標題: 邊到買棉襪褲? [打印本頁]

作者: an1234p    時間: 2017-4-16 17:55     標題: 邊到買棉襪褲?

請問邊到有得買純白棉襪褲,經常見到D學生著冬季配對白襪褲,但係我只係搵到D比小學生著既ZISE...
作者: hida    時間: 2017-4-16 22:35

那就買小學生的size, i# A7 d: x, r7 o. |* w" q( V7 H3 W
或是一般的白色芭蕾舞襪代替
作者: heverclio    時間: 2017-4-17 02:34

韓國好多地方有賣
. F* g' c, u7 j4 f- i5 I韓國女生都有穿棉褲襪
作者: user9527    時間: 2017-4-17 18:50

引用:
原帖由 an1234p 於 2017-4-16 17:55 發表   
  O+ z5 e, w# l3 P/ Y+ W0 N" ?請問邊到有得買純白棉襪褲,經常見到D學生著冬季配對白襪褲,但係我只係搵到D比小學生著既ZISE...
  j6 l) Z' H9 g5 X$ k1 g9 f
; `# ~, O* S3 [
有中學 Size 的 , 不過現在少人著同買( N3 [, N3 r# y- m0 x& _5 x
因開始轉季
作者: samleung3000    時間: 2017-4-17 23:38

深水埗大埔道頭有一間賣襪同內衣既舖頭
作者: an1234p    時間: 2017-5-2 19:27

有冇人可幫代購OR放?
作者: user9527    時間: 2017-5-10 20:52

引用:
原帖由 an1234p 於 2017-5-2 19:27 發表   
5 s" t5 q2 N# a7 z0 d! L7 V4 c3 ?* b3 {有冇人可幫代購OR放?
# @- G, o2 T8 A
/ M- T, \- `2 n6 R5 _; L2 e
我可以幫你,pm我吧
作者: 校服收藏者    時間: 2017-5-10 21:29

女人街排檔5 f" [7 ^4 C7 _6 r8 e. _0 O
幾年前係個度買左幾對
作者: Shenmue2    時間: 2017-5-10 22:12

女人街排檔

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0