標題: 22歲cd母狗跪求戀絲襪廦重口cd/女主比一次機會奴 [打印本頁]

作者: hksmslave    時間: 2017-4-21 14:15     標題: 22歲cd母狗跪求戀絲襪廦重口cd/女主比一次機會奴

一,名字:---------hkcdslave
9 t( E$ ]$ _& ^9 g9 b& M4 C二,所在地:-------hk  r* f( z( b, ]) H' \6 n; i2 u
三,語言:---------廣府話/英文/普通話
1 c7 T$ e. `2 d; F0 a7 w四,誠徵:--------主人
, [- U1 r, a2 Q# \% E# g8 r五,特長:---------我是一個有極度戀臭絲襪廦ga Cd奴.希望比主人由0調成淫奴服從忍耐,體貼服侍主人,受羞辱,操控,配合主人的各種調教有事不欺瞞主人,忠心,互相信任
1 p' d7 ?: Y* Z  P# _. q六,經驗:----------1個主人; F. B, \9 s0 c6 x5 w, R, n
七,期望:----------不希望對身體有傷害.被主人調成不直穿絲襪不行的賤戀襪sissy.最喜歡CD變裝.願被羞辱調教、行動羞辱、外貌羞辱、 以成為主人尊用的玩物。普通母狗完全滿足唔到我,不希望走狗奴路線返而想係變態女人,越人妖越好,我要越玩越變態,一隻狗奴滿足不了,一雙絲襪也滿足不了我,我也對高叉,同緊身有癖好,你要玩一個絲襪人妖,你要玩到佢連人見到佢都作嘔.我想由良家女玩到超重口,那種液毛外露etc
0 I2 p- K) T. |2 T5 i八,其他:-----------最喜歡/最想的調教項目是 嗅腳 舔腳 高潮控制 肛門調教,貞操控制, 扮狗, 縛繩, 支配, 露出等等) Q4 y$ _/ K2 I- t: N/ \
歡迎任何有信心打造自己有一個絲襪人妖.主人!!
* j( C# u* n+ W. [6 Y$ zwechat: mistresssissy
4 d& z% h( v. I' u  x/ PSkype: hksmslave
: k4 F; J  F& u" \# i1 P7 i5 z求主比一次機會奴.同奴傾下& K, H9 V- K5 j5 A
奴肯學肯做& R& ?) w0 F5 O$ L7 l8 J$ R/ f
新手奴,重視禮貌、忠心
作者: harry519    時間: 2017-4-22 10:49

Interested, wechated
作者: hksmslave    時間: 2017-5-6 12:57

歡迎任何有信心打造自己有一個絲襪人妖.主人!!8 w! p9 V; g9 }
wechat: mistresssissy4 b6 n4 ^( ~6 K1 S! F( _
作者: Algol    時間: 2017-5-6 14:31

我有興趣呢!可惜我冇呢方面嘅經驗.......唔知小奴介唔介意一齊學習研究呢?
作者: okabenny    時間: 2017-5-7 23:38     標題: 回復 1# 的帖子

好重心味,你几時开始?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0