標題: 香港有沒有供男人試穿的女性內衣店? [打印本頁]

作者: NEVERSAYKAI    時間: 2009-6-26 01:19     標題: 香港有沒有供男人試穿的女性內衣店?

請問有沒有大大可介紹小弟呢?
) e8 h7 W) t) i因為小弟對此沒太多研究。
2 Z; S3 R2 B0 ?! r2 ?如果識人介紹的更好,謝大大們。/ x3 O( `  |; Y% E- i
(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)- C' ^1 R2 Z6 U8 I0 `  f0 x+ m

* @) |; t! _, F4 g6 Q[ 本帖最後由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-27 18:46 編輯 ]
作者: 音樂家    時間: 2009-6-26 17:20

你幾大呀 我知邊到有 不過無試穿 間野只淮男仔入
作者: JGARY    時間: 2009-6-26 17:43

men's mart
作者: grilboy    時間: 2009-6-26 20:03

你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =+ l$ {! Z, X. d) A: [- y
有D係專比男同性戀既內衣店既我知道
作者: NEVERSAYKAI    時間: 2009-6-27 18:45

引用:
原帖由 grilboy 於 2009-6-26 20:03 發表 $ ?6 u  F* S7 l
你指既係賣女性內衣定係男性內衣呀= =, k: r) Y5 c5 Z: H1 D
有D係專比男同性戀既內衣店既我知道
' ^0 z# A& n8 o& h' z女性的
: g8 j* j; b5 E- o; ?$ y$ V, q小弟18. O7 s- B' ]) }6 L: B7 K
有的話pm通知或在此講可以嗎?
作者: grilboy    時間: 2009-6-27 23:31

18歲都成人啦= =咁都問得出
% E: ]* O# C# @你估買野試食咩,如果內衣個個試過晒邊有人會買=-=米癲啦( l! A8 [2 d3 j" G$ c* I6 t5 g
比人試過既即係你會買??
4 d, H  E' E- Q+ ~
作者: joey221    時間: 2009-7-28 22:49

我想香港就沒有,多謝
作者: hinghing    時間: 2009-8-3 13:48

有D係專比男同性戀既內衣店既
作者: alexander    時間: 2009-8-8 00:21

女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架
作者: dear313    時間: 2009-8-14 11:15

99.9%冇
作者: hkhello    時間: 2010-1-8 22:25

i feel no....
作者: willy    時間: 2010-1-8 23:16

引用:
原帖由 alexander 於 2009-8-8 00:21 發表   
. K% W  v! w: d+ [5 e9 R女人街同亞皆老街交界 好似有間只准男士入的內衣店, 樓上舖黎架
- Y+ @& E4 l1 I8 P
! ~. S3 }6 t1 |0 d9 @2 B個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都
作者: JG5446    時間: 2010-1-8 23:34

引用:
原帖由 willy 於 2010-1-8 11:16 PM 發表   * i, L+ |% Y6 o" ~( S3 m
8 Q2 m$ R7 q: q& ?

* K3 W4 u9 c# F個間野聽聞價錢唔平同埋價錢都
唔係唔平
* E* y8 N1 y5 ^, Y( @係好貴
作者: secret159951    時間: 2010-1-10 21:36

有嗎有嗎  我去找找看
作者: vivalive01    時間: 2010-1-19 06:04

我比較想知比男同去的內衣店係唔係旺角果間?
作者: joey221    時間: 2018-10-27 10:45

引用:
原帖由 NEVERSAYKAI 於 2009-6-26 01:19 發表   
( o! w) {' |* O  b請問有沒有大大可介紹小弟呢?8 h: |- _7 u) E& H; t$ y0 e$ u
因為小弟對此沒太多研究。) F! A, K9 s4 e. }( S
如果識人介紹的更好,謝大大們。# o1 d& |6 n: m$ J+ ]
(另外,如果我年齡太小會唔會有問題= =)
" S" S# a- o& V# h5 E
2 u! E3 R& V2 J8 M. p% A可能沒有
作者: cathy.w    時間: 2018-10-28 15:50

我記得旺角好似有間
6 |: x  Y; c1 L$ C5 L
9 m7 q0 v( J; v8 V' L; y只比男入去買
作者: web88    時間: 2018-10-28 16:20

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   ' J- h* z9 C" t/ J) o; p
我記得旺角好似有間
; V! ^( ^5 i+ F3 r9 |( j/ c. _+ `, Q! [7 @
只比男入去買
2 h* y! Y" R, o4 F$ N) L# J
觀塘分店好似無乜生意結束左…
作者: kdkid    時間: 2018-10-28 16:48

引用:
原帖由 cathy.w 於 2018-10-28 15:50 發表   & ^# O0 X  r+ V# O6 S7 E. c
我記得旺角好似有間- O  ^0 K& R( q/ Q

( s  ?+ E. W" u1 f5 v; q( N! t只比男入去買
; O+ Q3 V: t- b- p* v執左n年,無左好耐
作者: wl0023690124    時間: 2018-11-9 06:29

上網買。。。。。。。。。
作者: 妃悠愛    時間: 2018-11-14 20:29

引用:
原帖由 音樂家 於 2009-6-26 17:20 發表   
  i  _% m) H/ }: W9 v你幾大呀 我知邊到有 不過無試穿 間野只淮男仔入
' n  Q! j" Q; m  N0 n響邊我都想去買 只準男仔入會唔會貴好多?
作者: willy    時間: 2018-11-16 19:41

引用:
原帖由 wl0023690124 於 2018-11-9 06:29 發表   
+ q: L0 `7 {3 c# j0 J5 T, O上網買。。。。。。。。。
+ C" P8 y6 O* a0 W
8 i" X. [1 @3 m- }! c( o, `) x我都係上某寶買, 至少唔洗尷尬先

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0