標題: 分享一下啫! [打印本頁]

作者: CchoK    時間: 2017-11-3 13:55     標題: 分享一下啫!

先向約左既兩位講聲唔好意思!我遲大到,令到其中一位執好晒野,太夜離唔到。5 T, L2 N, j7 C8 c% L
仲有因為太攰,後半段瞓着咗 ,要姐姐一個自己CD玩,抱歉!可能太攰同埋第一次約有D緊張,冇玩其他的 ,令姐姐失望了!
; u3 t' X0 I& ^; q. y多謝姐姐借野比我,終於可以試吓CD ,雖然還爭個頭,但也十二分感謝!
9 @+ x% I9 D! q, M2 E姐姐的身形很好,借我嘅衫只有兩套着得落,但也十分開心!
# B9 ?2 |" k% G. E另外來唔到的那位,就快要離開香港,約了見唔到面,沒一起玩,有啲可惜。祝你一路順風!
  H9 {8 H6 U& t, \2 @3 s今次約玩,我清楚知道自己鍾意CD ,CD左之後覺得好舒服,好自在,好開心!希望下次有機會可試玩下其他的。
6 L, }% }/ B8 w3 D9 Q4 F醒咗後忍唔住又再CD左一回,想分享一下,不喜勿怪!
作者: ngyl1394    時間: 2017-11-3 14:33

wow! 很正的修長絲襪美腿
作者: aliansex    時間: 2017-11-3 14:39

哇好靚!下次可唔可以約埋我一齊cd啊?
作者: 美心    時間: 2017-11-3 16:00     標題: 回復 1# CchoK 的帖子

這套衣服很美,我喜歡
作者: CchoK    時間: 2017-11-3 16:52

謝謝!其實我小腿好粗,係影既角度問題!6 t8 b% J5 E/ \$ p2 n  l) M
版主也說小心陷阱啦!不要被騙!
作者: misslady    時間: 2017-11-3 18:20

你都好 fit.  Bodycon 著得好看
. `( m5 `# L4 k) P: H# ^) v; M# u: f# t9 a4 b$ x6 ?* x; G9 G
Btw. 想看相的另一方向。
作者: aaddyy    時間: 2017-11-3 19:18

好美的裙子與腿
作者: CchoK    時間: 2017-11-3 19:35

謝謝!但相的另一方向不要看吖!不然粗粗小腿會住進你可愛的小小腦袋中!那就太遲了!
作者: CchoK    時間: 2017-11-3 19:36

謝!其實只有裙子是美的!
作者: Jimmy@    時間: 2017-11-3 22:02

不錯不錯
作者: meibb    時間: 2017-11-3 23:07

sexy
作者: misslady    時間: 2017-11-3 23:23

引用:
原帖由 CchoK 於 2017-11-3 19:36 發表   & C0 [$ x7 l7 _
謝!其實只有裙子是美的!
- m1 b0 l- V' H9 n
. \8 e% @& }; J% ]: }
著裙 cc 高路 是美的。
作者: misslady    時間: 2017-11-3 23:24

引用:
原帖由 CchoK 於 2017-11-3 19:35 發表   
& r7 [$ b% `  t% ?% U謝謝!但相的另一方向不要看吖!不然粗粗小腿會住進你可愛的小小腦袋中!那就太遲了!
( N( G' d! M8 v% @; N; B6 @1 x$ n9 n/ C: z8 K1 {2 ^; ^+ \2 ]) L
探索 cc 的深處
作者: CchoK    時間: 2017-11-3 23:47

引用:
原帖由 misslady 於 2017-11-3 23:24 發表   
( S" I0 V: [/ ]' n0 q. B1 i! H6 r. a+ E; F, G7 R' o! w2 @
8 C0 T' U; A! g  ]
探索 cc 的深處
" n, ^3 t9 d% {# S$ R
戀戀長老很有幻想力,定還是戀戀長老可愛腦袋中只有這些幻想。& z' ^! Q& S% t. I. {, \5 w
呵呵!0 N& y* o! U8 ]; d
$ v( T' `5 g+ Z; ]3 L
作者: misslady    時間: 2017-11-4 08:13

引用:
原帖由 CchoK 於 2017-11-3 23:47 發表   
# G! M2 {+ `- s( P% A+ W
3 T7 ~6 o  r5 R4 b& w戀戀長老很有幻想力,定還是戀戀長老可愛腦袋中只有這些幻想。+ i9 q3 r& R2 ~/ }1 x; Q
呵呵!
; ^3 G$ ^$ v8 K. @% p

* q  }# Y: {2 Y- V說笑。6 P, B( h' A5 E* V/ {' k* s
我是好奇,又有探索精神。加上見到靚的,手不能控制。
作者: skyhose    時間: 2017-11-4 08:19     標題: 回復 1# CchoK 的帖子

sexy c leg
作者: scarlett_letter    時間: 2017-11-4 12:30

歡迎加入~
作者: CchoK    時間: 2017-11-4 19:19

引用:
原帖由 misslady 於 2017-11-4 08:13 發表   3 y8 b2 Z. u6 e( U4 T, G6 o* g
# T7 z! ^3 }# |# b- k

5 L4 O- f: `5 P5 i; e說笑。
' r* l: s0 K5 Z" O9 S! [我是好奇,又有探索精神。加上見到靚的,手不能控制。
0 m6 q. [+ w: v
不用怕,把手放在指定位就可以舒緩,它會變得可控制和有規律。
作者: 貓戀人    時間: 2017-11-4 19:35

nice one !sexyyyyy
作者: fiona    時間: 2017-11-9 19:27

sexy cd hiya~
作者: ivykwan7777    時間: 2017-11-10 13:20

可以加我skype一齊傾下嗎?我都喜歡cd- L0 D. f( D4 e* p
ivanchan7777
作者: kelly1983102    時間: 2017-11-15 10:05

腿和裙都很美啊
作者: sasalady    時間: 2017-11-15 11:11

nice and sexy wor~~ your body is fit~~ nice legs~~
作者: cyw    時間: 2017-11-15 11:28

Very good ar!
作者: misslady    時間: 2017-11-15 13:01

引用:
原帖由 CchoK 於 2017-11-4 19:19 發表   % u8 u- Z8 F) z6 K+ w4 n
8 h5 R& J8 f7 N1 |
不用怕,把手放在指定位就可以舒緩,它會變得可控制和有規律。
5 w& b& }1 Q$ \  M

$ F  p* R+ }: J( Q9 `$ Y! i要VR才可以。
作者: js23230707    時間: 2017-11-17 19:14

Wechat joe2307 約我一起CD
作者: aindy    時間: 2017-11-17 21:17     標題: 回復 1# CchoK 的帖子

身材一流......

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0