標題: 有冇人識得用前列腺按摩器?? [打印本頁]

作者: osq77391    時間: 2017-1-7 02:17     標題: 有冇人識得用前列腺按摩器??

買咗個試下玩,但系震咗好耐都系得少少痛既感覺,仲要必咗d腸黏膜??甘既野出尼
7 ?, }$ J6 C4 i究竟點樣用
作者: Joesphine    時間: 2017-1-7 03:04

無落水性潤滑劑?另外無先用手指放鬆嗎?9 Y0 G2 c0 {# N8 @3 b5 ]/ }
震果時你要先感受
- ]4 ^+ v! P' j3 J7 a& b小弟弟上1寸入面快感
/ x( D8 X: g4 p之後你先會唔會痛同享受
$ I5 ^8 u: ]7 M' p2 W9 Y) T0 V" ^3 k2 i) ?
作者: pufflord    時間: 2017-1-7 07:12

人人個g點都唔同 你搵唔啱位當然唔爽嫁 上網自己做下功課再玩味遲
作者: osq77391    時間: 2017-1-7 21:35

我google左好多牙,但系實際用又系另一樣野
作者: Alice01528536    時間: 2017-1-8 02:45

應該是潤滑不夠吧
# b4 t% ~; m5 E, \要有足夠的潤滑,跟手指先放鬆再放進去比較不會受傷1 L/ n9 t: g+ t: W! q  n
用起來真的很舒服~
作者: zz67098    時間: 2017-1-8 09:48

作者: samou    時間: 2017-1-8 10:06

我買過兩個電動的也沒大感覺,主要是角度不同,是直的,也較粗難入。' P0 z2 r$ F/ u- i7 O
反而下面的一款感覺較好,比較彎曲,當收縮肛門時,是感到頂著前列線。
作者: samou    時間: 2017-1-8 10:11

有介紹,慢慢看:: e, G2 C( l# e" {! T$ D0 b
- [$ n% ?! g- b
1 q9 ?3 l" d+ S( p: ~1 U
作者: osq77391    時間: 2017-1-10 22:47     標題: 回復 8# samou 的帖子

下次試下先

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0