標題: 點解女仔唔可以賣二手野 [打印本頁]

作者: ab245    時間: 2016-12-27 00:00     標題: 點解女仔唔可以賣二手野

點解女仔系CD網賣野會比人歧視7 |+ e% I$ d+ |
系咪一定真系CD或者男仔先可以系到買野
9 f. d1 f* _- H: \  ]" S! Q! G  l5 V4 P" ?5 s
我唔明 點解我想買野都要比人問性別
& V5 k7 T9 F  o5 V; E2 a
) E* b2 v/ H. A我答左 我系女仔 對方即刻block我 5 V0 f" G/ c2 n& ]& r5 S

3 h$ f' Z0 f5 e6 b我真系純碎想買野姐 系咪要系CD先買得??* m7 r- }0 x1 _

7 Y  b; [; E2 N& G: H0 v系咪系CD網既女仔就一定要系賣方唔可以系買方??8 L+ J; n8 Z2 e) g/ R# X
純碎發洩 不喜勿插
/ B0 T3 `5 X# U+ l/ P' \8 N+ Y0 _# P
作者: heverclio    時間: 2016-12-27 00:02

真是奇怪的遭遇   R) Q4 ?1 d3 c/ @, }
也許妳跟那東西沒緣份吧, 再看看別的網站有沒有售囉
作者: misslady    時間: 2016-12-27 00:27

want to buy what kind of stuff ??
作者: adam5354    時間: 2016-12-27 00:29

引用:
原帖由 ab245 於 2016-12-27 00:00 發表   
+ _3 C0 {5 P* s點解女仔系CD網買野會比人歧視
: J7 W) ?; e+ `. B: R6 Z2 b3 h. F; v系咪一定真系CD或者男仔先可以系到買野4 s" Z! ?1 t, @8 e/ Q6 `* g4 _

9 f8 g) ]; T9 ~  p( q& ?, ^我唔明 點解我想買野都要比人問性別 1 S2 i5 C6 J% {' y
: W, a' Q; T  V" c
我答左 我系女仔 對方即刻block我 8 @0 I+ h1 s& i2 [$ M9 y
) D7 u5 j6 R6 g
我真系純碎想買野姐 系咪要系CD先買得??
4 o; G% G) u1 t) o, a# h( k* v9 u% [' ~
系咪系CD網既女仔 ...
9 b  X& I$ A" T# m+ E' ?很同情妳的遭遇。這裡雖然是CD論壇也有階級圈子之分。人夾人緣隨緣吧。祝妳能再次買賣順利。
作者: 晴寶貝    時間: 2016-12-27 02:28

想買什麼東西呀? 可以用網購的啊!再說網路賣家那麼多,這家不想做生意換別家呀!不用那麼生氣吧!
作者: book3300    時間: 2016-12-27 11:29

講真,任何人都可以買二手野,但咁樣既情況第一次見(須則我無係cd網網購)。只可以說你唔好彩,希望你可以搵到第二個賣家買到你想買既野啦。
作者: zero2000    時間: 2016-12-27 15:27

有d 奇怪係我都買過三幾次野但又冇比人問過性別
- F. V( S: N% u' {2 ]1 ~0 @% K會唔會係咁啱你想買
作者: samou    時間: 2016-12-27 15:51

奇怪,咁妳本來想買什麼東西而有這種待遇?
作者: YC998    時間: 2016-12-28 01:18

或者人地唔想賣
作者: silkypanties    時間: 2016-12-28 15:25

請問CD網即係邊度? 如果呢度我又覺得比較少真女, 但賣野又無理由咁多限制, 一係佢覺得你係扮真女,所以唔賣比你?!
作者: ab245    時間: 2016-12-28 22:59

我純碎想買鞋 唔系咩貼身物品
作者: ee8088    時間: 2016-12-30 14:53     標題: 回復 11# ab245 的帖子

可以去另外一間買& e( {$ B; z# H& i* B. U7 d0 F. a
但如果唯獨是呢間先有8 S! P" u$ z( N  u( ?
我諗好多cd好肯妳代購8 o1 D5 L/ J! t9 A% ?% w
我都可以

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0