標題: 想識真心對我好嘅男人 [打印本頁]

作者: lovegirlstuffcd    時間: 2017-1-4 02:27     標題: 想識真心對我好嘅男人

每個女仔都希望有另一半可以託付終生,我都唔例外。
1 J! K- I& K' Q5 W" R# W1 e) [8 U. ^& u0 q& a7 l1 E8 f! e  F
我叫Stephanie,係一名CD,今年28歲,有小小肥同唔識化妝。但我想可以識一位真心鐘意CD嘅男士,慢慢了解後可考慮發展。我希望另一半外貌正常(如果係靚仔當然好啦∼哈哈),最緊要對我認真,唔係玩玩吓。同埋對我係真女生咁對待。4 E; j: b) r: K5 |# m
; D% w" J. A2 ~# P2 V8 I
如果只係求做愛,或者SP嘅,請勿騷擾。
" w! U, n7 H9 b: k: c1 b5 [- \
6 p5 g" e$ h6 g另外,歡迎各姊妹交流,大家可以PM我傾。
- f, a! x  t/ D' H
0 Z2 T1 e+ l* d- |- w8 `[ 本帖最後由 lovegirlstuffcd 於 2017-1-4 14:24 編輯 ]
作者: mizuho    時間: 2017-1-4 09:47

wish you can find your ideal couple
作者: alexbb    時間: 2017-1-4 14:31

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2017-1-4 02:27 發表     Z" m- M) b& Q
每個女仔都希望有另一半可以託付終生,我都唔例外。0 s2 b2 }1 j3 Z1 [6 h: q2 q2 _9 d3 k

0 t& ]1 g( _9 n* {7 Z* t我叫Stephanie,係一名CD,今年28歲,有小小肥同唔識化妝。但我想可以識一位真心鐘意CD嘅男士,慢慢了解後可考慮發展。我希望另一半外貌正常(如果係靚仔 ...
4 G* S+ N( K5 e- L6 }8 `* C男人都只係想做愛,就算你搵到一個對你好,佢都會係出面同其他人做愛
作者: suen00    時間: 2017-1-4 15:17

引用:
原帖由 alexbb 於 2017-1-4 14:31 發表   9 Z7 R' o" [9 _: A

4 R( `, P1 P5 }- o男人都只係想做愛,就算你搵到一個對你好,佢都會係出面同其他人做愛
) w9 K/ v  W; h8 v8 [* M4 Z

/ X% q! f- W% @; C7 |應該重有D火星男掛, 除非死埋
作者: Wallkerjoker    時間: 2017-1-4 15:26

wish you can find your ideal couple

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0