標題: cd與性 [打印本頁]

作者: cindychan    時間: 2017-11-4 17:18     標題: cd與性

作為一個好早已經發覺自己鐘意女裝既CD
# P& N# D$ n) E' F. A1 T7 o, Y我响廿歲左右時明明對女性身體仍會有興奮,想和女性做4 f9 Z: X- H' X
但現在差不多三十,發覺自己在與女性做時開始力不從心,要幻想當時自己也是穿女裝才可以堅持一下
! T0 U' N# j$ c3 o) s! [1 E而且有是還會想到一些男性
0 X/ Q+ w6 F: Q1 n, Q但我又不是gay的,各位姐妹有冇呢種情況?
作者: adam5354    時間: 2017-11-4 17:22

也許妳想當一個女生。
作者: khman01    時間: 2017-11-4 18:30

交下朋友好嗎
作者: aliansex    時間: 2017-11-4 18:51

表示我都有類似體驗,不過暫時未過曬心理關,未搵過男人做過,只同ts試過,雖然都唔係好成功做到,但係點都想成功做一次女人
作者: 貓戀人    時間: 2017-11-4 19:37

可能你係雙性戀呢!
作者: cindychan    時間: 2017-11-4 22:48

但係我又唔係特別鐘意同男人身體接觸的感覺
, l: V5 O1 L- [, J4 e覺得好古怪* V) e6 P! H# X
同女生接觸還是比較自然
作者: Rachel    時間: 2017-11-4 23:16

人大左,體力差d、壓力大d、憂慮多左,身體弱d都唔奇啦
8 r4 w& p, {) t" q, S# e抖下再戰江湖都得  w0 \  Z- A/ u$ k4 l$ _! T6 I

; h6 p! D& o# h' B, X* v% [利申:處6 W1 B7 J- W2 ^+ [

S; m" G  D; n# O/ U* R# K[ 本帖最後由 Rachel 於 2017-11-4 23:17 編輯 ]
作者: aliansex    時間: 2017-11-5 00:53     標題: 回復 6# cindychan 的帖子

我係著男裝時對男人完全冇興趣
作者: cicilam    時間: 2017-11-5 10:25

或者你想試試女裝感覺掛
作者: shuinu    時間: 2017-11-5 10:48

....  愛一個人, 會否因為 自己 或 對方 穿了不一樣的衣服 而會改變 ??...
" X# |# ]9 }5 W: j5 }0 u
2 M0 R. s/ I6 a... 退一步說,  這不是愛, 是慾念, 是性慾...  那性慾又是否要分男、女的性別??
( E  k- k; f4 W. i) i' r* O% X. n7 ]6 R. X. x3 |) x
... 愛, 或至於性, 還是需要靜靜聽聽自己內心的聲音...
作者: Yukari    時間: 2017-11-5 10:57

我啱啱過三十 情況同你一樣 性需求細咗 不過都有可能同CD有關
作者: Elpitlum    時間: 2017-11-5 14:18

未搵到合眼緣的男生
作者: oral_sex    時間: 2017-11-5 15:43

可能係個對手你已經開始嫌了或者形式已經玩到無感覺,再沒有新鮮感刺激,我結婚十幾年,對老婆唔係無感覺,但對住其她會多一份新鮮刺激感!
作者: Marie0749    時間: 2017-11-5 16:50

你咪乘機幻想住同佢女同互玩囉
作者: 阿姨    時間: 2017-11-6 04:52

對你的感覺的一些聯想:
5 `- P: }- \, ?/ ]* w+ F8 R$ v. d& ^1 S$ D, r# z! |
有一個接受自己男友/老公變裝的女友/老婆是很多cd的烏托邦。這種女性唔係冇,前題是她深愛著妳,所以接受你的另類,或者是最初認識你已知道你變裝的打扮和舉措,繼而績漸接受你做情人。
4 h+ A" H, A7 h# ?4 [' w( E' x$ l& T- ~& K" H
終日幻想/模仿自己是女人,社交/性取向卻又選擇女伴,是典型的變裝愛好者。變裝只是滿足自己於女友/老婆/女性朋友身上找不到自己想要的東西。3 V. c( j% F) k# K6 ]
7 r1 b5 |4 e( u7 H6 q4 \; ]
與女性做愛時心裡想像自己是女人,當然無法盡興啦。除非你想像中是女同性戀者的性行為。2 |; n+ a5 j! {0 X: ^2 ~/ G
% ?" Y2 c+ Q9 d/ m( q
不能接受與男性親密接觸,又不享受自己男性的興奮,是心理生理狀況未到達渴望做女人的程度吧。
1 Q% \5 M5 n' H$ `
" z% O' D/ S2 P& y9 C所以最了解自己的人是自己,唔想行差踏錯,多些充實這方面的認識,為自己解答疑惑吧。
作者: jessica1234    時間: 2017-11-10 23:27

認同你的感受
作者: mizuho    時間: 2017-11-11 17:25

唔係講笑- @* k+ I$ D% a$ K
依家d cd到30歲到仲好keep得  
作者: 白玉    時間: 2017-11-11 22:14

自己的話還是喜歡女生,對男生沒有感覺
作者: Ballballcd    時間: 2017-11-15 01:44

我都有女朋友 都enjoy同佢做
作者: 葉詩雯    時間: 2017-11-23 23:34

身同感受交流交流
作者: joey221    時間: 2017-11-24 00:45     標題: 回復 1# cindychan 的帖子

我也是,穿著女裝才能興奮,自撫,和用震蛋,己下面出哂分泌
作者: sally888    時間: 2017-11-24 10:24

也有相同的感覺
. H" H0 q2 V# {7 L! i, U) E原因必然是很復雜的
. D. \, w/ w4 U/ ^& w0 ]唯有調節個人的想法,如果仍然想維持現實中的關係。
作者: cc21    時間: 2017-12-23 12:30

i think is about relationship, responsible and enjoy... hard to say...
作者: annachan    時間: 2017-12-23 12:55

我就是3年內從純粹女裝到跟一個姊妹一起再轉變為喜歡男生…
& M# t  m- L6 H' e
  U/ r2 x* h) K/ c' n, @自我性別認同也愈來愈覺得自己該是女生…
作者: hongkongfootjob    時間: 2019-1-13 14:51

講得好~~~~~~~
作者: staccatiss    時間: 2019-1-13 15:05     標題: 回復 6# cindychan 的帖子

甚有同感,我也一樣,喜歡做女仔,但亦只喜歡同女仔一齊...
作者: staccatiss    時間: 2019-1-13 15:09     標題: 回復 10# shuinu 的帖子

其實呢個問題我都思考左好耐。/ i. T  k5 x/ S  _4 C+ I# t( a

8 t2 A, ?0 X8 C! V% Y簡單舉例,例如,妳愛既人,生活上有D小毛病,例如成日借D意唔洗碗,咁都會影響感情GA WOR。至少我會介意。
$ }' ~1 n- O4 E) G( n, o
4 [9 {& J: m& x) e- }$ e所以,愛有幾堅固,有時候真係唔肯定
作者: staccatiss    時間: 2019-1-13 15:13     標題: 回復 24# annachan 的帖子

咁依家仲有無鍾意女仔呢?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0