標題: 想揾姐姐借個倉比我啲校服過暑假 [打印本頁]

作者: cdbtg    時間: 2017-5-11 18:41     標題: 想揾姐姐借個倉比我啲校服過暑假

是咁的/ G* x" @- Z4 i6 B1 _0 }, W
我係一個中學生cd
4 l# d# R# _& U, `( w, w我一直啲校服bra等等 都係放係學校
+ ?( ~5 Z; Z9 j* F$ SCd果時一係就係學校廁所著一係拎出去著完再返學校
' B! T8 a( \" p, E5 ]. @6 T6 _8 G9 n) X, A
但係
  `$ }3 @; J9 ]我學校就嚟要清locker
* t: d9 s/ K! ]8 B$ E8 n$ B我想問下有冇姐姐可以比我放我啲野係你度過暑假 開學後我先拎番
# y7 O! M! R1 o0 Z3 |, O) J
# a! L3 q2 R) x- w我可以交租金嘅$ y6 W; {# g% `6 k* {1 H
感激不盡
1 }' V" o0 O% `: A" }7 d9 C0 O如可以請pm cm
! T+ \% r6 j9 A% R4 V8 Y. y7 X
5 q3 T; s% `- }7 A( q[ 本帖最後由 cdbtg 於 2017-5-11 18:42 編輯 ]
作者: sec2x    時間: 2017-5-11 20:07

有d好奇你當初點帶返學校又唔俾人發現
( h& V$ }: O/ u: t0 O
( F+ O" q6 u$ e' o# Q7 |( h或者你自己屋企有無房?咁樣一定好過擺係人地度好多呀~
作者: gomer    時間: 2017-5-11 21:03

學後locker應該唔大得去邊, 不如找個a4紙箱存放重好. 可以的買個壓力袋存放更好
作者: user9527    時間: 2017-5-11 21:44

引用:
原帖由 sec2x 於 2017-5-11 20:07 發表   
# C# M) |2 m) [8 C2 E7 }# j有d好奇你當初點帶返學校又唔俾人發現 6 U2 p! a5 n# ~+ c/ s
" w) X* [0 i. Y2 k& R6 L
或者你自己屋企有無房?咁樣一定好過擺係人地度好多呀~
5 r% K  Z2 N$ i/ P  h( B3 B  V1 M, R# Q% u
我都係咁諗
作者: nc1234    時間: 2017-5-11 21:44

你有幾多?我有迷你倉
作者: cdbtg    時間: 2017-5-11 23:32     標題: 回復 5# nc1234 的帖子

大概兩箱a4箱
作者: cdbtg    時間: 2017-5-11 23:33     標題: 回復 2# sec2x 的帖子

屋企拎過比人發現過
作者: hellohi    時間: 2017-5-12 07:40

點先可以係學校著,但又唔比人發現?
* O- A/ \  r; y) l6 W5 {: D同埋放假咪唔可以CD?
作者: endless_sugar    時間: 2017-5-13 01:57

PM ME
作者: sec2x    時間: 2017-5-13 04:26

引用:
原帖由 cdbtg 於 2017-5-11 23:33 發表   7 ?8 f7 a0 Z8 M3 N/ U7 D: F5 {: E9 b" M
屋企拎過比人發現過
* Q8 G  w: M! T  B
但學校咪重危險 再大少少擺屋企應該會好d~
作者: Jany    時間: 2017-5-13 20:44

引用:
原帖由 sec2x 於 2017-5-13 04:26 發表   
) `3 W9 X2 z5 n
+ g( i# m1 W4 b; G' x但學校咪重危險 再大少少擺屋企應該會好d~
" K* t3 g2 Z  ~& K5 C
唔一定喎,一個膠袋塞落locker,點會危險.....
( R1 u& l: h# B2 c但學校CD真心危險4 `# Q6 P1 j* W9 H5 R; c7 `

' P# R& L8 f/ _3 ~& G1 A細個試過zip響舊書中間擺響書櫃底,so far ok,唯一問題係只能放少少9 t% H' |3 k% @
  P' ^& ~8 J/ @, |& [5 X0 \# ?
作者: 好奇者    時間: 2017-5-14 23:43

其實有打算租一個迷你倉?
作者: Carol0122    時間: 2017-5-15 08:37

其實最方便係儲物箱7 p0 z- r( }9 c8 Y& _. f
40幾蚊個月
# g" x! s: ^, @. X" ~
/ j5 G/ H0 N8 J# h個箱送到你門口" E6 a# E' D( E  J
你放完野佢送走
- m( g* z$ o; J8 B6 f' e  s$ H到你想要返O個時早一日安排# D+ j' o$ ?% e
佢又送返個箱去你度
% E9 T' O% W+ M1 _) d2 g% y; c0 u1 l
超方便

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0