者: bowyee    時間: 2017-3-15 18:15

我試過了
$ o/ `+ T) R5 I: i; S會上癮的
作者: comndtfwe    時間: 2017-3-15 18:58

沒有試過,香港應該也有這種性玩具
作者: osq77391    時間: 2017-3-15 19:27

淘寶買咗個,有少少痛同埋有啲分泌物喺後面必出來 ! x% X8 Q5 N6 V1 W: q! j3 |
high就唔系好覺
作者: delhang    時間: 2017-3-15 23:27

我試過,第一次射倒, 但唔係好覺爽咗,第二次用比第一次用感覺更差,可能我唔識用
作者: errors    時間: 2017-3-16 23:33

我買了個玩具, 努力開發同練習中, 希望快D找到爽的感覺~~~
作者: 混沌    時間: 2017-3-17 01:09

好似幾好玩喎
作者: ilovekosmos    時間: 2017-3-17 11:14

試過幾次都唔成功
作者: samou    時間: 2017-3-17 11:39     標題: 個人感覺如此:

入的時候一定要用足潤滑液,首先塗些在屁眼裹面,插入後其實沒什麼感覺,只是有點脤;
9 X0 o# e5 m0 s+ J1 Z3 a但當你開始興奮時一下一下提肛,它會一下一下的壓迫前列腺,當你射出之時有虛脫的感覺。
5 W4 V3 p1 E0 Z' x& N1 y  V' `( p, Z! `2 ^+ q
而電動的只有麻木,沒半點興奮,試了幾款也全掉了。
作者: ocean_q    時間: 2017-3-22 15:40

20樓講到都幾正咁喎.  多謝介紹.  等我都買返個試下先.
作者: ulv1111    時間: 2018-11-5 00:16

想請教一下, samou妹推薦款式左側的圓弧勾是什麼作用啊? 按摩器外出長時間插著可以嗎>///< 因為覺得那個圓弧勾好像有點突出, 怕被發現^///^
作者: aliansex    時間: 2018-11-6 14:05

我試過幾次。初期潤滑油加手指,玩過幾次適應之後會買針筒、生理鹽水返來灌腸。洗乾淨之後就手指當熱身,買過後庭塞,都搵人用後庭按摩棒搞我。如此玩咗個零月之後,就自己買返正常size
作者: kcs7375    時間: 2018-11-6 14:56

最便宜的工具應該就是用手指頭,不過用前要把指甲剪掉,不然直腸亦受傷,上點潤滑劑。也可戴手套
作者: treesang    時間: 2018-11-15 15:38

denisew至愛
作者: jesscd    時間: 2018-11-16 19:57

無感覺..........完全無興奮咁
作者: cmc7    時間: 2018-11-18 01:54

我都試過練好多次,總係捉摸唔到,無乜感覺
作者: samou    時間: 2018-11-18 09:56

引用:
原帖由 ulv1111 於 2018-11-5 00:16 發表     A( `) c. J5 Z$ r4 C; e$ a
左側的圓弧勾是什麼作用啊? 按摩器外出長時間插著可以嗎
# A* }& v: l- @& h9 y# Y  n! D. s2 V
4 S4 }9 G) S: v: t5 Q/ |不知道,我把它剪短了;因一提肛就會頂住前列線,興奮時就舒服,不興奮感時覺很怪,出外可能不方便。
作者: alpha2008    時間: 2018-11-27 23:13

試多幾次 慢慢就可以找到節奏的了
作者: joey221    時間: 2018-11-29 00:28

引用:
原帖由 cindychan 於 2016-12-14 00:14 發表   & u/ H3 v3 a% S% m# c& H& |( I1 v
各位兄弟姐妹有冇試過或者心得呢
) v3 Z/ d/ e  D" c7 q' \3 W0 K好似聽人講好爽咁9 @2 B( A: e' x1 E; y) X
不過又要用到好多工具,應該去邊度買好?
. w  |' p# [. A* b

' B: R) n" {% x, B; [2 Y用震蛋,入小洞,享受一吓阴道高潮
! `* z- m  I) B2 m( Q2 ?! C( @我會出水
作者: maria-ng    時間: 2018-11-29 06:21

我用肛塞加魚眼鈕,爽................
作者: MuZZle    時間: 2018-12-1 00:06     標題: 回復 1# cindychan 的帖子

真係好爽,當你學識左真係好上癮!" [; Z0 B4 v4 E; \3 a

}, _1 w( W) T+ m6 E8 f, ?我之前幫cd女友開發完,到而家我自己都好享受
作者: hongkongfootjob    時間: 2019-1-13 14:50

講得好~~~~~~~
作者: ueue3388    時間: 2019-1-18 00:52

有人試過馬眼棒嗎?
作者: alpha2008    時間: 2019-2-10 23:45

不懂怎樣玩。。
作者: oral_sex    時間: 2019-2-11 17:45

呢樣野唔係人人有感覺!
作者: kwong0444    時間: 2019-2-11 19:50

試過玩到出現男潮吹,超爽,但後來再沒有成功令人回味

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0