標題: 差唔多將屋企既男裝捐曬 [打印本頁]

作者: rainy    時間: 2017-5-25 11:09     標題: 差唔多將屋企既男裝捐曬

新來報到 : i0 ~( B3 @! U) Q, `5 V
本身十幾年前有試過CD,係街買過Bra 同假髮,女裝部買裙出街8 Q# J$ p! F4 W2 F" `7 f1 L' s
無CD成十年
0 [, `* Y2 [8 x2 v# k4 Y: q, Y前排又有CD返既想法,咁我又有做開運動,又有跑步,
) Y9 x+ ~% w( \2 j9 u+ W8 s4 a自己有喲肌肉,加上肥肥地,有D胸型,女朋友都話起碼有A( N8 M% s& U' O0 v* F: D" p; Y
但係手腳超多毛,所以都係買女裝運動衫褲加內衣9 t+ `3 F1 a% i% `* o* y  l  b
Nike adidas new balance 等等運動牌子都有買
2 F; R# _; l) e& R% T" X) f. u無論係屋企家出街都著住,當然有時睇遠睇唔出係女裝: H' W6 G9 X" R# n( R
但係有買過既人一睇就一定睇得出,周街跑步唔係Nike就adidas,撞衫實有
7 j2 w% I5 k6 q; M/ I! u: E我又唔太鍾意太女恆化打扮,就咁平時出制或者返工都係中性D既女裝Tee加女裝牛或短褲
+ z/ a, o% j  O8 M+ s其實又無咩人睇得出。
0 V% z) Y7 v4 x' q  e但係去落街跑步成日有D阿叔望住我個胸,姐係成功啦
) N: T+ i* X% y4 c3 p; _: ]bra bra又無戴住,實在太熱了,著背心算。
& s. n; L+ g/ U$ O' ]4 D差唔多將屋企既男裝捐曬啦,等自己習慣下,其實都差唔多習慣,一開始有開心少少,依家著出街無咩特別感覺。0 l7 u1 L. p7 G5 Y& P; p
" F' f4 W+ I' ]$ G* n( Q
作者: sec2x    時間: 2017-5-25 15:57

樓主骨架大唔大,冬天會唔會戴bra :O
作者: Jany    時間: 2017-5-25 20:35

引用:
原帖由 rainy 於 2017-5-25 11:09 發表   ' D. T: J& l/ O
新來報到 & R2 ^# O& A0 p7 o  F# H+ |" s
本身十幾年前有試過CD,係街買過Bra 同假髮,女裝部買裙出街
5 z) A3 J) j+ N. ^無CD成十年$ S1 U6 v, V2 o- n& \* Q  @' ?: Y
前排又有CD返既想法,咁我又有做開運動,又有跑步," D2 b1 A1 m. ^4 I
自己有喲肌肉,加上肥肥地,有D胸型,女朋友都話起碼有A
& {9 e  u+ F' f/ c但係 ...
: b( `6 _" q% Y4 K; s: Y著運動背心一定有人望啦
作者: misslady    時間: 2017-5-25 23:48

no more male under ?
作者: jacjac    時間: 2017-5-26 01:15

想看看運動背心的款式啊
作者: rainy    時間: 2017-5-26 10:24

引用:
原帖由 misslady 於 2017-5-25 23:48 發表     R9 n- l  }1 E" y5 |0 y
no more male under ?
8 @1 x1 K( L2 Y3 m+ H& [
返工唔得,要做粗重野走來走去,會太緊
9 U9 f2 D/ j1 U6 g0 }  q放假去街等等自己時間可以
作者: rainy    時間: 2017-5-26 10:24

引用:
原帖由 Jany 於 2017-5-25 20:35 發表   , c) H3 |' X1 B* L* E+ r

1 T* }+ ]& H* ]7 v8 k( \" x3 e著運動背心一定有人望啦
. D0 [6 M; F8 t- x' T1 K就咁運動衫都有
作者: ilovekosmos    時間: 2017-5-26 11:41

我都係手腳超多毛
作者: ic仔    時間: 2017-5-28 08:44

甘你女朋友知吳知你cd呀

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0