標題: ESPRIT特賣場 [打印本頁]

作者: KR7723    時間: 2009-6-17 22:24     標題: ESPRIT特賣場

今日返屋企前經旺角諗住借洗手間一用,發現ESPRIT有間特賣場係荷李活商業中心地庫,該店有女裝衣物、西裙等賣,最正係入面有兩間試身室可以試過先買,但一次唔可以試多過五件,咁可以用一件男裝衣物作掩飾,拎D女裝衣物入去試,只要俾錢同埋冇特別野的話,D店員唔會理你。
) K4 d1 }+ p' p4 ?5 i0 o0 {. z' H9 I; j4 e3 n4 R' T7 N: ^9 N- s
地址:* ^* b8 p# P0 B* w8 I9 m" G1 ]( Q2 N
旺角彌敦道荷李活商業中心地庫,豐澤樓下,落自動扶梯後轉左係入口,右面係收銀處/出口,港鐵旺角站E2出口。' s& ?( r# }3 c, {

作者: yingkit2008    時間: 2009-6-17 22:57     標題: 回復 1# 的帖子

thanks for sharing
作者: karen1    時間: 2009-6-18 13:54

好多試身前也會check下那些衣服才入試身,會不會唔好意思架?
作者: KR7723    時間: 2009-6-18 19:01

星期三晚行過的時候好似唔覺有店員留意同埋「招呼」你。 3 u5 Y+ M6 n; x6 z8 m" s
假日唔知。
作者: sghk_abcd    時間: 2009-6-18 19:53

比錢買野好正常
作者: KR7723    時間: 2009-6-18 22:50

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-6-18 19:53 發表
- p2 ]! y" L9 p7 s9 v: G: t比錢買野好正常
; E3 {# Z0 {- w& f3 g$ p1 i, e/ l+ G
4 o2 R" e. ]6 u; T
唔明講乜。
作者: zozoshing    時間: 2009-8-9 07:52

我以前都有響o個度買左架
作者: wilsoncomm    時間: 2009-8-10 23:31

ESPRIT係其他地方既特賣場,都係一樣模試
作者: gourment    時間: 2009-8-11 00:23

咁果度d款多唔多架???
; \  ]" s. Y5 S6 C8 G( X等我搵一日都去睇睇先....
作者: kr_12    時間: 2010-4-7 16:04

好早以前已咁做,讚!! 不過有時都好多人排隊試衫,最好早D去少人D。3 c! O& c+ r) b3 y9 s) H
6 b' k  |5 V, m& {

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0