標題: 應唔應該CD? [打印本頁]

作者: kenneth19941112    時間: 2017-11-23 21:01     標題: 應唔應該CD?

我23歲* `* i6 M) c8 ]. v$ V& \
有女朋友 但係有時候想嘗試做女仔係點
; n7 N! D. L; c4 c, J: o但係又好驚俾人知道
9 t/ p- V; r3 @( Z. ]唔知應該點做好
作者: joey221    時間: 2017-11-23 22:18     標題: 回復 1# kenneth19941112 的帖子

女仔,未必接受
作者: 清雅    時間: 2017-11-23 22:21

我覺得你可選擇偷偷摸摸隱藏,每人都有秘密
) Y! C7 Y0 `5 R! V9 o0 c9 ]% y: O* F& @. w: D. @2 K
其實正常女仔就算口講ok但其實點都唔會接受仲會影響到感情,當然有特別例子但少見
作者: joey221    時間: 2017-11-23 23:13     標題: 回復 3# 清雅 的帖子

我很同意, 女仔喜歡男子要MAN D
作者: CrossX    時間: 2017-11-23 23:29

俾一個ex 發現我d 高跟鞋, 捱多一個月就分手了
5 G6 s- {+ G- R1 H: T1 i. Q+ \5 Q% {( @/ v& z. C4 T. x& Y5 _" z$ M, Q0 f
貪得意著另一個ex 既高跟鞋(同size), 佢以為我玩, 未知真相已分開
, f% a4 D6 h0 @+ Y4 ^3 ?2 j" }: v2 H" b! g9 l5 f' a2 O) M$ }) v
同太太拍拖半年老實話佢知, 佢話好有興趣知我有幾多對, 喺佢面前著佢好開心, 仲成日同佢一齊買鞋
作者: misslady    時間: 2017-11-23 23:32

引用:
原帖由 kenneth19941112 於 2017-11-23 21:01 發表   / r& M  e! {- v0 H; _2 V7 |, N/ F
我23歲2 C8 Q0 Q8 m+ k% y1 O: B
有女朋友 但係有時候想嘗試做女仔係點
- R$ u' z; {  W: k: X. P( q但係又好驚俾人知道
9 `6 X) Q3 p5 A- f! B; U唔知應該點做好
5 e( m# \# A3 @( S; `9 g6 {
. I/ z* N4 A% \) i1 f0 f
其實你想做女仔 d 物?
作者: gila    時間: 2017-11-24 07:57

你想知做女仔係點,就直接去問你女朋友。 男仔對女仔好奇是正常。 跟女朋友傾這些也是溝通的一種。! p7 h  |* r! m& l* B2 V
; P5 v7 e- `* e2 p6 G
CD後,你既路可能不一樣。而且是無底深潭,要三思。
作者: misslady    時間: 2017-11-24 10:25

引用:
原帖由 CrossX 於 2017-11-23 23:29 發表   
% a* a8 w2 ~( k/ Q/ x9 q% y俾一個ex 發現我d 高跟鞋, 捱多一個月就分手了( f2 W! E$ z9 C  [
  A- Q" o0 F. N
貪得意著另一個ex 既高跟鞋(同size), 佢以為我玩, 未知真相已分開
) H# V% t9 a2 [5 z: V, n
* T2 e) D) h& e8 l' Y! c+ s: D9 d同太太拍拖半年老實話佢知, 佢話好有興趣知我有幾多對, 喺佢面前著佢好開心, 仲成日同佢 ...
) B* l6 z  N# {+ b% h/ q2 q6 n6 `" E. H2 f1 b3 _
9 ~+ e% e3 J1 [! I- X
你真幸福了。
作者: joey221    時間: 2017-11-24 14:57     標題: 回復 7# gila 的帖子

也同意,贊成
作者: joey221    時間: 2017-11-24 14:59

引用:
原帖由 CrossX 於 2017-11-23 23:29 發表   1 L( l) C- N3 ~, M, `
俾一個ex 發現我d 高跟鞋, 捱多一個月就分手了5 x5 l0 @% f5 G% M& f6 Q
, T3 {: @$ C' f0 v( {+ x0 |: M
7 f3 S* {8 J0 j* A) B; R; k) A) F7 C7 L6 z# W! b8 ?' U
同太太拍拖半年老實話佢知, 佢話好有興趣知我有幾多對, 喺佢面前著佢好開心, 仲成日同佢 ...
9 r  q( k) ]( x" ^: c5 s0 [2 }7 I/ @4 y1 H3 N
你幸福呀⋯⋯有另一伴
作者: Carol0122    時間: 2017-11-24 15:08

試下唔係壞事
" ~; R, X( W1 T( ?* }既然係想試下,又唔係一定要同對方講8 K3 B1 ?: O6 w

- `5 h, Z; U1 G$ n1 g7 Z  q通常問題只會出現在, F: D# N% m$ Y9 p* q- p4 p& [
最終真係覺得女裝啱自己多D
7 q3 G  k7 w" |9 C' X6 K/ b, _8 n真係想做女仔O個時
: [) e) \6 y, b6 b! H
3 S' }) J0 I, y2 }如何同對方開口
作者: CrossX    時間: 2017-11-24 16:07

哎呀, 其實你係驚俾女友知道定屋企人知道?
- |! ?3 T$ ?7 z. p
/ U- N9 z: Q7 V9 c+ Z1 _  W+ C我好似你個age 時俾阿媽知道, 佢帶我睇心理醫生, 睇咗幾次, 醫生都話唔係咩問題, 唔駛醫治, 只係話唔好太沉迷, 而我事後就呃阿媽話無事了, 唔駛再去睇。(白白o徒咗幾千蚊齋talk)
; N# u+ J7 f) j依家? 我唔知佢地知唔知。8 t7 k. [6 m+ y3 J$ @' j. O5 e

$ g1 w" e& g( B如果你同女友關係好好都唔駛太擔心, 家人可能仲冇咁open
作者: swcharlotte    時間: 2017-11-24 16:33

我會扮晒話唔知女仔衫著上身會點呢咁就試下,有女朋友接受亦有唔接受,唔接受就算數,唔再提起咁樣
作者: Marie0749    時間: 2017-11-24 22:56

全身CD好好心機化埋妝等女友返來想比驚喜佢,點知一開門佢唔認得我咢然2秒,我一開聲講係我呀,佢o哂咀話好似你個妹呀,跟住後來就借啲事分左手
作者: Hihibaby    時間: 2017-11-25 21:33

邊一方面想嘗試?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv/) Powered by Discuz! 6.1.0