標題: 大家有冇去過MyDress到買衫 [打印本頁]

作者: manholai223    時間: 2017-10-7 19:31     標題: 大家有冇去過MyDress到買衫

唔知D質料好唔好
5 T, O$ Z) R# g, S3 h  Q+ ^: b0 K+ i見佢成日都有promotion
6 Y+ q1 z1 N. M% r: G同埋d款都幾靚
作者: Joe    時間: 2017-10-8 10:02

我無係佢度買過野9 j- ?; r0 S" i- F, @  N
不過我見佢代理ANNS既鞋. Q1 i9 C( ]3 N9 C/ F! T
之後我自己搵ANNS客服寄黎香港
9 ^2 e) v4 w3 O2 U買左對BOOT7 l) V2 \6 P: C& D3 y5 Y' R
幾舒服
: O1 p- X! E% F3 t( s2 h個人覺得價錢貴過TAOBAO但質量好啲~) u$ b- m. S/ p8 |& s8 f. w! R- x
我個對長BOOT大碼買左四百幾蚊
8 \! d+ C! }; b7 B8 k6 W" n0 l4 v連埋運就五百多少少
作者: 陳玲玲    時間: 2017-10-8 22:29

佢代理好多不同牌子4 T6 O: o3 a5 o6 V4 r* p
我買過其中三,四個牌子
$ H  R- e. Q9 T1 e5 I- @. B0 w個人覺得一分錢一分貨,nissen,poly lulu一般般,但會再幫襯
- H  d4 y' L& w% i+ n5 y- }比較平的東京著衣,單薄,手工較差,我唔會再買
作者: sinson    時間: 2017-10-9 00:24

其實佢只係代理人地D貨* _9 ~# B$ t* P9 |- \' i% |# A

2 A; d/ r) ^1 Y# U3 H東京我都覺係薄同差少少
6 i0 l5 t0 ^: O8 ?2 C7 ]6 aeyecream我覺得會好D,但個碼比較細1 m5 S, ]# Z0 A+ W1 k
poly lulu係eyecream
作者: 好奇者    時間: 2017-10-9 10:53

其實大家可以用-唯品會,佢d服裝質料比淘實好
作者: wongkt    時間: 2017-10-9 22:06

岩岩o係果度買左Ruby's Collection, 件衫就質料麻麻好焗身, 但個毛呢裙褲十分滿意, 好舒服又夠厚
2 D$ U4 i) X7 Aeyecream都可以但比較薄身+ z8 t) d6 g( C% r+ {3 t! P, B% d) o
) N; f/ {9 X/ W
我都想買埋短boot, 但冇乜選擇, 睇岩左又唔岩色 / 冇碼
作者: mizuho    時間: 2017-10-10 13:49

一個my dress網就吊左好多人上來 - L3 n$ P5 Q% w
不過老實講好貴,yahoo,50蚊店都仲平過佢+ s" c# }( [/ L4 x2 ~# m
除非等offer

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0