標題: 代購各區校服/配件/學生皮鞋/內衣(過數後最快兩日內完成交易) [打印本頁]

作者: rudyjai    時間: 2017-7-24 22:08     標題: 代購各區校服/配件/學生皮鞋/內衣(過數後最快兩日內完成交易)

代購各區校服/配件/學生皮鞋/內衣(過數後最快兩日內完成交易)
小妹Rudyjai於本港最活躍之CD論壇-戀之天地已有兩年多提供代購服務之經驗,一直受到眾多CD支持及好評。本店強調提供之校服質素(主打火車橋)、確保碼數準確、交易速度快,以滿足各位CD們的需要。
可以郵寄/面交(部分MTR站需特別收費)( 銀行入數)
支持海外交易(Paypal/Credit Card)

Whatsapp:(+852)51477011
Wechat Id:CD_Uniform
Line Id: CD_Uniform

貨物出門,恕不退換
祝各CD購物愉快!

作者: rudyjai    時間: 2017-7-24 22:13

大家有興趣可以直接wtsapp我:))都可以上我instagram到睇>_<
instagram:cd_uniform
作者: rudyjai    時間: 2017-7-24 22:14

seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
作者: Misscarolchan    時間: 2017-7-25 15:21

一流,等左好耐了。
作者: Bystander    時間: 2017-7-26 17:28

都唔覆pm既
作者: rudyjai    時間: 2017-7-26 17:45

sorry呀各位!
小妹仲係學生,唔係成日會上cd forum睇大家pm/_\
可以ge話,大家wtsapp me la >_<
作者: Misscarolchan    時間: 2017-7-30 17:16

我幫襯唔少代購,但樓主是最有心,不斷幫手搵貨及碼數最準的了。愉快的購物體驗。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0