標題: 姊姊換裝果陣,BRA裡面會唔會再戴NUBRA? [打印本頁]

作者: mikiz    時間: 2017-9-23 21:53     標題: 姊姊換裝果陣,BRA裡面會唔會再戴NUBRA?

我新玩,買BRA果時,唔知裡面要唔要再戴NU?如果就感戴BRA,會鬆鬆哋,希望姊姊幫手教教
作者: idashe    時間: 2017-9-24 10:48

如果pad厚就唔使用nubra,用nubra唔會好鬆
作者: sec2x    時間: 2017-9-24 15:53

會呀, 但我本身唔會買大cup既bra 橫掂買大cup都要搞一輪先有隙
作者: mikiz    時間: 2017-9-24 21:04     標題: 回復 2# idashe 的帖子

如果唔用,集中唔到中间夹住噢
作者: mikiz    時間: 2017-9-24 21:05     標題: 回復 3# sec2x 的帖子

就係唔識點樣可以有充實感,之前試過總集中唔到中間、
作者: 小兔奈0w0    時間: 2017-9-24 22:47

如果買到A cup既話就唔一時時,因為有PAD既a cup再用就會跑出黎
7 O/ A* v2 [/ I不過A CUP大既size又小(鐘意日系款)7 q+ j# o+ @( n/ V- U+ k0 f* N
通常都買B就一定用
作者: mikiz    時間: 2017-9-25 08:19     標題: 回復 6# 小兔奈0w0 的帖子

多謝姊姊幫手,我會努力
作者: cicilam    時間: 2017-9-25 08:30     標題: 回復 1# mikiz 的帖子

我霖你要sure一下,你想要咩效果,如果要自然,就最好A\B杯就夠啊
作者: applebaby    時間: 2017-9-25 09:01

同意,用厚PAD,A/B CUP已經夠。咁樣最自然。3 d0 s# @7 _+ v8 d% O1 K
如果想波濤兇湧,咁就
作者: snowsnow    時間: 2017-9-25 11:57

引用:
原帖由 小兔奈0w0 於 2017-9-24 22:47 發表   $ a* R" o1 x: L' r+ F
如果買到A cup既話就唔一時時,因為有PAD既a cup再用就會跑出黎9 w6 R* M0 B9 f/ `, G+ A
不過A CUP大既size又小(鐘意日系款)
2 B/ w+ W  O  T6 u* K- `; m$ q8 C通常都買B就一定用
3 X1 s' C" n' f' n" P我覺得用左自己個FEEL都會感覺良好D
作者: snowsnow    時間: 2017-9-25 12:04

我D bra通常B多,A都有8 W1 M& M, G$ H
B通常都會加
* v/ }/ D; y5 L" x0 fA就未必0 z- e  O1 X6 S
但係洗唔洗加都好睇自己個胸既大細
作者: mikiz    時間: 2017-9-25 23:35     標題: 回復 11# snowsnow 的帖子

我覺得B會舒服D,A就會跳出來
作者: snowsnow    時間: 2017-10-5 00:55

引用:
原帖由 mikiz 於 2017-9-25 23:35 發表   % I  Z5 K; s; `; L
我覺得B會舒服D,A就會跳出來
8 i) w! y5 W9 F- a# T, v嘛∼唔同品牌既bra size 都有少少分別,所以有時有啲就算係A都ok
作者: angelmo2018    時間: 2017-10-6 18:54

我會兩個nubra加胸圍!夾到事業線之餘感覺好實在好温馨!試下!試咗返唔到轉頭!
作者: chiu0183    時間: 2017-10-16 18:01

會唔會好痛架? 咁夾法
作者: 星月藍    時間: 2017-10-16 18:07

我習慣會帶NUBRA, 可以令個BRA貼少少
作者: joey221    時間: 2017-10-18 19:36     標題: 回復 1# mikiz 的帖子

冇呀⋯⋯謝

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0