標題: 後庭高潮問題 [打印本頁]

作者: hitogirl    時間: 2017-3-30 23:01     標題: 後庭高潮問題

小妹之前會用手指插後庭自慰,但高潮個陣唔知點解得少少feel同唔high
/ ~; ]' x9 q& O3 w0 \同埋下體會流出一d少少啡嘅透明液體(前列腺液?),唔知有冇姊妹都有卅試過咁既情況啊?
作者: HAZUKI    時間: 2017-3-31 03:04

我都有用假J玩後庭, 最初用(異母兄弟 三男)那個假J, 只有玩開頭第一第二次有點感覺, 會出些前列腺液, 之後越插就越沒感覺了
- s; l% Z3 R7 V0 w) n. ~還有用過(Spotty Revolving)會轉的電動前列腺按摩器, 還是摸索不到射精或出前列腺液的快感
/ U# _3 ^% B% [; U) a1 ?: f$ K. [7 c  n5 n現在就用(天上天下 4號)那個假J, 還要曲前插和用跪後姿態來插, 才有些感覺玩到出些前列腺液
! R; P  J8 T/ T. t2 V7 r3 t3 s- u, Q! y) ?但就沒未high到自插到可以射精, 頂多都是有些感覺出前列腺液, 後庭還真難摸索呢
2 A4 N) x' {0 j0 u3 Z. r( i真希望有人可在我面前自慰做一次給我看看和教我一下
作者: hitogirl    時間: 2017-3-31 03:35

引用:
原帖由 HAZUKI 於 2017-3-31 03:04 發表   ; b( X# U5 i$ k' _
我都有用假J玩後庭, 最初用(異母兄弟 三男)那個假J, 只有玩開頭第一第二次有點感覺, 會出些前列腺液, 之後越插就越沒感覺了
2 |6 K# {4 h0 J還有用過(Spotty Revolving)會轉的電動前列腺按摩器, 還是摸索不到射精或出前列腺液的快感 ...
( s! v* _- N% A& @4 `+ \6 m姐姐我地可以一齊學
作者: yoyochan    時間: 2017-3-31 13:24

可能睇一个个唔同! 我有時插+兩野就射。 好满足
作者: sadm    時間: 2017-3-31 15:07

我記過好多隻都唔得, 最多只係不停咁滴前列腺液...
作者: tracy4    時間: 2017-4-1 07:45

引用:
原帖由 HAZUKI 於 2017-3-31 03:04 發表   
* p4 Q# s; N& e我都有用假J玩後庭, 最初用(異母兄弟 三男)那個假J, 只有玩開頭第一第二次有點感覺, 會出些前列腺液, 之後越插就越沒感覺了
% {* E7 _! ]; }$ h還有用過(Spotty Revolving)會轉的電動前列腺按摩器, 還是摸索不到射精或出前列腺液的快感 ...
  V8 y; ~3 e; v  E9 M無得直接教* A" ?0 {7 S4 E9 o) A' `7 Y
個個人個前列線位置都有d唔同4 o0 \! S/ e' G- k$ k
方法係要自己多試
" H# ?& }- `- C1 a# c% J你如果想睇示範$ \2 c/ _/ v. H% d
大把外國av啦
作者: HAZUKI    時間: 2017-4-2 02:33

引用:
原帖由 tracy4 於 2017-4-1 07:45 發表   9 v6 s7 _& Y; Y
) j1 N0 N- h0 A! j* x  O
無得直接教
, ~! k2 k; W1 H3 F: d" O: v* [個個人個前列線位置都有d唔同- C9 ]' I0 U/ z+ [
方法係要自己多試  r) J5 A' X' L) W
你如果想睇示範, V' M/ e! z, s$ v% Z$ X2 i
大把外國av啦
+ c& p) M/ d9 S- Y4 v1 E" a9 g
好似你那樣說的話, 只要找google就不需要任何討論餘地...
' o: Q/ |  F. x, N* C& ?玩後庭那些, 不是說看看圖或AV就會輕易找快感方法, 能找到和人親身體驗交流經驗, 我覺得都是重要的樂趣之一
作者: hitogirl    時間: 2017-4-2 03:12

引用:
原帖由 HAZUKI 於 2017-4-2 02:33 發表   8 E$ w. {8 C; [0 \
$ H5 F# p. C6 p
好似你那樣說的話, 只要找google就不需要任何討論餘地.... |% R# M' x1 D9 R
玩後庭那些, 不是說看看圖或AV就會輕易找快感方法, 能找到和人親身體驗交流經驗, 我覺得都是重要的樂趣之一
! e( G9 n2 D) y- `3 ?! C
姐姐你有冇興趣同妹妹交流下?
作者: hitogirl    時間: 2017-4-2 03:14

同埋大家玩後面之後會點清洗架?4 p+ O# _* H9 L+ W$ u; U$ N5 _/ V
我平時係就咁去完大便後再用清水灌一灌
- q/ k. Y+ R2 \  N& p3 g雖然用手指插冇野,但仍然有少少驚diry
作者: 雨娟    時間: 2017-4-4 01:45

每個人的感覺也不同
4 I1 J; J. o5 N9 `有人可能用很幼的便高潮! ?6 U+ Z5 |) y+ a6 k. {
有人可能要一定時間才有感覺~
作者: gsyhero    時間: 2017-4-6 01:25

自己找位置,有想排洩感覺時候加速動,堅持幾分鐘就來了

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0