標題: 幫主人招cd奴。我主人買左幾千蚊cd衫同玩具準備同新奴同我玩 [打印本頁]

作者: 晶奴    時間: 2017-10-31 19:30     標題: 幫主人招cd奴。我主人買左幾千蚊cd衫同玩具準備同新奴同我玩

幫主人招淫賤cd 奴 我主人玩我玩到悶,想收d 夠淫夠賤既新cd奴。要瘦底,最好細細粒,cd得唔差。最緊要夠淫賤
& E+ |0 I! I; n) h' e我主人係有錢佬 有車,可以車你車震,露出,同大量玩具, l' D4 t0 E0 X
有意pm 留wechat 留資料% b$ k  A1 Y$ u, l3 M/ {
& l$ x" ^; C0 S+ n1 k* z/ \. o$ K
作者: as8855201    時間: 2017-10-31 22:57

% J; N$ }" P: g! u0 v6 y: x% Z3 r9 N8 ?6 i. D
作者: 阿姨    時間: 2017-11-1 05:35

不希望用金錢或物資去量秤甘心情願的奴性。那樣手段是令徘徊邊沿的人被外在因素擾亂了為奴初心。日後大家都會後悔,何必呢。
作者: Chicken22    時間: 2017-11-1 11:42

我可以試試 wechat: magiccsh
作者: 愛.o    時間: 2017-11-1 21:12

引用:
原帖由 晶奴 於 2017-10-31 19:30 發表   7 P& _# s) u7 j" b9 ~
幫主人招淫賤cd 奴 我主人玩我玩到悶,想收d 夠淫夠賤既新cd奴。要瘦底,最好細細粒,cd得唔差。最緊要夠淫賤 3 d' E1 e/ d/ C" T# r5 G. j" o) F
我主人係有錢佬 有車,可以車你車震,露出,同大量玩具
  j5 T' c$ a' s有意pm 留wechat 留資 ...
, ^4 P. ~" P4 B; e
姐姐主人好似係外國人?
0 w7 C3 Q$ ~6 r/ O6 U  E通常係邊區酒店玩?全日?
作者: Chicken22    時間: 2017-11-4 15:23

我想試試 我係CDM 中意著校裙 女僕 制服之类+ z& ^$ P) q. _6 Z) G+ f5 u3 b. `" [# v
中意俾主人震 可以找我嗎?wechat: magiccshsamuel

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0