標題: 廁所 [打印本頁]

作者: rowan    時間: 2016-12-17 19:26     標題: 廁所

平時都有用開m巾返工換衫都系系廁格到換
; \4 e4 H+ A3 H( z- [) u$ K上星期其中一日收工比平時遲好多 系公司換完衫之後行去地鐵站 行去地鐵站時一邊咁手機入邊行 行行下人有三急就去個廁所 去到廁所門口冇睇係男廁定女廁就入咗去 去到一個廁格 鎖廁格門後先發現我入錯女廁 e個廁所我平時好少去 因為平時男廁系左手面 之後我都唔理我照去咗廁所先因爲真系急 跟住仲喺廁所入面用M巾打飛機 好彩當時冇人係入邊或者係去廁所 之後好快咁樣出返去 當時個心情好複習既興奮又擔心 擔心係因為會有女性入廁所 興奮嘅係系女廁用M巾打飛機
作者: comndtfwe    時間: 2016-12-17 20:15

入廁所打飛機不是太舒服
作者: attacc    時間: 2016-12-17 22:38

這種刺激感我也有過
作者: hazelwong    時間: 2016-12-19 20:43

點解要用M巾打飛機呢? 不覺得用過的M巾好DIRTY嗎?
作者: hazelwong    時間: 2017-1-2 02:19

好dirty囉。。。你仲夠膽講出來
作者: 潼潼    時間: 2017-1-2 03:45     標題: 男入女廁好易被拉!と見報!

作者: mizuho    時間: 2017-1-2 06:21

引用:
原帖由 潼潼 於 2017-1-2 03:45 發表   
7 p' M4 R- Z/ }7 C/ m: M' @9 T8 q
人地系5小心: ]  a* e3 K. N' ~, q$ R" X4 W8 L
7 n( k  _& \# v9 G* W7 `1 H- p( _
作者: karen0129lai    時間: 2017-1-4 09:57

引用:
原帖由 mizuho 於 2017-1-2 06:21 發表   
/ ^5 D1 ?! F! Q; V6 S3 k$ N人地系5小心
( L" @8 n5 [) q6 I

& h& `; l0 Z7 ~4 q) N4 Q6 X唔小心? 我諗起呢套戲~ $ _5 M: O2 p7 T, c
https://www.youtube.com/watch?v=LV3_Id8sP6M
作者: Algol    時間: 2017-1-4 11:08

玩時玩,衞生要緊呢!
作者: angeldesert    時間: 2017-1-8 18:12

its dangerous, be careful girl~
作者: liuhuiyin    時間: 2017-1-12 16:01

好危險呀樓主

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0