標題: 新人~~~ [打印本頁]

作者: sexymonsta    時間: 2017-11-3 16:58     標題: 新人~~~

Halo~大家好, 我係新人, 30~ 175, 直男
$ Z: j, u8 m1 V之前係睇COS PLAY然後慢慢對CD 開始好奇和想更多的了解, 有時候甚至有時候會性幻想
& \' k0 t( O% A1 F! J4 X所以想係度認識下朋友~~我好奇心比較重~所以有時候會比較多問題, 講野都比較直
- s+ s$ _  O7 B$ l, Y希望大家唔好見怪
% u& d7 i6 B. q  k. S) o# x! n3 H6 v/ F' S

1 g) T5 u) ^2 y; ]  A, i% e; P. E如果可以的話, 請大家PM 你GA WECHAT 俾我~~~
4 V: C- m; @1 K0 VTHZ
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2017-11-4 02:23

歡迎隨便問
作者: 貓戀人    時間: 2017-11-4 03:52

引用:
原帖由 sexymonsta 於 2017-11-3 16:58 發表   
" d9 _- a% b  r3 qHalo~大家好, 我係新人, 30~ 175, 直男
4 _9 i$ L( a: j0 v7 E4 S+ m# t6 w之前係睇COS PLAY然後慢慢對CD 開始好奇和想更多的了解, 有時候甚至有時候會性幻想
' m4 K$ V5 U& R9 @; T; \# q所以想係度認識下朋友~~我好奇心比較重~所以有時候會比較多問題, 講野都比較直+ Y) z6 Y6 r4 |
希望大家 ...
+ w! y9 M6 _- I" p# S
2 Z: L7 Y, }  a9 P" z) {1 ^9 V3 k& J3 h& j& ?
樓主~~我同你差唔多
* a; v% n. m2 l' y! q# _; M我前日經過間野食店見到個CD,就開始鐘意左
" y. o" e! k& l9 `* W9 Q真係覺得好正><
作者: sexymonsta    時間: 2017-11-4 10:59     標題: 回復 2# lovegirlstuffcd 的帖子

咁請問方唔方便加你WECHAT?~~ THZ~~~
作者: sexymonsta    時間: 2017-11-4 11:00     標題: 回復 3# 貓戀人 的帖子

我之前識左一個係玩COS PLAY,,佢把聲可以好女仔,,,唔講都唔知係男仔LO

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0