標題: 有無人鐘意絲襪+converse呢個配搭? [打印本頁]

作者: ibra10    時間: 2008-3-14 15:53     標題: 有無人鐘意絲襪+converse呢個配搭?

我自己就最鐘意咁樣既組合...最好配埋短裙/短褲+ e0 f, o/ ~9 Y" x
唔知有無人同我一樣呢?
作者: cdtv    時間: 2008-3-14 17:12

咩係 converse?
作者: ibra10    時間: 2008-3-14 18:03

即係咁樣5 ^. X( m7 S0 f3 \

作者: cdtv    時間: 2008-3-14 18:56

個動作??
作者: hiloveok    時間: 2008-3-14 19:15

我鍾意牙..好正~~~~~~~~~~~~
作者: noel    時間: 2008-3-14 20:08

唔係呀嘛壇主大人, converse係對鞋既牌子名, 周街都有人著播, 唔好玩啦+ N0 Z7 Y1 E; O$ \2 \
我都好中意絲襪+cons or 波鞋呢個配搭, 其次就係娃娃鞋
作者: miniandrew    時間: 2008-3-14 20:36

姐係似帆布鞋+波鞋
; x" n" a1 ~/ ^4 ]始終著尖頭鞋最正
作者: Jay    時間: 2008-3-14 21:34

我都好鍾意呢個配答啊!
作者: silly1234    時間: 2008-3-14 22:39

我一對converse都冇
作者: cdtv    時間: 2008-3-14 22:44

引用:
原帖由 noel 於 2008-3-14 20:08 發表
) n1 {; ~5 e, |6 Q' c$ ~' K' K唔係呀嘛壇主大人, converse係對鞋既牌子名, 周街都有人著播, 唔好玩啦
; B/ h* N& i" e我都好中意絲襪+cons or 波鞋呢個配搭, 其次就係娃娃鞋
8 `& e/ O$ G) z* O. y& E/ @- I2 O3 Z& e* J9 P, }6 Y- b) @* |
樓主早講係鞋咪得囉6 G# r3 d- N' p8 b$ t2 @
我真係唔知呀嘛
- q0 a% `7 M4 e! d% b我都覺得呢種鞋配絲襪短裙幾好睇* S/ x- X- N7 A) b$ t8 x
比較有青春少女 feel
作者: ibra10    時間: 2008-3-14 23:24

下次會講得明d
: p1 j9 o! h2 a) v" b$ K, {0 _8 l8 A+ t2 o5 Z5 }4 Q
係啦, 我最鐘意咁既配搭, 夠青春又一定要襯短先好睇4 k8 [6 \1 o0 q8 j8 y0 @
所以我先揀呢張相做我頭像
作者: applechoi    時間: 2008-3-14 23:36

我都好鍾意, Q( I  `3 }+ V  h( R: N; c$ m4 h3 L7 T
襯咩都得, 不過都係短襯裙最靚
作者: mmlee    時間: 2008-3-15 00:49

幾鍾意
( O3 Y2 B# a$ n+ \9 d4 @9 r- T腳瘦但又不太高的 呢個配搭最好
作者: FV8551    時間: 2008-3-15 01:04

引用:
原帖由 mmlee 於 2008-3-15 00:49 發表
( I* L8 Y$ k5 ]幾鍾意) y, S" v6 t" O) W+ a5 W
腳瘦但又不太高的 呢個配搭最好
. a! i5 p* }9 g: w
! s9 v" v+ M5 f* L0 S' ?我都幾鍾意* `. v- M$ N4 [
不過你個頭像真係幾正
作者: NWFB_970    時間: 2008-3-15 01:46

我都好鍾意, 好有少女味!!!!!!!!!!!!!!!
作者: kwchan    時間: 2008-3-15 15:02

引用:
原帖由 ibra10 於 14-3-2008 15:53 發表7 N! A0 L- C7 w/ [5 Q% H5 L
我自己就最鐘意咁樣既組合...最好配埋短裙/短褲
# c: _5 ?' I. r, V唔知有無人同我一樣呢?
我也最喜歡這種組合,較球鞋更能突出絲腿的性感。
作者: bilibalaf    時間: 2008-3-15 15:31

ok wow.. 你出街記住咁穿
作者: 1011025    時間: 2008-3-17 01:39

呢個combination梗係like la﹗
" k' J9 ]# @. H# n* L咁著有青春氣息之餘,又可以顯得隻腳修長
1 a5 R9 R$ k5 _7 a  U最重要係突出到對絲襪﹗正
作者: blackph    時間: 2008-3-27 17:40

我一般啦,我都係鍾意絲襪加highheel多d
作者: funhk    時間: 2008-3-27 20:05

ok la....
作者: vtec0613    時間: 2008-4-13 02:24

台灣很多女生都會穿短褲+黑褲襪(彩色褲襪),只是最近比較熱了~比較少人這樣穿搭~真的是很...
作者: 小軒    時間: 2008-4-13 04:55

我都好鍾意呢個配答
作者: 小軒    時間: 2008-4-13 04:56

引用:
原帖由 ibra10 於 14/3/2008 23:24 發表 2 L2 k6 H' e9 I
下次會講得明d ! {& L' \/ T) e! E

7 w5 t& n4 x( }) ^: C係啦, 我最鐘意咁既配搭, 夠青春又一定要襯短先好睇* U$ `) X( `: m# J
所以我先揀呢張相做我頭像
, R, R& H: d* Y; @7 Z7 D0 u: ~你頭像...睇唔到播=.=""
作者: 544    時間: 2008-4-17 01:33

sometimes i will....
作者: 5a4b3c2d1e0f    時間: 2008-4-17 16:05

not quite with high heels is better
作者: hjrong    時間: 2008-4-19 22:05

这样的搭配还是不错啊!
作者: 陳真    時間: 2008-4-23 11:08

尤其是D十令歲靚妹" f' U% B& R" i5 G4 M
$ n0 _5 V5 B# R& M! @. l
有一次係機鐵站 (香港站), 見到有個女仔, converse + 薄黑絲 + 熱褲
作者: 心絲絲    時間: 2008-4-23 11:14

好鍾意呀貪夠可愛!
作者: ahhunghung    時間: 2008-4-24 22:08

好鍾意呢個配答
作者: a3_girls    時間: 2008-4-27 00:51

黑c加埋cons好令牙~~~~
作者: yingkit2008    時間: 2008-5-11 14:02     標題: 回復 1# 的帖子

我都幾鍾意o架!
作者: jimmyyue    時間: 2008-5-15 14:39

作者: leeck8888    時間: 2008-7-2 20:41

鍾意∼配埋短裙/短褲,, L7 S% u" _$ V) R
青春洋溢....
作者: serene133    時間: 2008-7-21 22:43

i hate it much
作者: xlink    時間: 2008-7-22 04:21

個人覺得親4骨襪 會更sexy呢....% \1 T4 ?0 L  S+ u

# A1 b# D) C9 |- j$ H但樓主所講的也不錯
作者: robinhood    時間: 2008-9-11 14:44

我超喜歡的!
作者: mmo    時間: 2008-10-27 01:11

心丝丝的头像好亮哦!
作者: cvah3m    時間: 2012-3-4 19:17

厚黑絲+cons好正
作者: eczqwdxas    時間: 2012-3-29 17:40

絲襪加呢隻帆布鞋唔錯,幾鐘意

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0