標題: 求救,搵唔到鞋舖 [打印本頁]

作者: samleung3000    時間: 2017-3-5 23:07     標題: 求救,搵唔到鞋舖

我今日去咗聯合廣場,但係巴士站間鞋舖已經唔喺度。之後去埋旺中,但係高踭鞋得42。請問除咗馬沙、淘寶仲有邊度有大碼鞋?好似啲舖頭仔咁?
作者: karen0129lai    時間: 2017-3-6 12:30

以前見過旺角先達附近有間樓上鋪好似有得訂造∼ 唔知仲有無… 記得有“甜心鞋”,有一堆鞋放響樓下做廣告架∼
作者: ae111    時間: 2017-3-6 21:38

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2017-3-6 12:30 發表   
, ^; J) |2 h: j3 l# J2 a* ?以前見過旺角先達附近有間樓上鋪好似有得訂造∼ 唔知仲有無… 記得有“甜心鞋”,有一堆鞋放響樓下做廣告架∼
. `! ~2 o, V/ \# h) U; T0 s; Y8 R4 j
還在,但不知道是否接受訂製
作者: 混沌    時間: 2017-3-7 01:11

觀塘廣場有間鞋鋪,之前有人講過…
作者: fanbellayuki    時間: 2017-3-7 02:09     標題: 回復 4# 混沌 的帖子

好似都執左
作者: fanbellayuki    時間: 2017-3-7 16:33

依家係度買
/ _: X1 P/ n- ?7 b
, }. w: z6 e6 y4 U/ C/ B& hWechat:meimeishop0 I/ |" w$ p4 k" I, ]  a# b1 v
% Z, E2 M3 Y, H( C( }3 s
店主係男人。。。但都有做開cd生意。晴晴幫襯過幾次
作者: samleung3000    時間: 2017-3-8 21:57

以前啲人講嗰啲都唔見哂,所以我先想要哩個post 整個update file. 如果大家可以的話可唔可以留埋地址

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0