標題: 忍唔住,又買野 [打印本頁]

作者: applebaby    時間: 2017-3-24 14:37     標題: 忍唔住,又買野

忍手忍左兩年,兩年無買過女裝,而且掉咗好多好多…每掉一件,我都覺得浪費,更加傷心,因為每件都是鼓著最大勇氣去買的。
; L  B3 E6 n' E( t* q- t
( p( U0 [/ a1 T$ U6 a3 L今日,實在忍唔住,見到馬莎特價,99一對高跟,好難得有啱呎碼的,猶豫、離開、回望、返轉頭…反覆了30分鐘,在兩間馬莎,買了一對高跟和兩雙絲襪,都是厚身的絲襪。還未著上,買的時候摸了兩下,已經興奮到不得了。8 W: h  J9 k& K# \' b3 v$ z

; m- I. g2 v  u5 v& r0 R, O& \# S講真,我都唔佑自己有咩時間有咩機會著,但APPLE忍唔住,又晒錢了…
作者: keki    時間: 2017-3-24 17:56

我都好少買, 太多無位放
作者: 星月藍    時間: 2017-3-24 21:07

GOOD JOB
作者: zz67098    時間: 2017-3-24 21:26

我都已經去到購物成狂,唔買唔安樂!
作者: xxxhh    時間: 2017-3-25 08:23

有時有啲野好難忍,期待上腳照
作者: applebaby    時間: 2017-3-25 09:15     標題: 回復 2# keki 的帖子

係呀!真係唔知放係邊!
作者: erica0909    時間: 2017-4-29 07:01

Good ar.....
作者: samou    時間: 2017-4-29 09:37     標題: 我也掉了不少

但發現好嘢時又不期然找舊東西去掉來空出位置來。
作者: bigpig    時間: 2017-5-2 02:23

引用:
原帖由 applebaby 於 2017-3-24 14:37 發表   
' f" R6 t+ M# B; l2 N忍手忍左兩年,兩年無買過女裝,而且掉咗好多好多…每掉一件,我都覺得浪費,更加傷心,因為每件都是鼓著最大勇氣去買的。
; [; [* y* {& L  n) t9 b" p; }
8 Z- L& M+ u" e4 K8 J1 U今日,實在忍唔住,見到馬莎特價,99一對高跟,好難得有啱呎碼的,猶豫、離 ...
, K# [' S$ f$ `2 u% Q

+ R2 ?2 o# |/ _7 Hwhich M&S?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0