標題: 有沒中意著絲襪嘎男仔? [打印本頁]

作者: DGMMHK    時間: 2017-7-27 23:10     標題: 有沒中意著絲襪嘎男仔?

可以留底wechat, 我加你地~
作者: lalalajona    時間: 2017-7-28 01:20

有...想點先
作者: skyhose    時間: 2017-7-28 06:31

i wear black nylon stocking everyday working
作者: citty2007    時間: 2017-7-28 10:11     標題: 著在束身連體內衣及兩對緊身絲襪褲

我現每天都必須著在束身連體內衣及兩對緊身絲襪褲外衣內。無著男裝內衣了。
作者: citty2007    時間: 2017-7-30 11:33

我覺得如果返工需要著,便著。不過通常先著兩對打底,膚色或白色。之後外穿連體緊身內衣,束緊襪褲頭。再著外一對黑,灰,或藍色連身絲襪褲。即係習慣左,不過健康上黎講著絲襪壓住都係好啲,以免JJ突起。所以點都要比啲時間習惯。我除了
作者: HKReindeer    時間: 2017-7-30 16:11

有,但如果我係獨子既話,我會頻頻著或者我女仔既話,我都會頻頻著
) }/ S6 V! D) r- s; e3 G' }) w; @+ Q) t0 {
不過依加都著到停唔到,我真係超鍾意著絲襪,( w0 R8 r- s' W4 j/ u
; v; F1 X0 N% a$ g
有時候配上高跟鞋黎著既話,會心思思想桌角摩擦下體,- j7 \! c: R) c2 [

! w% @6 X$ e6 t# T! x或幻想有人著絲襪摩擦番我下體(即係:小雞雞)9 ~  f7 l: S4 p; c/ `  E
) M& m; j* _& ?4 d# C. b( j7 h) I$ ]/ u
有一次真係想自己睇番桌角摩擦下體這個動作會係點、咩效果...等等之類9 o$ A+ M' i1 ^
( v* Y* o+ m( R; Y: n9 U
就用我手機去錄影番桌角摩擦下體這個動作,就發覺自己好淫蕩
9 |/ ~; y7 j0 L( \- n( p
+ w& E# o* Q3 g  a7 l* M1 r8 X如果我真係女仔既話,我可能仲比依加變裝更淫蕩,3 Q7 c) \- Z: h2 i/ k
2 o- ]7 @$ s5 \
不過前題下要變裝,當初我著左連身裙才去桌角摩擦下體這個動作
/ v$ V' R" @( j2 u2 f2 R' [3 W. }& x9 o8 V) m8 \  \# Z6 X
作者: tiffany0914    時間: 2017-7-30 16:21

我都鐘意啊,只要吾太熱都鐘意係屋企著,冬天仲會日日著,著出街著住訓
作者: winniegobby    時間: 2017-8-12 21:53

紫晴,我可以add你wechat嗎?
作者: js2307    時間: 2018-6-9 14:19

Wechat joe2307
作者: 葉詩雯    時間: 2018-10-13 00:27

有但唔係男係CD2 c& N9 w! _3 E+ I. u8 Y( u  n
Wechat : sher_man003

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0