標題: ????? ????? [打印本頁]

作者: youzen    時間: 2017-10-7 01:42     標題: ????? ?????

????? ?????
; R+ |; T! C8 t/ ?1 i0 w
+ ^4 k2 V7 h: v1 Y( E: ?[ 本帖最後由 youzen 於 2021-10-14 17:12 編輯 ]
作者: samleung3000    時間: 2017-10-7 01:48

有冇圖呀??
作者: youzen    時間: 2017-10-7 02:01     標題: 回復 2# samleung3000 的帖子

因為圖太大 所以岩岩搵緊網上載 上面有link
作者: isuzu4.3    時間: 2017-10-7 08:46

我都有呢款M巾褲.有種押尿片感覺
作者: kdkid    時間: 2017-10-7 10:30

個人而言,都係比較喜歡傳統的衛生巾
作者: willy    時間: 2017-10-7 12:17

呢隻平時我以當底底著, 不過講吸尿力, 個人唔大放心.0 L& L' D5 n8 A  x
如果真係要著而唔搵洗手間, 我一係著底褲型尿片, 一係真真正正押片好過
作者: cicilam    時間: 2017-10-7 12:50     標題: 回復 1# youzen 的帖子

依D好難戒既
作者: banana0525    時間: 2017-10-8 00:32

樂爾雅果隻靚D
作者: manholai223    時間: 2017-10-8 00:43

出汗會唔會唔舒服?
作者: youzen    時間: 2017-10-8 00:55     標題: 回復 4# isuzu4.3 的帖子

我覺得正過goodnight 可能成個設計岩我
作者: youzen    時間: 2017-10-8 01:08

回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解
5 \/ D# T6 y1 v8 J. D) _+ k6 n3 C! o8 n
回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
( O, [  N3 _% @3 i% h
- F( V, R/ ?9 q回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝動買 國內外都係& m! t. _' t3 n6 ]" Z
! _$ _' H8 J/ Y8 `7 Q- S1 X' D# D
回復 banana0525 的帖子 上面見過 佢個隻同Tena lady剪裁差唔多 所以我冇衝動買同埋香港冇, w5 {! W- ^2 p  N7 t3 b5 y
$ v9 y6 c# w# m1 f2 N5 q
回復manholai223 的帖子還好 開冷氣冇咩出汗 同埋質地好透氣 又冇包哂patpat所以冇乜問題/ l* x# d( O( B$ c
, \4 L% @+ K% u# L9 d$ X- X
作者: youzen    時間: 2017-10-8 01:15

Btw既然有人問尿尿既問題 我來緊有機會會試下 再分享2 R, X' J0 d" k3 }

. s7 f; G* ^7 p3 _: h6 ^6 W補充返先 其實我玩第一塊個時係有尿到 但係小篤尿 再試既話會試晨尿
2 v. K( R/ z" e8 @
- D% ]/ ]5 t$ R2 U' g[ 本帖最後由 youzen 於 2017-10-8 01:26 編輯 ]
作者: willy    時間: 2017-10-8 19:32

引用:
原帖由 banana0525 於 2017-10-8 00:32 發表   
/ f+ U; _  n) _: L+ v, q& z樂爾雅果隻靚D
2 ?$ P5 l8 T3 d/ G1 e
1 C7 ~- z$ R  U. |+ c樂而雅好似未見過有得買......
作者: lazygigi    時間: 2017-10-12 23:47

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-8 19:32 發表   ; C4 O7 J) ^8 H% o6 P5 ^
' Z$ K4 C3 b8 }5 T' J( d/ U3 |/ w

8 Z8 [' B4 A" D% H樂而雅好似未見過有得買......
% r$ ~) ~- u. u( X  {) I5 Z# @' R* j& B0 W" X
淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
作者: willy    時間: 2017-10-13 20:51

引用:
原帖由 lazygigi 於 2017-10-12 23:47 發表   
% S0 ~8 ?4 P1 w6 r3 h7 i% C6 p" s% m
7 o$ e( |/ P0 T4 n4 U* V/ Q/ _0 M
4 H4 x" i# [6 ^3 b% z淘過番黎. 樂而雅呢隻太似TENA尿褲,反而冇咗M巾的感覺
$ \& a* E# u. R. x3 S) D4 m) U# \- {6 \8 x9 H. r1 |1 Z
想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
作者: wammaw    時間: 2017-10-13 22:59

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-8 01:08 發表   
, s  B9 j! q6 f5 D9 h, d* w回復 kdkid 的帖子 巾玩厭左了唔知點解5 D& E2 q+ v! S7 v( G

! M0 Q9 v& I+ P0 P回復 willy 的帖子 其實女性用品好難吸尿一定要張下體朝下 就算Tena lady都係 因為設計上唔係比男人吸尿 由其前面
6 {1 f/ C+ ^0 }, x. L' o; g# Z1 k5 o1 g8 _& z0 s
回復 cicilam 的帖子唔算係戒 但又冇咩邊隻巾令我有衝 ...
6 o; C' g7 V2 D9 N7 D! v

, r7 k* t3 o4 n前後調轉著就啱位
作者: youzen    時間: 2017-10-14 17:10

引用:
原帖由 wammaw 於 2017-10-13 22:59 發表   6 U( a  e3 O7 h7 G; ]) s" }

8 l8 @. e' u. ]5 k) c& r3 s. s$ n. ~' u' U- ^# ]
前後調轉著就啱位
! J: d5 ]2 d& F; {9 i4 X
哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi? 1 n4 {9 D" N4 b5 [! m2 r, w: [
  r& }) f5 V1 L. H
Btw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
作者: wammaw    時間: 2017-10-14 17:24

引用:
原帖由 youzen 於 2017-10-14 17:10 發表   
6 u* z3 S8 u( F" R% u* N- E% A* I! F* e% l
哈哈,睇來師兄都係玩開定鐘意omorashi?
7 ]* Y7 u' A" O
! ?' R* Q% S( O0 `1 CBtw,有次試左晨尿,係真係幾吸得。坐係到屙 一路向後傾因爲怕漏 最後係吸唔哂因爲太多,不過個中間個巾位係幾防漏冇則漏出來。
4 S0 b) u! ^9 G
. `0 l+ r1 q- r! u0 x當然鍾意,就係鍾意接唔晒漏出來果下
作者: lazygigi    時間: 2017-10-16 00:56

引用:
原帖由 willy 於 2017-10-13 20:51 發表   
, D! w, U4 N7 W" I4 P3 J) |. K: h8 W" Q# q' g. D* h5 @+ |. q, |

! V' m" q3 X+ N" E) O& B' P8 h# N1 o想問一下有無店家名 (請PM), 我都想淘返來試下
9 C# i& J. M+ {% M* u
! Y: q# h% e5 C; W剛剛上去看一下, 原來而家官方都開咗店, 只要打"卫生裤 乐而雅"就搵到了
作者: 看不到的柔軟    時間: 2017-11-7 22:45

厡來有呢種產品, 遲下買來試試
作者: weisang1231    時間: 2018-8-19 20:29

真的好用嗎?買來試試看

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0