標題: 比見意,今日着咩好? [打印本頁]

作者: pcken    時間: 2017-2-24 15:20     標題: 比見意,今日着咩好?

今日着bra bra 去剪髮「男外女內」,着紫色定桃紅色好呢?襯黑色吊帶定白色背心好?5 _" H. l' R7 D: |4 `& b6 `
" R/ @- M. T2 H1 b& K- C
備注:外面着米色有patten shirt衫!
作者: zz67098    時間: 2017-2-24 15:41

著入面冇人會睇到
作者: mac02    時間: 2017-2-24 15:48

點剪先? 10分鐘齋坐淨剪果啲,定係傳統髮型屋洗剪吹果啲?
9 N# q! |# T- `! {+ }是旦啦,天氣凍,你都會再加件羽絨架啦,真係驚就白打底衫配紫色囉。
作者: pcken    時間: 2017-2-24 16:57     標題: 回復 3# mac02 的帖子

髮型屋洗剪吹,洗頭時會除面衫,有得話要女師傅
作者: 星月藍    時間: 2017-2-24 17:40

著得越少越好
作者: Nanase    時間: 2017-2-24 21:26

好似超人咁穿響外邊先有討論空間2 V5 |. n' G! E; I" X1 E: r

7 W+ \* c" p8 X4 b
作者: nanaka    時間: 2017-2-26 07:49

引用:
原帖由 Nanase 於 24-2-2017 21:26 發表   
% x1 Q8 \$ d! x# P/ s0 Y; d9 ]好似超人咁穿響外邊先有討論空間) E1 O, x) [6 ?6 m2 h& S" W

# u7 R* F  ~3 t+ @7 F" N: Z+ g1 ]
% b! [7 A' j- T# |, O$ C4 s$ w4 B4 E/ _, b  l+ m# |6 {( d
又或者好似王菲咁著先有意思
作者: pcken    時間: 2017-2-27 08:27     標題: 回復 4# pcken 的帖子

最後係紫色bra加黑色吊帶,個日係男師傳剪,因為我係交叉款式,佢應該睇到條bra帶,但係我諗佢唔知係bra帶囉!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0