標題: 有野想問 [打印本頁]

作者: hkhkkhkkk    時間: 2009-6-15 16:53     標題: 有野想問

想問問絲襪大約幾錢架?' D: N; `3 A: [" H  C) X7 \' F
有幾多種唔同?* @8 A( f5 N* U# i3 U# N. o
點分邊種岩夏天,邊種岩冬天?
2 ~6 @! b" F+ y* e3 b; G+ g1 Z去邊買好D?) h$ F2 e. [2 _2 V0 S) ^, B
THX
作者: BSoD    時間: 2009-6-15 18:16

我買開十幾元8 F1 q: D: p: J6 J8 u, l
在紅勘黃埔路買的
作者: shinobu    時間: 2009-6-15 19:03

平價:5 Z. O! \7 y* B( ^" c2 J/ e6 Y
yahoo 賣幾十
2 O+ T- F: Y/ U; [% ]1 K! }淘寶賣幾蚊
9 o% y" t5 Z7 U
0 H! r6 J. n9 u' W6 l貴價:
/ e$ ]5 Q9 _, A$ }7 b6 O6 B0 P- l# n百貨公司- d6 G" E, L% I0 P" b- U

: O* R4 f- @) O3 _夏天唔好著厚身既就ok, 唔係熱到jj 皮膚會出水 (汗)
作者: sghk_abcd    時間: 2009-6-15 19:30

買貴一點會好著好多...舒服貼身唔易破
作者: yingkit2008    時間: 2009-6-15 22:47     標題: 回復 1# 的帖子

華潤萬家個d十蚊有找。
作者: wendywong    時間: 2009-6-16 10:09

初初可以去百佳惠康到買. 唔洗怕, 大大方方走去買, 去之前先諗左買咩色. 例如想買黑色, 肉色或者兩者都買曬. 有d絲襪叫做support絲襪, 即係比較貼腳, 彈性比較好. 另外仲要睇size, 如果你over 170, 買既時候要小心d, 一定要睇清楚包裝寫明適合幾高.
# d8 L$ y2 g! j3 _
' Q: d2 o( j4 V4 }" f( P0 B最重要係大大方方, 唔好留響果到太耐. 5 -10分鐘好啦.
作者: hkhkkhkkk    時間: 2009-6-16 17:37

唔該各位
- ]% @( ^9 k) z$ J5 c# u. ^/ \thank you
作者: sghk_abcd    時間: 2009-6-16 22:09

謝謝分享...
作者: butterflies    時間: 2009-6-17 00:08

絲襪以d來分厚度, 個數越大越厚, 夏天既會簿d, 10~20都可以, 冬天既就會厚好多, 我見過最厚既係600
作者: sghk_abcd    時間: 2009-6-17 21:04

引用:
原帖由 butterflies 於 2009-6-17 00:08 發表 & Q! k9 O5 P0 X4 C" P8 T
絲襪以d來分厚度, 個數越大越厚, 夏天既會簿d, 10~20都可以, 冬天既就會厚好多, 我見過最厚既係600
/ `+ N7 ?3 s# U2 M: A/ X! I
有600咁厚嗎?
作者: 1677    時間: 2009-6-21 02:33

我見過最厚o既只係200d,4 M9 p' G5 x# G! c9 c( [
已經好似緊身褲咁

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0