標題: 淘寶網 [打印本頁]

作者: alicechan11    時間: 2017-5-28 23:56     標題: 淘寶網

你地多唔多上淘寶買野??1 Q1 O% c" L( l) A% \/ A1 A$ t
我買親質料都唔好呀2014日,一家銀行在鄭州為一家建築公司貸款2000萬元,但對還款日期的規定,公司仍有1560萬元本金和相應利息、複利、罰息等未付。
" V# ~7 y+ z* _3 c後來,銀行把建築公司和簽署契约的搬屋人以最高金額的擔保合同向銀行告上法庭。去年六月,法院裁定被告應償還原告的本金和利息。
- d; N4 M+ w4 n- f' C& v% J9 K# u  k今年早些時候,法院在鄭東新區拘留了一名被告,一個380多平方米的辦公樓。) P$ x, c. I0 s, u  @
7月3日,鄭州市中級人民法院發佈公告,要求限期拆除該物業,並表示,自公告之日起15日內遷出該房地產。到目前為止,家中使用公司。8月15日,鄭州市中級人民法院對公司強制執行。........ 大家有無心得分享下??" v! e$ z3 R9 d1 a

8 W6 q( k2 j1 {, w: J3 m[ 本帖最後由 alicechan11 於 2017-8-22 14:28 編輯 ]
作者: Carol0122    時間: 2017-5-29 08:21

其實同睇個商家& K- {. a, h$ w- W3 q$ [2 p) ^
同埋睇買D 咩
. F4 G& A+ p  H$ J# D" F' M其實有D 野確係唔錯
作者: sec2x    時間: 2017-5-29 21:41

可以睇返啲星呀評價(最好有穿著圖)呀多唔多人買果d,無乜人買/多人買但無評價果d就睇路la~
作者: user9527    時間: 2017-5-30 12:12

引用:
原帖由 alicechan11 於 2017-5-28 23:56 發表   % n9 [* {. j! P+ O* e/ T/ \. l
你地多唔多上淘寶買野??
5 U+ }* g, z8 A% R2 {我買親質料都唔好呀........ 大家有無心得分享下??
  n3 U3 ]8 \* @

" g& P/ D  T- p/ u買過, D 料唔夠香港料厚.. 要買外單先得
作者: laubearbear    時間: 2017-6-6 14:57

評語幫到你,看買家評分吧。
作者: keki    時間: 2017-6-15 17:55

買平果d 商鋪囉, 就算唔岩都唔會蝕好多
作者: 小薑    時間: 2017-7-16 18:45

成日都會買嫁

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0