標題: 我係CD..我叫macy想識成熟直叔叔 [打印本頁]

作者: beautylegcd    時間: 2017-11-8 22:18     標題: 我係CD..我叫macy想識成熟直叔叔

我好想搵直叔叔..抱下我陪下我夜晚飲酒聊天.
+ B& B) z! D* e; g唔知有冇呢..可以wechat我..等你的回覆...
+ p2 o/ }9 H  ^# F# }  pwechat  (beautylegcd)
作者: Cyrusboy    時間: 2017-11-8 22:32

add 咗你啦
作者: adam5354    時間: 2017-11-8 22:32

引用:
原帖由 beautylegcd 於 2017-11-8 22:18 發表   ( h) V( j; `8 f7 [4 Z: K9 X
我好想搵直叔叔..抱下我陪下我夜晚飲酒聊天.. u0 P5 x( g# V7 [
唔知有冇呢..可以wechat我..等你的回覆...
% |( x2 @' V0 i) N5 qwechat  (beautylegcd)
& x: o9 R+ ^* z/ t, D3 a( `
只會夜晚飲酒聊天一定沒有 + }* v6 X2 A$ e( S4 d% n) V2 I
吃免費餐愛愛就有還要包地方
作者: skyhose    時間: 2017-11-9 06:24

agreed   R. N/ I8 i2 C& q+ i

5 ~: p6 f6 u8 T! _4 h1 ^
引用:
原帖由 adam5354 於 8-11-2017 22:32 發表   - @. U+ T1 B5 k7 D" k3 k
/ @* H: ~9 M* M
只會夜晚飲酒聊天一定沒有
% G# l* F% y* e" I& h, V+ Z' x吃免費餐愛愛就有還要包地方
  V  l) k/ g- f$ }
作者: Algol    時間: 2017-11-9 09:33

飲完酒淨係攬攬抱抱,又冇手多多甚至乎冇下文嘅男人,應該唔存在喺呢個世界 除非你零吸引力到一個點吧
作者: cd2017    時間: 2017-11-9 12:06

咁索
作者: cindyhk    時間: 2017-11-9 21:41

如果零吸引力又點會同樓主攬攬抱抱呢?
引用:
原帖由 Algol 於 9-11-2017 09:33 發表   
( A  c3 V) s( q9 r4 b飲完酒淨係攬攬抱抱,又冇手多多甚至乎冇下文嘅男人,應該唔存在喺呢個世界 除非你零吸引力到一個點吧

作者: kwt    時間: 2017-11-10 09:26     標題: good

是否要鐘點費呢?
作者: chandaiming    時間: 2017-11-10 10:41

免費先至係最貴!
作者: cicilam    時間: 2017-11-11 08:52     標題: 回復 4# skyhose 的帖子

好同意咯,

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0